!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Τεχνικα χαρακτηριστικα NCFL
Basilmx5:
--- Quote from: giorgakis on June 01, 2010, 04:22:28 PM ---Αυτή είναι μια τεράστια συζήτηση...το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι περισσότερο ρόλο στον δρόμο παίζει η σκληρότητα του ελατηρίου παρά το ύψος αυτού. Οι περισσότεροι τα βάζουν για την εμφάνιση. Αν θα του πρότεινα κάποια αλλαγή για περισσότερο handling δεν θα του έλεγα να βάλει ελατήρια...
--- End quote ---
Κανεις δε θα προτεινε μονο ελατηρια, ειναι λογικο αυτο... αλλα νομισα οτι μιλαγατε για χαμηλωμα... κ οταν μιλαμε για βελτιωση στην αναρτηση, στο handling, μιλαμε για ολοκληρη αναρτηση=αμορτισερ+ελατηρια... τουλαχιστον εγω θεωρω ετσι..
Αν λετε μονο για ελατηρια τοτε οκ παω πασο ναι δεν ειναι βελτιωση να βαλεις ο,τι ναναι.
xenos:
--- Quote from: giorgakis on June 01, 2010, 04:22:28 PM ---Αν είχατε NCFL 20th Anniversary Λευκό δεν θα γινόταν αυτό... :tease:
--- End quote ---
Μάλλον αυτό το εμότικον αντιστοιχεί: :llol:
--- Quote from: giorgakis on June 01, 2010, 04:22:28 PM ---
--- Quote ---Αναφέρεται κάπου ότι πρόκειται για το ίδιο υλικό?
--- End quote ---
Όλα απο το ίδιο περίπου υλικό είναι,αλλά και πάλι τί σχέση έχει αυτό?
--- End quote ---
Έλα ντε! Όλα περίπου τα ίδια είναι. Με κάλυψες απόλυτα! :-X
george1.8:
Δεν ξέρω το αν το γράφω στο σωστό τοπικ, αλλά το λευκό επειτειακό βγαίνει και σε αλλες εκδόσεις...
Πέρασα προχθές απο τον Καλογρίτσα για να μου αλλάξει το φανάρι που είχε θολώσει (μου το πέρασε στην εγγύηση) και είδα 2 RC λευκό πέρλα έκδοση mid...!!! To ίδιο ακριβώς χρώμα, χωρίς βαμμένα προσκέφαλα,φάσα στο ταμπλό και χωρίς 17αρες...αλλα τις 16αρες.
spoumi:
--- Quote from: george1.8 on June 02, 2010, 11:40:00 AM ---Δεν ξέρω το αν το γράφω στο σωστό τοπικ, αλλά το λευκό επειτειακό βγαίνει και σε αλλες εκδόσεις...
Πέρασα προχθές απο τον Καλογρίτσα για να μου αλλάξει το φανάρι που είχε θολώσει (μου το πέρασε στην εγγύηση) και είδα 2 RC λευκό πέρλα έκδοση mid...!!! To ίδιο ακριβώς χρώμα, χωρίς βαμμένα προσκέφαλα,φάσα στο ταμπλό και χωρίς 17αρες...αλλα τις 16αρες.
--- End quote ---
Tα είδα κι εγώ χθες....όμορφα ήτανε... :clap:
giorgakis:
--- Quote from: giorgakis on June 01, 2010, 04:22:28 PM ---
--- Quote ---Αναφέρεται κάπου ότι πρόκειται για το ίδιο υλικό?
--- End quote ---
Όλα απο το ίδιο περίπου υλικό είναι,αλλά και πάλι τί σχέση έχει αυτό?
--- End quote ---
Έλα ντε! Όλα περίπου τα ίδια είναι. Με κάλυψες απόλυτα! :-X
[/quote]
Στο υλικό τί μπορεί να αλλάζει δηλαδή? Μήπως εννοείς την σκληρότητα?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version