Δημητρη πλεον δουλευω σταθερα 13-14 ωρες την ημερα, επομενως πρακτικα δεν υπηρχε καθολου ελευθερος χρονος για να ευχαριστηθω το Λιζακι μου. Κ αν σκεφτεις οτι ολες τις εκτος γραφειου δουλειες αναγκαστικα λογω ελλειψης χρονου τις κανω το ΣΚ, κατεληγα το Λιζακι να το βγαζω μια φορα την εβδομαδα απο το γκαραζ κ αν.
Κ ειναι κριμα να εχεις τετοιο αυτοκινητο να καθεται κ να μαραζωνει στο γκαραζ

Επομενως, απο το να το εχω κ να βγαζει αραχνες, το εδωσα.
Οσον αφορα το αν με ικανοποιησε: οπως εγραψα κ παραπανω, εμεινα εξαιρετικα ικανοποιημενος. Εχει μεινει στην καρδια μου! Αλλα ο υποψηφιος αγοραστης πρεπει να ειναι αποφασισμενος και 100% συνειδητοποιημενος!
Δεν μπορω να διαβαζω οτι το Λιζακι ειναι ενα αμαξι που μπορει να συνδυασει δουλεια κ βολτα, ή οτι ειναι extremely cheap-to-run! Το Λιζακι ειναι πολυ σκληρο, πιανεσαι, θελει τεχνικη κ φυσικη κατασταση το μπες κ βγες, δεν εχει ορατοτητα, η καμπινα βραζει, κ τρεμεις παντου μην σε ακουμπησουν κ σου ερθει εγκεφαλικο απο το κοστος επισκευης. Ταυτοχρονα το παρκαρισμα ειναι εξαιρετικα δυσκολη υποθεση, το ιδιο κ η κινηση στους στενους Αθηναικους δρομους.
Επομενως αν πρεπει καθημερινα να κινεισαι με αυτοκινητο, τοτε απο την εμπειρια μου δεν μπορεις να εχεις ενα Λιζακι για μοναδικο.
Απο την αλλη, αρκει μια πολυ γρηγορη βολτα μεχρι το Σουνιο ξεσκεπαστος, με το μοτερ να ουρλιαζει διπλα στο αυτι σου, για να τα ξεχασεις ολα. Το αμαξι εχει εξαιρετικο κρατημα, ειναι πολυ γρηγορο, σου μεταδιδει μεγαλη εμπιστοσυνη απαιτωντας κ αναλογο σεβασμο, κ διεγυρει ΟΛΕΣ σου τις αισθησεις.
Πρεπει ομως να εισαι συνειδητοποιημενος: αν σκεφτεσαι το αν θα της κανεις μικτη λογω οικονομικου, αν πρεπει να την συντηρεις μονος σου γιατι τα ανταλλακτικα της καινε, αν πρεπει να την χρησιμοποιεις καθε μερα γιατι δεν υπαρχει αλλο διαθεσιμο αυτοκινητο, τοτε και θα μετανιωνεις καθε μερα για την επιλογη σου, κ την χαρα του αυτοκινητου θα χασεις..
Thats my 2cents, φιλικα παντα

To τι θα παρω τωρα Δημητρη, αγνωστο! Its a buyers market, επομενως προς το παρον περιμενω, το σκεφτομαι, κ βλεπω τις τιμες να πεφτουν κ αλλο! Σιγουρα παντως θα ειναι παλι roadster.

(κ σορυ για το μεγαλο ποστ, απλα ειπα να μοιραστω την εμπειρια μου)