Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]  (Read 229875 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

December 07, 2011, 08:57:22 PMReply #960

Offline Hayate

Re: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]
« Reply #960 on: December 07, 2011, 08:57:22 PM »
Πολλή ανάλυση έπεσε. Εγώ θα έλεγα απλά να σου μεταφέρει τις περισσότερες δυνατές πλεροφορίες, κ να μπορεί να κάνει ότι το διατάξεις με τα χειριστήρια όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν δεν μπορεί να κάνει τα παραπάνω σε ενα ικανοποιητικό βαθμό, τότε λέγεται αποστειρωμένο (βλέπε opel, vag, ktl).
Τώρα για να πας πραγματικά γρήγορα σε μία διαδρομή πρέπει να έχεις ικανότητες, άσχετα με το όχημα, δεν θα σε πάει πιο γρήγορα το TTS αν δεν ξέρεις απο οδήγηση, αυτά είναι βλακείες.
Κ για την ιστορία, το βάρος επιρρεάζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του κάρου αλλά όχι την απόλυτη πρόσφυση. Γι'αυτό κ στα βαριά αυτόκινητα προδίδεται η αδυναμία τους μόνο σε συνεχόμενες κλειστές στροφές.

Α.. βάλτε κ κανένα τ μετά το σπόρ!!!  :P :P

December 07, 2011, 09:22:33 PMReply #961

Offline General_lee

« Reply #961 on: December 07, 2011, 09:22:33 PM »
Δεν ισχυει κανενα απο τα δυο φιλε Hayate. (και δεν το λεω για να στην "πω", καθε αλλο)
Σαφεστατα και το βαρος επηρεαζει την απολυτη προσφυση.
Και δευτερον δεν λεει κανεις πως για να πας ταπα δε θες ικανοτητες με οποιοδηποτε αυτοκινητο. Αλλα ας πουμε αν πιασεις για πρωτη φορα στα χερια σου χωρις εμπειρια ενα S2000 θα κινηθεις με το 40% των δυνατοτητων του αυτοκινητου και θα εισαι αργος. Ενω με το αντιστοιχο TTS θα κινηθεις πολυ πιο κοντα στο ποσο γρηγορα μπορει να παει και θα εισαι σαφεστατα πιο γρηγορος σε πρωτη επαφη. Επισης θα μαθεις πολλα παραπανω με το S2000 πανω στην γρηγορη οδηγηση. Το Audi δεν εχει τοσο πολλα να σε διδαξει.

December 07, 2011, 09:57:17 PMReply #962

Offline dimag4

« Reply #962 on: December 07, 2011, 09:57:17 PM »
ενα ηταν το απολυτο αντρικο σπορ αυτοκινητο κ σαν αυτο δεν θα ξαναβγει....

το στρωνω...
Αν θες να γινει κατι σωστα, καντο μονος σου
The secret of getting ahead is getting Started
http://www.youtube.com/user/thedimag4
https://www.facebook.com/thedimag4
https://www.patreon.com/thedimag4

December 07, 2011, 10:12:54 PMReply #963

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #963 on: December 07, 2011, 10:12:54 PM »
Δεν ισχυει κανενα απο τα δυο φιλε Hayate. (και δεν το λεω για να στην "πω", καθε αλλο)
Σαφεστατα και το βαρος επηρεαζει την απολυτη προσφυση.
Και δευτερον δεν λεει κανεις πως για να πας ταπα δε θες ικανοτητες με οποιοδηποτε αυτοκινητο. Αλλα ας πουμε αν πιασεις για πρωτη φορα στα χερια σου χωρις εμπειρια ενα S2000 θα κινηθεις με το 40% των δυνατοτητων του αυτοκινητου και θα εισαι αργος. Ενω με το αντιστοιχο TTS θα κινηθεις πολυ πιο κοντα στο ποσο γρηγορα μπορει να παει και θα εισαι σαφεστατα πιο γρηγορος σε πρωτη επαφη. Επισης θα μαθεις πολλα παραπανω με το S2000 πανω στην γρηγορη οδηγηση. Το Audi δεν εχει τοσο πολλα να σε διδαξει.
Πρεπει να οδηγησω σοβαρα κανενα S2000 για να εχω σωστη και τεκμηριωμενη αποψη, αλλα κατι μου λεει οτι δεν εχεις και πολυ ιδεα απο το TTS. Δεν ειναι τοσο ευκολοδηγητο οσο νομιζεις, τα ορια του ειναι πολυ πανω απο αυτα του μεσου οδηγου, ειναι σαφως πιο δυσκολοδηγητο και με καθε επιφυλαξη θα πω και γρηγοροτερο απο ενα Evo και σε σχεση με ενα S2000 δεν ειναι νεκρο κατω απο τις 6000 στροφες. Η τουρμπινα μπαινει απο χαμηλα, η κινηση μεταφερετε πισω σε μεγαλο ποσοστο και αν απενεργοποιησεις και τα ηλεκτρονικα, εστω και στο πρωτο σταδιο, μονο ευκολοδηγητο δεν το λες. Ολοι λετε οτι το ΜΧ ειναι σχολειο, παντως εγω μετα απο αυτο το σχολειο, μολις πιανω το ΤΤS στα χερια μου νομιζω οτι εχω μεινει μετεξεταστέος. Κατι ακομα, μην μπερδευεται το S + RS με τα υπολοιπα ΤΤ λεω με απολυτη σιγουρια οτι ΔΕΝ ειναι το ιδιο.
Πριν απο λιγο κιολας ημουν μεσα στο ΤΤS και το εβλεπα να παιζει στους δρομους με τη γλιτσα της βροχης.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

December 07, 2011, 10:36:13 PMReply #964

Offline dimag4

« Reply #964 on: December 07, 2011, 10:36:13 PM »
Κατι ακομα, μην μπερδευεται το S + RS με τα υπολοιπα ΤΤ λεω με απολυτη σιγουρια οτι ΔΕΝ ειναι το ιδιο.

+1
απο το TTS εχω εμπειρια, απο το RS οχι, δεν ειναι το ιδιο με τα αλλα.. ;)
το στρωνω...
Αν θες να γινει κατι σωστα, καντο μονος σου
The secret of getting ahead is getting Started
http://www.youtube.com/user/thedimag4
https://www.facebook.com/thedimag4
https://www.patreon.com/thedimag4

December 07, 2011, 11:03:18 PMReply #965

Offline Ξάδελφος

« Reply #965 on: December 07, 2011, 11:03:18 PM »
Γιωργο (JDM) το ποστ σου στην προηγουμενη σελιδα ειναι πραγματικα για σεμιναριο.Το παραδειγμα σου ηταν ΚΟΡΥΦΑΙΟ.ΘΕΟΣ.
Εχουμε ενα seicento sporting στην οικογενεια.Μπορει στην ευθεια να ειναι το πιο αργο σχεδον απ οτι κυκλοφορει στο δρομο εκεινη τη στιγμη αλλα το ρημαδι με βαζει στην πριζα να του σκιζω τα βαρδουλα καθε λεπτο και να το στριβω στους δυο τροχους(το χω κανει αρκετες φορες) μ αποτελεσμα πανβτα και παντου να το πηγαινω κομματια και να ειναι γρηγορο.
Ολα ειναι σχετικα.

December 08, 2011, 12:08:57 AMReply #966

Offline dimsabas

« Reply #966 on: December 08, 2011, 12:08:57 AM »
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά η φυγόκεντρος δύναμη είναι ανάλογη του βάρους. Ως εκ τούτου, το βάρος ενός οχήματος επηρεάζει και μάλιστα πάρα πολύ το πόσο γρήγορα θα στρίψει το όχημα αυτό.

December 08, 2011, 12:29:06 AMReply #967

Offline General_lee

« Reply #967 on: December 08, 2011, 12:29:06 AM »
Φιλε jSkyline αφου το ξερεις οτι δε θα συμφωνησουμε :tease:

Κανενα αυτοκινητο 270 αλογα δεν ειναι πανευκολο να το πας τερμα, αφου μαζευεις παρα πολλα χλμ πολυ γρηγορα.(οχι δεν το εχω οδηγησει TTS, εχω οδηγησει S3 και εχω διαβασει/δει reviews απο πηγες που εμπιστευομαι για το TTS που επιβεβαιωνουν την αισθηση που πηρα και απο το S3.Διαφερουν σιγουρα σε καποια θεματα, αλλα μπορεις να καταλαβεις πως θα ειναι το αλλο αν εχεις οδηγησει ενα απο τα δυο. Ετσι κι αλλιως αυτα που ειναι βελτιωμενα στο ΤΤ δεν ειναι αυτα που με ενοχλουσαν στο S3)

Δεν ειπα ποτε πως δεν ειναι καλα/ικανα αυτοκινητα,ή τρομερα γρηγορα τα Αudi αυτα.
Απλώς το S3 προσωπικα δε με συγκινει καθολου. Πολυ δυνατο αλλα δεν εχει κατι ιδιαιτερο να μου μαθει η να με κανει πολυ καλυτερο σε κατι. Ουτε ιδιαιτερα ρυθμισιμο ειναι (ειτε στην εισοδο ειτε στην εξοδο των στροφων) ουτε καμια ιδιαιτερα καλη πληροφορηση απο τα χειριστηρια εχεις, ουτε απαιτει κατι τρομερο περα απο τα βασικα της οδηγησης και να προσεχεις να μην μαζεψεις πολλα και χασεις τα φρενα της επομενης. Ε αυτα.

Το S2000 ειναι αλλο φρουτο, καμια συγκριση. Οταν το πρωτοπαρεις στα χερια σου σε περνανε και οι πετρες αν δεν εισαι εξοικειωμενος με πισωκινητο και γρηγορη οδηγηση και δεν εχεις καλο κοντρολ.

Για να το πω πιο συγκεκριμενα.

Παρε εναν μεσο οδηγο και δωστου σε μια διαδρομη/η πιστα ενα TTS και μετα ενα S2000 η ενα πολυ δυνατο miata/mr2 με αντιστοιχες επιδοσεις με το ΤΤS. Ξερεις ποσο πιο γρηγορος θα ειναι με το TTS? Πολυ πολυ πιο γρηγορος. Αντιθετα στα χερια ενος πολυ πολυ καλου και εμπειρου οδηγου η διαφορα μειωνεται τραγικα, ή ισως εκμηδενιζεται.

Αντιστοιχα δωσε για ενα 6μηνο ενα ΤΤS και ενα S2000 σε αυτο τον μεσο οδηγο και τσαμπα αναλωσιμα να μπαινει πιστες συνεχεια. Πιστευεις μετα απο αυτο το εξαμηνο (αν δεν εχει βαρεσει κωλοτουμπες) μετα απο ποιο αυτοκινητο θα ειναι πιο ολοκληρωμενος οδηγος και θα εχει ευχαριστηθει περισσοτερο σπορ οδηγηση?

A και για να μην ειμαι το καθετος,επειδη δεν ειναι θεμα απολυτου κρατηματος/προσφυσης, επιδοσεων κλπ, ειναι πολυ πιθανο με αλλαγες σε ρυθμισεις διαφορες η βελτιωσεις στα σημεια τα audi αυτα να γινονται φανταστικα στην οδηγηση και να προσφερουν συγκινησεις.

December 08, 2011, 12:37:25 AMReply #968

Offline General_lee

« Reply #968 on: December 08, 2011, 12:37:25 AM »
Χαχα, Δημητρη δεν το ειχες τσεκαρει πριν ελαφρωσεις!??

Ξεκινα να βαζεις σακια τσιμεντο τωρα και τουρμπο κιτ. Το βαρυ "παταει" καλυτερα. Αμα εχει και αλογα, γινεται υπερεργαλειο.

Εννοειται πως εχει παραπανω κρατημα το πιο ελαφρυ ρε.

http://www.autozine.org/technical_school/handling/tech_handling_3.htm 

December 08, 2011, 12:54:37 AMReply #969

Offline Nitroking

« Reply #969 on: December 08, 2011, 12:54:37 AM »
Εννοειται πως εχει παραπανω κρατημα το πιο ελαφρυ ρε.

http://www.autozine.org/technical_school/handling/tech_handling_3.htm 

Αυτο ειναι σχετικο.. Ξερουμε οτι η προσφυση ενος ελαστικου εξαρταται απο τη δυναμη που το πιεζει, φαινεται μαλιστα και στο ενα διαγραμμα απο τη σελιδα που ανεβασες.. Τελικα ομως το πιο ελαφρυ εχει να υπερνικησει λιγοτερη φυγοκεντρο δυναμη οποτε ακομα κι αν δεν εχει τοση προσφυση σε σχεση με το βαρυ, τελικα καταφερνει να στριψει καλυτερα, ειδικα οταν ειναι σωστα ζυγισμενο και το βαρος μοιραζεται στους 4 τροχους οσο καλυτερα γινεται (μπας και μιλαμε για μιατα? :P)

Κλασικο παραδειγμα κακου ζυγισματος ειναι τα μπροστοβαρα ραλλυ οπου ο κωλος εφευγε.. Ναι μεν ηταν αρκετα ελαφρια ωστε να μην εχουν να αντιμετωπισουν πολλη φυγοκεντρο, απο την αλλη ομως πισω δεν ειχαν αρκετη προσφυση για να μεινουν στο δρομο.. Δε λεω οτι δεν εστριβαν, αλοιμονο, απλως τονιζω μια αδυναμια τους για χαρη του παραδειγματος..
Where is knowledge there is power...

Tips:
-Αν προκειται να κανεις κατι, κανε το σωστα..
-Με τα ψεματα αμαξια δε φτιαχνονται..

December 08, 2011, 01:01:31 AMReply #970

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #970 on: December 08, 2011, 01:01:31 AM »
Αυτο ξεχωριζει αυτον που θα παρει NSX-R απ'αυτον που θα παρει R34. Aν ανταλλαξουν αυτοκινητα, μονο ο ενας θα μπορει να οδηγησει πραγματικα οριακα το αυτοκινητο του αλλου. Μαντεψτε ποιος ...  αυτο ξεχωριζει τους πιουριστες απ'τους ανθρωπους που θελουν να κανουν βελτιστα την δουλεια τους. :coolio:
Ναι οταν εγραψα το προηγουμενο ποστ ειχα και εσενα στο μυαλο μου, γιατι και εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφεις και τι συγκρινεις ??? Το r34 ειναι βαρυτερο απο NSX ? Απο ποιο NSX ? Ξερεις ποσες ειδικες εκδοσεις εχει το NSX ? Ποσες το GT-R ? Ξερεις ποια ειναι η ελαφρυτερη ποια η βαρυτερη ποια η αποτελεσματικοτερη απο ολες αυτες ? Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος ? Γιατι συγκρινεις R34 με NSX αφου χρονολογικα συγκρινεται με το σαφως ελαφρυτερο R33 το οποιο ειναι και σαφως κατωτερο απο το NSX! Επισης δεν καταλαβα το GT-R ειναι το κακο αμαξι και παμε να τα βαλουμε ολοι εναντιον του ? Ποιο GT-R ? To R30 που ηταν κοντα στο βαρος του ΜΧ ηταν καλο αμαξι ?
Επισης λες οτι απογοητευτηκες με αυτο που εγραψα για το βαρος, κανεις λαθος αν νομιζεις οτι αγνοω τους νομους της φυσικης, απλα καταλαβαινω οτι ολο αυτο το εξτρα βαρος, δεν μπηκε προσθετωντας μπιχλιμπιδια, ουτε επειδη χρησιμοποιησαν βαρυτερα υλικα(το αντιθετο μαλιστα), προστεθηκε γιατι πολυ απλα επρεπε να νιωθεις και να εισαι πιο ασφαλης με την αυξημενη δυναμη του αυτοκινητου σου.

Γιωργο (JDM) πολυ ωραιο, το ασχετο κατα τ΄αλλα, παραδειγμα που ανεφερες εχεις ξεχασει ομως κατι, κυνηγας τοσο πολυ καιρο αυτη την ομορφη γυναικα, που ουσιαστικα οταν την ερωτευτηκες ηταν 25 χρονων και τωρα εχει φτασει τα 40 εχει μπαγιατεψει και εσυ απλα εισαι ενας κολλημενος με το ονειρο του παρελθοντος!

Εντωμεταξύ πραγματικα ειναι γελιο αυτο που ολοι εχουμε μια αποψη για αυτοκινητα που δεν εχουμε καν την ευκαιρια να κατσουμε στο καθισμα του οδηγου.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

December 08, 2011, 01:17:55 AMReply #971

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #971 on: December 08, 2011, 01:17:55 AM »
Φιλε jSkyline αφου το ξερεις οτι δε θα συμφωνησουμε :tease:
Και ομως μαζι σου δεν διαφωνω σε τιποτα ουσιαστικο, οτι γραφεις ειναι τεκμηριωμενο (δεν αναφερες παραδειγματα για γκομενες), το αν θα σε ικανοποιησει η οχι το TTS δεν το ξερω, αλλα απο το S3 που λες δεν εχει μικροδιαφορες και το RS εχει τεραστιες διαφορες.Να ξερεις οτι το αμαξωμα αλλα και η 4κινηση τους δεν ειναι η ιδια, αυτη η διαφωνια που εχουμε ισως οφειλεται στον διαφορετικο τροπο οδηγησης, εμενα προσωπικα το βαρος με κανει και νιωθω ασφαλεια και με βολευει περισσοτερο ωστε να ψαξω τα ορια του αυτοκινητου, οταν λεω βαρος δεν εννοω σε καμια περιπτωση το βαρος ενος Hummer!
Σκεψου παντως οτι τα γερμανικα τα απεχθανομαι ομως ειναι απο τα αμαξια που με εχουν ευχαριστισει πολυ οδηγικα, ειναι διασκεδαστικο οσο και αν σου ακουγετα περιεργο. Πιστεψε με ακομα και η ΒΜW να το παρηγαγε παλι τα ιδια θα ελεγα. Αν εχω καταλαβει καλα μενεις καπου βορεια, αν θες μπορω να κανονισω να σε παω βολτα με το S και με ενα 335 θα δεις ποσο διαφορα εχει η οδηγηση μου οταν περναω απο το ενα στο αλλο.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)

December 08, 2011, 01:23:53 AMReply #972

Offline simkoz

« Reply #972 on: December 08, 2011, 01:23:53 AM »
Πολύ μου αρέσει αυτή η συζήτηση.
Περιμένω και Λιάκο, paris, να πάρουν θέση, αν δεν βαριούνται
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

December 08, 2011, 02:37:31 AMReply #973

Offline General_lee

« Reply #973 on: December 08, 2011, 02:37:31 AM »
Ναι βορεια μενω ευχαριστως να κανονισουμε βολτουλα, στειλε κανα pm αν θες!

Στο θεμα του βαρους πιστευω οτι αυτη η εντυπωση οτι το βαρυ δινει μεγαλυτερη ασφαλεια οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στο οτι συνηθως τα βαρια αυτοκινητα ειναι συγχρονα με πολυ καινουρια και ακαμπτα πλαισια, πιο καλη γεωμετρια αναρτησης και κυριως μεγαλυτερες διαστασεις σε μεταξονιο/μετατροχια και τροχους.(περα φυσικα απο την προστασια που εχεις σε τρακαρισμα) Αντιστοιχα συνηθως πλεον τα ελαφρα αυτοκινητα ειναι παλια ψηλομπρικια, με μικρες διαστασεις,στενα, παλια πλαισια και μικρους τροχους.
Δεν ειναι το ιδιο να εχεις στο μυαλο σου ενα ελαφρυ σαξοραλλο η μκ1 μιατα και ταυτοχρονα ενα rx8 ας πουμε. Αν το ρχ8 ηταν 950-1000 κιλα σαν το μιατα και ειχε ακριβως τις ιδιες διαστασεις,κατανομες,πλαισιο,τροχους κλπ που εχει τωρα, τοτε θα ηταν οχι απλά ωραιο, θα ηταν ποιημα. Ειδικα αν προσαρμοζες και την αναρτηση και τα ελαστικα (πολυ χαμηλοτερες πιεσεις, πολυ μαλακοτερη γομα=πολυ παραπανω κρατημα) στο μειωμενο βαρος. Καθολου ανασφαλεια δε θα ενιωθες.

Τωρα αμα πας και βγαλεις 100 κιλα απο ενα σαξοραλλο -ολα πισω-  χωρις να αλλαξεις τιποτα αλλο και με σκληροτερη απο μαμα αναρτηση και ραβδους κιολας τοτε λογικο ειναι στα φρενα ή στο ασε να ειναι στον αερα ο κωλος και να ειναι χαρος.

Στο θεμα των audi, αποτι ξερω το ΤΤ εχει αλουμινενιο το μπροστα τμημα του και αυτο βοηθαει να εχει μειωμενο βαρος και καλυτερη κατανομη. Ειναι και πιο χαμηλο οποτε θα ναι πιο καλο. Αλλα δεν ηταν τοσο αυτα το προβλημα μου με το S3. Δε μου ελειψε η προσφυση. Στις ρυθμισεις του ηταν η ενσταση μου και στην πληροφορηση των χειριστηριων. Επισης στην τετρακινηση που ειναι πολυ ξενερωτη. Αν στο ΤΤ εχουν βελτιωθει αυτα τα δυο μπορει να ειναι πιο καλο, δεν ξερω, πρεπει να το δω.

December 08, 2011, 03:02:48 AMReply #974

Offline royal_airness

« Reply #974 on: December 08, 2011, 03:02:48 AM »
Ναι οταν εγραψα το προηγουμενο ποστ ειχα και εσενα στο μυαλο μου, γιατι και εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφεις και τι συγκρινεις ??? Το r34 ειναι βαρυτερο απο NSX ? Απο ποιο NSX ? Ξερεις ποσες ειδικες εκδοσεις εχει το NSX ? Ποσες το GT-R ? Ξερεις ποια ειναι η ελαφρυτερη ποια η βαρυτερη ποια η αποτελεσματικοτερη απο ολες αυτες ? Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος ? Γιατι συγκρινεις R34 με NSX αφου χρονολογικα συγκρινεται με το σαφως ελαφρυτερο R33 το οποιο ειναι και σαφως κατωτερο απο το NSX! Επισης δεν καταλαβα το GT-R ειναι το κακο αμαξι και παμε να τα βαλουμε ολοι εναντιον του ? Ποιο GT-R ? To R30 που ηταν κοντα στο βαρος του ΜΧ ηταν καλο αμαξι ?
Επισης λες οτι απογοητευτηκες με αυτο που εγραψα για το βαρος, κανεις λαθος αν νομιζεις οτι αγνοω τους νομους της φυσικης, απλα καταλαβαινω οτι ολο αυτο το εξτρα βαρος, δεν μπηκε προσθετωντας μπιχλιμπιδια, ουτε επειδη χρησιμοποιησαν βαρυτερα υλικα(το αντιθετο μαλιστα), προστεθηκε γιατι πολυ απλα επρεπε να νιωθεις και να εισαι πιο ασφαλης με την αυξημενη δυναμη του αυτοκινητου σου.

Ανθρωπε μου, εγραψα NSX-R και R34 Νομιζω λοιπον πως ημουν πολυ ξεκαθαρος οσον αφορα το σε ποια αναφερομουν. Τωρα με τα υπολοιπα δεν βγαζω καν ακρη γιατι και πως γραφεις οτι γραφεις ... κατι για βαρυτερο και ελαρφυτερο μου λες, οτι τα βαζω με το GTR μου λες, μου μπερδευεις εκει περα τα R30 με τα μιατα, οτι να'ναι.

Εγω απλα αναφερομουν στον εντελως διαφορετικο τροπο οδηγησης των 2 αυτοκινητων και πως το ενα σε κανει καλυτερο οδηγο απ'το αλλο. Με λιγα λογια υποστηριζω ακριβως το ιδιο πραγμα με τον Στρατηγο, οποτε πως γινεται να συμφωνεις με αυτον και εμενα να μου γραφεις τα παραπανω, δεν μπορω να καταλαβω. Η δεν διαβασες προσεκτικα το post μου, ή υπαρχει καποιου ειδους εμπαθεια, ή το δευτερο οδηγησε στο πρωτο.

Οπως και να εχει, μηδεν επαφη μεταξυ μας, τα παραταω και κοβω και τα πολλα-πολλα μην μας κανεις και κανενα μπαν :-[
« Last Edit: December 08, 2011, 03:07:08 AM by royal_airness »