!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Konstantinos:
H Chartis τι λέει παιδία? Θηγατρική ποιάς είναι?
Alex:
Καλημέρα παιδιά.
Ένας φίλος μου έμεινε με το αμάξι του στην Αθήνα μεσοβδόμαδα.
Είχε συμβόλαιο με την έλπα η οποία του είπε πως από αρχές Απριλίου ,με εγκύκλιο, όλες οι μεταφορικές δεν δικαιολογούν μεταφορά αυτοκινήτου στην έδρα του (επαναπατρισμό), παρά μόνο επί πληρωμή (500 του ζήτησαν).
Το αμάξι θα το έχει αύριο λογικά το παιδί στη Ξάνθη και θα δει αν τελικά θα του ζητήσουν λεφτά.
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν ισχύει αυτό με την διακοπή της παροχής υπηρεσίας επαναπατρισμού;
ELTASSOS:
--- Quote from: Konstantinos on April 22, 2012, 11:19:24 AM ---H Chartis τι λέει παιδία? Θηγατρική ποιάς είναι?
--- End quote ---
απο τισ καλυτερεσ-μεγαλυτερες εταιρειες αμερικανικη. Σε ορισμενες κατηγοριες αυτοκινητων ειναι πολυ οικονομικη
(μαζντα μχ5 2000 κυβ του 7...415 περιπου με οδικη και νομικη και μπλιμπλικια-οχι μεικτη-το χρονο)
heavenandhell82:
--- Quote from: Konstantinos on April 22, 2012, 11:19:24 AM ---H Chartis τι λέει παιδία? Θηγατρική ποιάς είναι?
--- End quote ---
Πολύ καλή την σκέφτομαι και εγώ απο του χρόνου που δεν θα καλύπτει την κουκούλα η Αxxa...την εκανε προσφατα φίλος με nc 1.8 πακέτο με κακόβουλες για την προστασία της κουκούλας πήγε γύρω στα 300 κάτι μαζί και με οδική (6μηνο φυσικά)
gmars:
--- End quote ---
Την έχω και εγώ εδώ και 2 χρόνια, την χρειάστηκα για μικροτρακάρισμα που έπεσε κάποιος από πίσω μου (βαψιμο προφυλακτήρα) και είχα άριστη εξυπηρέτηση. Μέσω φιλικού διακανονισμού σε δύο φανοποιεια που ρώτησα δέχονταν να πληρωθούν κατευθείαν από την ασφαλιστική μου, όταν τους είπα ότι είχα την Chartis. Είναι λίγο πιο ακριβή (20ε το 6μηνο) από Anytimeonline (Interamerican), όταν το έψαξα πριν από περίπου 1 μήνα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version