!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (56/169) > >>

XrhstosZ:
πολυ ακριβα το χεις ως αξια ! 11000 lasttttt year  :'(

dimsabas:
Αν τα 130 ευρώ είναι το 4% της αξίας, τότε όλη η αξία είναι 3.250. Ακριβά τη χρέωσαν την κουκούλα... :llol:
Προφανώς δε θα είναι 4% αλλά παραπάνω.

SchumiMx5:
Μια μέρα πριν φύγω διακοπές σκίζουν τη κουκούλα και αφού για κάποια λόγο δεν μπορούσαν να μπουν σπάνε το τζάμι.Και τώρα το κορυφαίο: το ντουλαπάκι που έχουμε στο κεντρικό τούνελ το οποίο ήταν ξεκλείδωτο το έσπασαν! :punish: και όλα αυτά για να μουν κλέψουν το δίπλωμα.Για να μην μακρηγορώ,το πάω στο συνεργείο που βγάζουν κόστος αλλαγής κουκούλας,καινούργιο τζάμι και ντουλάπι 1800 ευρώ.Ασφάλεια δεν είχα μικτή αλλά είχα μερική και ολική κλοπή.Τα πλήρώνω και όταν πάω στην εθνική που λένε σας καλύπτουμε αλλά δεν τα πέρνετε όλα λόγω παλαιότητας.Πέρνεται πίσω το 60%.Κάνω μια φασαρία,πάω στο διευθυντή μου το κάνουν 75%.Και μένει εκεί.Ο κουρής μου είπε μλκ έκανες,έπρεπε να τους πεις,να πάμε δικαστικά και θα τα έπερνες όλα...

philosopher:

--- Quote from: SchumiMx5 on January 14, 2011, 08:58:03 AM ---Ο κουρής μου είπε μλκ έκανες,έπρεπε να τους πεις,να πάμε δικαστικά και θα τα έπερνες όλα...

--- End quote ---

Ισχύει σχεδόν όλοι δικαιώνονται απέναντι σε ασφαλιστικές γιατί τα περισσότερα επιχειρήματά τους είναι αβάσιμα.
Ακόμα και αυτό της παλαιότητας. Αφού το πλήρωσες πρέπει να σε καλύψει στο 100%.
Το ζήτημα βέβαια είναι ότι θα πάρεις όλο το ποσό, αλλά μετά από αρκετό καιρό που θα γίνει το δικαστήριο...

SchumiMx5:
Αυτό είναι το θέμα ρε φίλε.Επρεπε να βρω κοντά 2κ ευρώ μπαμ-μπαμ.Δεν ηξερα ότι μπορείς να δεις με ποια συνεργεία συνεργάζεται η εθνική,και να το επιλέξεις ώστε να μην πληρώσεις ευρώ.... :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version