!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (110/169) > >>

Basilmx5:
Μα ποιος παει και ασφαλιζετε σε τετοιες εταιρειες? τι διαφορα στη τιμη εχουν?

nikosmk1:
Πάλι καλΑ πήρα την αποζημίωση μου πριν από κανα μήνα σχεδόν..μαρτυρησα για να πάρω 400 ευρώ κ ο πελάτης τους με είχε εκτοπησει με το παπί από στοπ..

takisnb:

--- Quote from: Basilmx5 on February 09, 2013, 10:44:57 AM ---Μα ποιος παει και ασφαλιζετε σε τετοιες εταιρειες? τι διαφορα στη τιμη εχουν?

--- End quote ---
Τεράστια διαφορά,Evo 10 6μηνο 160€...

Sent from my iPhone using Tapatalk

konoss:

--- Quote from: Mendeleev on January 10, 2013, 09:36:40 PM ---Έχει κάνει κάποιος ασφάλεια από εδω: www.mydirect.gr ;

Σε ποια εταιρία ασφαλίζεσαι και κατά πόσο είναι φερέγγυοι;

--- End quote ---

Καλησπερα , αρχικα ονομαζομαι Κωνσταντινος Παπαναγιωτου και ασφαλιζεσαι στην Prime Insurance . Τωρα για το φερεγγυοι που λες σου παραθετω την δικη μου εμπειρια μαζι τους ωστε να κρινεις μονος σου . Εξηγω τωρα το γιατι . Εγω ειχα ενα Audi S3 του 2008 το οποιο το αγορασα τρακαρισμενο και του εφτιαξα τα παντα μεχρι και ολικη βαφη , bucket Recaro και alcantara του εβαλα . Οταν ηρθαν να το δουν γιατι το ασφαλισα για μικτη ( 1089 Ευρω για 6μηνο ) μου ελεγαν τι ωραιο αμαξι και να το χαιρομαι . Δυστηχως 1 Αυγουστου 2012 μου το κλεψανε απο την Γλυφαδα . Αρχες Δεκεμβρη και ενω μεχρι τοτε δεν ειχαν κανει καποια ενεργεια ουτε με ειχαν παρει τηλεφωνο , τους πηρα για να δω τι γινετε με την αποζημιωση . Τοτε μου λενε οτι θα ερθει ανθρωπος της ασφαλιστικης να μου μιλησει . Οντως ηρθε και μου ειπε πως το αμαξι που ειχα εγω στην κατοχη μου ειναι αλλο απο αυτο που φωτογραφισε τοτε ο πραγματογνωμονας και πως ειχα αλλαξει πινακιδες και αριθμους πλαισιου και τα ειχα βαλει σε αλλο ατρακαριστο και πως το δικο μου ειχε τοση ζημια που θα επρεπε να το πεταξω . Με λιγα λογια με βγαζουν απατεωνα . Εγω μετα απο 5 μερες τους εστειλα ολα τα τιμολογια ( ανταλλακτικα , φανοποιου , μηχανικου κλπ ) . Τελικος η απαντηση που πηρα την Παρασκευη 22/2/2013 μετα απο τοσο καιρο ειναι δεν πληρωνουμε χωρις να μου λενε το λογο ΚΑΙ επισης μου ειπαν μονο οτι οσοι εχουν προβληματα με την Prime αυτο που κανουν ειναι να πηγαινουν στο Δικαστηριο .

option-D:
Μόλις πήρα το πρωτότυπο της ασφάλειας στα χέρια μου και γράφει στο τέλος των καλύψεων:

Ιδ. ζημιές συνεπ. κακόβουλων ενεργειών (απαλ. 440 ευρώ) έως (δηλωθείσα από μένα αξία)

Εγώ δεν είχα ζητήσει μεικτή αλλά χρονολογικά μπορούσα να κάνω ( <10 ετών ) και σαν ασφάλεια μου φάνηκαν αρκετά τα χρήματα..
300,κάτι το εξάμηνο, έχοντας ζητήσει να έχω τα πάντα πλην μεικτής..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version