!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (73/169) > >>

Konstantinos:
H ασφάλειά μου λήγει τον Οκτώβρη. Προς το παρόν είμαι ασφαλισμένος στη Minetta από την οποία και δεν είμαι ευχαριστημένος και θα αποχωρήσω. Το εξάμηνο έδινα 440Ε με τα βασικά στο πακέτο συν ασφάλιση από μερική/ολική κλοπή και οδική βοήθεια. Μου φαίνονται πάρα πολλά και θα ήθελα να μάθω σε ποια αξιόπιστη ασφαλιστική μπορώ να απευθυνθώ για καλύτερη προσφορά. Έχω ένα NC MY2007 1800cc. Ευχαριστώ!

Reverant:
Interamerican anytime online. Sporty του 2002, ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 10.000ε, μερική+ολική κλοπή, φωτιά, θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια, κτλ κτλ. 278ε το εξάμηνο αν θυμάμαι καλά.

makrixeris:
να ρωτησω eγω εχω εθνικη δεν ξερω ομως αν ειναι ασφαλισμενο το αμαξι οπως εχει γραψει ο reverant πχ 10.000... που το βλεπω αυτο ? και απο τι εξαρταται η τιμη ασφαλισης? η βαζεις πχ 30.000 και πληρωνεις 600-700€ το 6μηνο και παραπανω ?

Ξάδελφος:
Οταν στο κλεψουν δε θα παρεις το ποσο που τ ασφαλισες αλλα περιπου την αξια του οπως ειναι διαμορφωμενη τη δεδομενη περιοδο στην αγορα .
Πανω απο 3000Ε μην τ ασφαλισεις για κλοπη,θα ναι χαμενα λεφτα.Αν τ ασφαλισεις για κλοπη,κανε την μερικη /ολικη, ωστε να σε αποζημιωσουν ακομη και αν βρεθει τ αμαξι γδυμενο.Μονο με ολικη αν βρεθει τ αμαξι γδυμενο εισπραττεις μονο συλλυπητηρια.

*Diavolokoritso*:

Καλησπέρα.

Ξέρει κάποιος να μου συστήσει κάποιον "καλό" ασφαλιστή που να ασχολείται με την AXA Ασφαλιστική?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version