!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Phaethon:
Για το καινούριο μου miata (έρχεται σύντομα) παίρνω αυτό τον καιρό προσφορές ασφαλειών. Έχω μια πρόταση μικτής στα 545 ευρώ με απαλλαγή 600 (International Life), στην οποία υπάρχει, φυσικά, ο γενικός όρος "Ίδιες Ζημιές - Μικτή", αλλά πιό κάτω υπάρχει στη λίστα των όρων που δεν ισχύουν το "κακόβουλες ενέργειες".
Ερώτηση πολύ συγκεκριμένη:
Στην περίπτωση που λείπω και βρίσκω το αμάξι χτυπημένο από άλλον κατά το παρκάρισμα, καλύπτεται από τη μικτή? Και ρωτάω εδώ μέσα γιατί με ενδιαφέρει η εμπειρία κάποιου που έχει πάθει κάτι ανάλογο και όχι το τί θα μου πει "προφορικά" η ασφαλιστική... :-X
dimsabas:
Στην οποία περίπτωση πας και λες ότι το τράκαρες μόνος σου και στο φτιάχνουν... ;)
Phaethon:
Ναι, εννοείται ρε συ. Το θέμα είναι πόσο σου σπάνε τα απαυτά σου... προσπαθώντας να ΜΗΝ σε πιστέψουν... ;)
(το σπάσιμο του ότι τελικά το παίρνω από βδομάδα και ΟΧΙ αύριο είναι ανεκδιήγητο... αυτό το ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο το είχα ονειρευτεί στην Πεντέλη με ανοιχτό το σύμπαν :axe:)
dimsabas:
Εσύ να είσαι καλά και θα έρθουν πολλά ακόμα ηλιόλουστα Σαββατοκύριακα.
alexbiski:
Να πω και εγώ την εμπειρία μου με τις ασφαλιστικές. Πριν κανένα εξάμηνο έγινε απόπειρα κλοπής του μωρού αλλά χτύπησε ο συναγερμός και την γλίτωσα όχι όμως όπως πίστευα χωρις απώλειες ( μεσα στο σκοτάδι δεν το είχα παρατηρήσει) Το πρωί βλέπω την κουκούλα σκισμένη με μαχαίρι στην πλευρά του συνοδηγού,Να πω επίσης οτι το αυτοκίνητο είναι μέσα σε πιλοτή. Τηλέφωνο αμέσως στον ασφαλιστή μου που είναι και φίλος για τις απαραίτητες ενέργειες. Η ασφάλεια είναι της εθνικής και περιλαμβάνει ολική και μερική κλοπή με αξία 11000 και ασφάλιστρα 300ευρώ το 6μηνο. Το αυτοκίνητο πήγε σε γνωστό συνεργείο όπου και ανέλαβαν τα πάντα, με τις κατάλληλεςυπογραφές βέβαια. Σε 5 μέρες είχα το μωρό πίσω με καινούρια κουκούλα αλλά και κόστος 130ευρώ γιατι η ασφαλιστίκη χρέωσε παλαιότητα 4% αν θυμάμαι καλά. Όπως μου είπαν στο συνεργείο η παλαιότητα είναι παράνομη τακτική απο τις αφαλιστικές αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version