!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (88/169) > >>

Basilmx5:
Μπορω να ασφαλισω το αυτοκινητο σε αλλη περιοχη της Ελλαδας παρολο που εγω κινουμαι αθηνα, αν οδηγειται απο μελος της οικογενειας το οποιο εχει την εδρα του εκει? Γνωριζει κανεις?

xenos:

--- Quote from: Basilmx5 on April 03, 2012, 11:25:59 AM ---Μπορω να ασφαλισω το αυτοκινητο σε αλλη περιοχη της Ελλαδας παρολο που εγω κινουμαι αθηνα, αν οδηγειται απο μελος της οικογενειας το οποιο εχει την εδρα του εκει? Γνωριζει κανεις?

--- End quote ---

Για να ασφαλίσεις ένα αυτ. σε άλλη πόλη, πρέπει να έχει βγει η άδεια εκεί. Δλδ στην άδεια να λέει πχ Καβάλα κ με βάση αυτό το αλλάζεις. Κάποιοι κάνουν το "κόλπο" βάζοντας ως δ/νση στη Σαλαμίνα που παραδόξως δεν θεωρείται Αθήνα.

Basilmx5:
Ναι σωστος... οκ

iliasfyntanidis:
Δεν έχει σχέση η άδεια αλλά το που κάνεις την φορολογική σου δήλωση.Επίσης αν έχεις λογαριασμούς στην επαρχεία η γενικότερα εκτός Αθηνών στο όνομα σου μπορείς να κάνεις ασφάλεια σε εκείνο το μέρος.Είναι και στην ευχέρεια του ασφαλιστή βέβαια.Ο πατέρας μου που δεν είναι πλέον κάτοικος Αθηνών αλλά άλλης περιοχής κάνει ασφάλεια με έδρα εκεί,παρόλο που υπάγεται φορολογικά στον Δήμο Αθηναίων στη εκάστοτε ΔΟΥ.

xenos:

--- Quote from: iliasfyntanidis on April 03, 2012, 11:45:48 AM ---Δεν έχει σχέση η άδεια αλλά το που κάνεις την φορολογική σου δήλωση.Επίσης αν έχεις λογαριασμούς στην επαρχεία η γενικότερα εκτός Αθηνών στο όνομα σου μπορείς να κάνεις ασφάλεια σε εκείνο το μέρος.Είναι και στην ευχέρεια του ασφαλιστή βέβαια.Ο πατέρας μου που δεν είναι πλέον κάτοικος Αθηνών αλλά άλλης περιοχής κάνει ασφάλεια με έδρα εκεί.

--- End quote ---

Ο ασφαλιστής μου, μου είχε ζητήσει μια υπεύθυνη δήλωση για να αλλάξουμε την δ/νση στην άδεια (έκδοση νέας), αλλά δεν το έκανα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version