!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Σχετικά με NC 2.0

<< < (4/7) > >>

simkoz:

--- Quote from: philosopher on February 17, 2011, 03:27:20 PM ---
--- Quote from: Kostas2B on February 16, 2011, 11:58:42 PM ---Δε μου ειπε ομως καποιος:τι χρειαζεται σε μια τετοια μετατροπη?

--- End quote ---

Απλά να πουλήσεις το 1.8 και να πάρεις ένα δίλιτρο και καθάρισες έτσι απλά  ;)

--- End quote ---
+1. Γιατί να μπλέκεις τόσο πολύ???

xenos:

--- Quote from: simkoz on February 17, 2011, 05:22:44 PM ---
--- Quote from: philosopher on February 17, 2011, 03:27:20 PM ---
--- Quote from: Kostas2B on February 16, 2011, 11:58:42 PM ---Δε μου ειπε ομως καποιος:τι χρειαζεται σε μια τετοια μετατροπη?

--- End quote ---

Απλά να πουλήσεις το 1.8 και να πάρεις ένα δίλιτρο και καθάρισες έτσι απλά  ;)

--- End quote ---
+1. Γιατί να μπλέκεις τόσο πολύ???

--- End quote ---

+begi.  :nod:

Kostas2B:
Απλα ερωτηση εκανα...Μπορει καποιος να γουσταρει τοσο πολυ το αμαξι του και να εχει ριξει ηδη χρημα σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο το μηχανικο κομματι...

Πιστευω οτι ενα μοτερ πρεπει να κοστιζει μτχ γυρω στα 2 χιλιαρικα...Εγκεφαλος και πλεξουδα δεν εχω ιδεα!
Ο Μπουτσης φερνει μοτερ απο RX-8 Cosmo new με σχεδον 4Κ euro...Μπορει το μοτερ του 2.0 να ειναι ακριβοτερο?

Alex:
Προφανώς ένα τηλέφωνο στο Μπούτση αν σου λύσει την απορία...  ;) ;) Όπως και μια επίσκεψή σου ή τηλέφωνο σε μάντρα που εμπορεύεται μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αλλά επειδή δεν είμαι από Αθήνα δεν ξέρω να σου προτείνω κανέναν

spoumi:
Γενικά δεν συμφέρει από καμία άποψη.
Καλύτερα βγάλε ό,τι έχεις στο 1.8 σου πούλα το δώσε μία διαφορά και πάρε ένα δίλιτρο στα μέτρα σου και βάλτου ξανά ό,τι είχες φορέσει στο 1.8
Το να βάλεις μοτέρ απο 2.0ltr γίνεται και πες ότι τα βρίσκεις.
Το σωστό είναι μετά να το δηλώσεις και να περάσεις από ΚΤΕΟ για να δουν ότι είναι σωστή μετατροπή.Άρα τέλη και φόρους θα είσαι ίσια με δίλιτρο.Κι αν δεν το δηλώσεις απλά θα είσαι παράνομος.Τώρα το πόσο εύκολα μπορεί να σε πιάσουν ή όχι δεν έχει σημασία. Και ότΑΝ σκεφτείς/χρειαστείς να το πουλήσεις θα έχεις ένα mx5 που έχει αλλάξει μοτέρ.Ο μέσος υποψήφιος αγοραστής θα φοβηθεί.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version