!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (93/169) > >>

Nitroking:

--- Quote from: mx5silver on April 21, 2012, 11:19:33 AM ---
--- Quote from: bill_viper on April 20, 2012, 06:58:01 PM ---Το είχα βάλει το προηγούμενο εξάμηνο 13000, τον Φλεβάρη που μου'ρθε η ανανέωση η Ιντεραμέρικαν το'χε ρίξει αυτόματα 11700.

--- End quote ---
ετσι το κανει η ιντεραμερικαν, αυτοματα.... :tanevramou:
το καλο ομως ειναι οτι στην 12μηνη ασφαλεια κανει και 12 δοσεις με πιστωτικη. πιο ευκολα δινεις 45e τον μηνα, σαν ενα γεμισμα του ρεζερβουαρ...

--- End quote ---

Οντως.. Κουκουλα απο κακοβουλη ενεργεια καλυπτει?

heavenandhell82:

--- Quote from: heavenandhell82 on November 08, 2011, 03:51:44 PM ---Axxa,πακέτο με κακόβουλες που καλύπτει και την κουκούλα σε περίπτωση σκισίματος (απαλλαγή 200€ και έχεις καινούργια)
Το μαλλί ήταν 370€/6μηνο και φέτος έπεσε στα 325€....δεν είναι άσχημα...(+30€ οδική ΕΛΠΑ)

--- End quote ---

Κάποιος είχε ρωτήσει για την κάλυψη της κουκούλας αλλά δεν βρίσκω το post...επειδή έτυχε να μιλήσω με την ασφαλίστριά μου,μου είπε ότι καλύπτει κανόνικα για τα πρώτα 6 χρόνια απο την αγορά...το nc είναι 5/2006 οπότε μου μένει ένας χρόνος ακόμα μέχρι το 7ο έτος... 

mx5silver:

--- Quote from: Nitroking on April 21, 2012, 12:37:04 PM ---

Οντως.. Κουκουλα απο κακοβουλη ενεργεια καλυπτει?

--- End quote ---
δεν ξερω, στο οικογενειακο εχω ιντεραμερικαν, το μχ5 ειναι ανασφαλιστο.....  αλλα οπου να ειναι θα ερθει η ωρα του... :hello:
για την κουκουλα απο οτι θυμαμαι,αν δεν σε καλυπτει, δηλωνεις  μερικη κλοπη στην αστυνομια, και αποζημιωνεσαι ως φθορα λογω κλοπης....

cchoum:
Είδα διαφήμηση γιά τρίμηνη ασφάλιση από την NP insurance αν ενδιαφέρει κάποιον που κάνει περιστασιακή χρήση του αυτοκινήτου.

Ξάδελφος:

--- Quote from: mx5silver on April 21, 2012, 11:19:33 AM ---
--- Quote from: bill_viper on April 20, 2012, 06:58:01 PM ---Το είχα βάλει το προηγούμενο εξάμηνο 13000, τον Φλεβάρη που μου'ρθε η ανανέωση η Ιντεραμέρικαν το'χε ρίξει αυτόματα 11700.

--- End quote ---
ετσι το κανει η ιντεραμερικαν, αυτοματα.... :tanevramou:
το καλο ομως ειναι οτι στην 12μηνη ασφαλεια κανει και 12 δοσεις με πιστωτικη. πιο ευκολα δινεις 45e τον μηνα, σαν ενα γεμισμα του ρεζερβουαρ...

--- End quote ---
Και ο Φοινικας και η Εθνικη.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version