!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (45/169) > >>

XrhstosZ:
πληρωνω 330ε περιπου με αξια αυτοκινητου 10.000 , απλη (με ολα πλην μικτης λιγο η πολυ απο οτι ξερω-η μανα μου κανει την ασφαλεια γιατι εχει εκπτωση μεσω αγροτικης) εχει κανενας να προτεινει κατι πιο οικονομικο γιατι μου τελειωνει το 6μηνο και απο οτι διαβαζω πληρωνω σχεδον οσο τα NC?? ;) (ειμαι 21 και εχω το διπλωμα 3 χρονια και καποιους μηνες)

spoumi:

--- Quote from: XrhstosZ on June 22, 2010, 11:02:50 PM ---πληρωνω 330ε περιπου με αξια αυτοκινητου 10.000 , απλη (με ολα πλην μικτης λιγο η πολυ απο οτι ξερω-η μανα μου κανει την ασφαλεια γιατι εχει εκπτωση μεσω αγροτικης) εχει κανενας να προτεινει κατι πιο οικονομικο γιατι μου τελειωνει το 6μηνο και απο οτι διαβαζω πληρωνω σχεδον οσο τα NC?? ;) (ειμαι 21 και εχω το διπλωμα 3 χρονια και καποιους μηνες)

--- End quote ---
Εγώ που είμαι στα ίδια με σένα σε ηλικία με NC στη Victoria πληρώνω 440. :-\
είναι τα επασφάλιστρα για μας τους νέους οδηγούς (μέχρι τα 23) που είναι νομίζω 30% πάνω.

dimsabas:
Στη δική μου περίπτωση, τα 214 δε μου έπεσαν καθόλου άσχημα. Δεν έχω όμως κλοπή.

cymru:

--- Quote from: dimsabas on June 22, 2010, 11:44:29 PM ---Στη δική μου περίπτωση, τα 214 δε μου έπεσαν καθόλου άσχημα. Δεν έχω όμως κλοπή.

--- End quote ---

Ποιος θα το κλεψει ρε Δημητρη πλακα μας κανεις...δε θυμασαι στο Σουνιο που τα ειχαμε αφησει ολοι ανοιχτα και ανησυχουσαμε και εσυ ελεγες "απο εμενα τι να παρουν;" :tease: :tease:

XrhstosZ:
ειναι αυτο το 30 (ισως και 50%) που λετε , ε κλοπη δεν νομιζω πως αξιζει να μην την βαλεις γιατι αμα σου τυχει μετα το φυσας και δεν κρυωνει... στο λεω εγω που μας πειρανε το μικρο και χασαμε 20.000ε αμαξι σε ενα βραδυ απο το που8ενα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version