!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (109/169) > >>

mx5silver:

--- Quote from: simkoz on January 09, 2013, 09:40:52 PM ---Αν και όχι 100% on topic, να πω τι ισχύει εδώ (Ελβετία) γιατί μοιάζει κάπως με τις ιδέες που γράφτηκαν.
Οι πινακίδες είναι προσωπικές και όχι του αυτοκίνητου. Δλδ μπορείς να έχεις 2-3 αμάξια με ένα ζευγάρι πινακίδες. Ασφαλίζεις το ακριβώς έργο φυσικά και σε καλύπτει η ασφάλεια για όλα.
Φυσικά μπορείς να κινεις μόνο 1 κάθε φορά, αυτό που έχει τις πινακίδες φυσικά.
Είναι πολύ καλό σύστημα, κάποιοι έχουν πχ, ένα επαγγελματικό βαν και ένα προσωπικό/οικογενειακό. Αλλοι ένα σπορ για το καλοκαίρι και ένα μικρό 4*4 για τον χειμώνα ( συνάδελφος: Ζ4 και panda).
Η πχ να έχεις ένα οικογεινακό και ένα ΝΑ για την κ@υλα σου.
Τέλος όταν πας να πάρεις αμάξι από αγγελία πχ, πας με το τραίνο με τις πινακίδες σου στην τσάντα, τις φοράς και έφυγες

--- End quote ---
πολυ μπροστα οι ανθρωποι! :good:
για να εχουμε μια αποψη, ποσο κοστιζει η ασφαλιση της πινακιδας?
αν πχ καποια στιγμη δεν εχεις κανενα αυτοκινητο στην κατοχη σου, μπορεις να εχεις πινακιδες?
αν θες να οδηγησεις αυτοκινητο φιλου συγγενη κλπ, με ποιες πινακιδες το οδηγας? με τις προσωπικες σου?

simkoz:

--- Quote from: Basilmx5 on January 09, 2013, 10:19:26 PM ---Αρα Σιμο τα τελη ειναι συγκεκριμενα? ανεξαρτητως κυβικα?

--- End quote ---

Βασίλη είναι ανάλογα τα κυβικά και το βάρος (!). Για το ΜΧ5 μου (2.0) είναι περίπου 260 Ευρώ. Οπως και με την ασφάλεια πληρώνεις για το ακριβότερο από τα 2 αμάξια

--- Quote from: mx5silver on January 09, 2013, 10:50:45 PM ---πολυ μπροστα οι ανθρωποι! :good:
για να εχουμε μια αποψη, ποσο κοστιζει η ασφαλιση της πινακιδας?
αν πχ καποια στιγμη δεν εχεις κανενα αυτοκινητο στην κατοχη σου, μπορεις να εχεις πινακιδες?
αν θες να οδηγησεις αυτοκινητο φιλου συγγενη κλπ, με ποιες πινακιδες το οδηγας? με τις προσωπικες σου?

--- End quote ---

Δεν ασφαλίζεις τις πινακίδες, πάλι το αμάξι ασφαλίζεις, απλά πληρώνεις ασφάλιστρα για το ακριβότερο από τα 2 όχι και για τα 2. (σύν ένα μικρό καπέλο, κανά 100άρικο τον χρόνο). Γενικά οι ασφάλειες είναι πιο ακριβές εδώ αλλά τα εργατικά είναι 3 φορές πιο ακριβά οπότε λογικό μου φαίνεται.

Ναι μπορείς να κρατήσεις νομίζω τις πινακίδες σου ακόμα κι αν δεν έχεις κανένα αμάξι.
Επίσης πάνε από γενιά σε γενειά, ενώ στα δικά μου αμάξια έχω πινακίδες με 6 ψηφία, βλέπω στο δρόμο και πινακίδες με 3 ή 2. δλδ καπιανού ο πάππούς που πήρε αριθμό κυκλοφορίας 18 ας πούμε.
Το αμάξι του φίλου, συγγενή κλπ θα το οδηγήσεις φυσικά με τις δικές του πινακίδες. Το αμάξι είναι ασφαλισμένο όχι ο οδηγός. Αλλά όταν αγοράζεις ένα αμάξι το παίρνεις χωρίς πινακίδες (εκτός αν δεν έχεις οπότε πας και παίρνεις αλλά είναι άλλη διαδικασία)

Mendeleev:
Έχει κάνει κάποιος ασφάλεια από εδω: www.mydirect.gr ;

Σε ποια εταιρία ασφαλίζεσαι και κατά πόσο είναι φερέγγυοι;

GENERAL:
Σημερα το μεσημερι μπηκε λουκετο στη evima. Εδω και η ανακοινωση http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/14190-%CE%9B%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95VIMA-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80-%CE%B5%CE%B6%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%82.html

takisnb:
Το έμαθα απο έναν φίλο φανοποιό που είχε συνεργασία μαζί τους...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version