!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
dimsabas:
--- Quote from: cymru on June 22, 2010, 11:47:50 PM ---
--- Quote from: dimsabas on June 22, 2010, 11:44:29 PM ---Στη δική μου περίπτωση, τα 214 δε μου έπεσαν καθόλου άσχημα. Δεν έχω όμως κλοπή.
--- End quote ---
Ποιος θα το κλεψει ρε Δημητρη πλακα μας κανεις...δε θυμασαι στο Σουνιο που τα ειχαμε αφησει ολοι ανοιχτα και ανησυχουσαμε και εσυ ελεγες "απο εμενα τι να παρουν;" :tease: :tease:
--- End quote ---
Ναι, δεν το ανέφερα με απολογητικό ύφος, αλλά απλώς για να ενημερώσω τον Χρήστο για τις τιμές της Chartis. Δεν κλέβεται το Sporty, εκτός κι αν τύχει κάνας μύωπας κλέφτης... :llol:
Liakos:
Ετσι οπως παει το sporty σου saba μου θα κλεβεται απο δυο ατομα χωρις να χρειαστει να το βαλουν μπρος...κ ας μην ειναι κ μπρατσαραδες... :P :P
Στα 21 μου οταν απεκτησα το NC με αξια αυτοκινητου τις 28.500 το ασφαλιστρο στη General Union ηταν 333ευρω το εξαμηνο (ναι 666 το χρονο >:- ) με ολες τις καλυψεις εκτος της μικτης.Το ιδιο συμβολαιο στη Victoria στα 22 μου ηταν ελαχιστα κατω απο τα 300ευρω.Εκτοτε βεβαια τα ασφαλιστρα εχουν δεχθει αρκετες αυξησεις, οποτε ισως κ να δικαιολογει το ποσο που αναφερεις...
george1.8:
Εγώ πάντως δεν ξανακανω απλή ασφάλεια, μόνο μεικτή...Όταν τρακαρα το sporty που είχα έκανα δυο δουλειές από το πρωί σερί μέχρι τις μια το βράδυ για περίπου 1+ χρόνο για να το ξοφλησω ώστε να πάω να πάρω άλλο...
x-origin:
ασφάλεια Μινεττα απλή με θραύση κρυστάλλων και οδική 275,23€/6μηνο
XrhstosZ:
παιδια οσοι ειστε κατω των 23 για κοιταχτε λιγο την υδρογειο... 227ε με κλοπη στερεο,πυρος ,ολικη ,αεροσακους
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version