!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (64/169) > >>

bill_viper:
Ο ασφαλιστής που'χε αναλάβει την υπόθεση μου'πε ότι θα μου την αντικαταστούσαν ολόκληρη κι από τη Mazda (περίπου 2000 ευρώ θα κόστιζε με την έκπτωση που'χει η Interamerican απ'τη Mazda).
Αλλά είχα αντικαταστήσει ήδη το μισό κομμάτι, συν ότι ήθελε 1-2 μήνες αναμονή απ'την Ιαπωνία, συν ότι θα έμπαινα μέσα τα πρώτα λεφτά που'χα δώσει.
Μόλις ο ασφαλιστής άκουσε ότι θα την αλλάξω (την είχα ήδη αλλάξει) με 800€ εκτός Mazda έκανε κωλοτούμπες!

el loco:
δεν αντιλεγω..απλα στην ιντεραμερικαν και  στην εθνικη δεν εχω καμια εμπιστοσυνη..αλλα λενε και αλλα κανουν..

τελος καλο ολα καλα..

Konstantinos:
Βασίλη στάθηκες πολύ τυχερός όντως (μέσα στην ατυχία φυσικά). Εγώ τη Δευτέρα έκανα αγωγή στην Εθνική Ασφαλιστική και αποφάσισα να δοκιμάσω την ένδικη οδό γιατί με τα τηλέφωνα και τις απειλές δεν έβγαλα άκρη. Αν μη τι άλλο, περίμενα ότι είναι σοβαρή εταιρία αυτή, αλλά μπα.. Πάνω σε ποιόν όρο του συμβολαίου "πάτησες"¨και σε αποζημίωσε? Στη μερική κλοπή?

el loco:
κων/νε η εθνικη εχειμεγαλο ''θεμα '' με τις αποζημιωσεις..καθυστερει οοοοοοσο πιο πολυ μπορει...θα πληρωθεις(αν πρεπει),αλλα θα σου βγαλουν τιην πιστη..

bill_viper:
Κωνέ τί θέμα έχεις με την ασφάλεια; Έχω χάσει κανά επεισόδιο;

Ακριβώς, πάνω στη μερική κλοπή.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version