!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
iliasfyntanidis:
Ε ναι.Αυτό θα ήταν παράνομο.Στο λέω έχωντας ένα παράδειγμα από τον πατέρα μου ο οποίος πλέον μένει εκτός Αθηνών.Υπάρχει και συνάδελφος μου που είναι κάτοικος Αθηνών και δηλώνει Χίο έχοντας εκεί μόνο συγγενείς.Έτσι εκμεταλλεύεται τον χαμηλό φορολογικό συντελεστή της παραμεθορίου,την χαμηλότερη επικινδυνότητα και έχει χαμηλότερα ασφάλιστρα.
dimsabas:
Τι θα γίνει όμως σε περίπτωση στραβής; Θα τον αφήσουν ακάλυπτο και θα τρέχει στα δικαστήρια;
xenos:
--- Quote from: dimsabas on April 03, 2012, 12:58:10 PM ---Τι θα γίνει όμως σε περίπτωση στραβής; Θα τον αφήσουν ακάλυπτο και θα τρέχει στα δικαστήρια;
--- End quote ---
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα Σάμπα.
simkoz:
και εμένα ο πατέρας μου την βγάζει την ασφάλεια για την διεύθυνση του εξοχικού (κάποιο διάστημα βέβαια έμενε εκεί). Νομίζω οι λογαριασμοί αρκούν. Τι να μην σε καλύψει Δημήτρη? δλδ αν απ' την Χίο ή την σαλαμίνα κατεύεις με το αμάξι Αθήνα είσαι ανασφάλιστος?
iliasfyntanidis:
Kανείς ίσως να μην σου ζητήσει τίποτα εφόσον εμπλακείς σε ένα ατύχημα και να την βγάλεις καθαρή.Αν θυμάμαι καλά ρωτάνε διεύθυνση κατοικίας σε περίπτωση που έρθει και η τροχαία-ΤΟΤΑ και ο πραγματογνώμων της ασφάλειας των εμπλεκομένων.Τουλάχιστον σε ένα τροχαίο που είχα με το παπί πριν 5-6 μήνες με ρώτησαν.Αλλά το θέμα είναι ότι κανείς ασφαλιστής δεν θα σε αφήσει να ασφαλίσεις το όχημα σου σε άλλη ζώνη από αυτήν που κανονικά ανήκεις χωρίς τα απαραίτητα δικαολογητικά.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version