!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Σχετικά με NC 2.0
Kostas2B:
--- Quote from: dimsabas on February 16, 2011, 09:57:52 PM ---Καλά, η Mazda δηλώνει βάρος μαζί με οδηγό 75 κιλών στα 1.155 κιλά; Άρα άδειο ζυγίζει 1.080; Τότε γιατί έλεγαν 1.125; :punish:
--- End quote ---
Μηπως ελεγαν για την εκδοση RC?
Τελοσπαντων,για να παμε παλι σε αυτα που λεγαμε για το κ/π...Βρηκα ενα διαφημιστικο του NC εδω στο σπιτι,που αναφερει τελικη σχεση μεταδοσης 4.1 για το 1.8 και το 5αρι 2.0 και 3.727 για 2.0 sporty...
Δε μου ειπε ομως καποιος:τι χρειαζεται σε μια τετοια μετατροπη?
Liakos:
Σε ποια μετατροπη? Σε διλιτρο? Απαντησες μονος σου στο 1ο ποστ. :)
option-D:
--- Quote from: Kostas2B on February 16, 2011, 11:58:42 PM ---Δε μου ειπε ομως καποιος:τι χρειαζεται σε μια τετοια μετατροπη?
--- End quote ---
Ένας γεμάτος λογαριασμός τραπέζης..
philosopher:
--- Quote from: Kostas2B on February 16, 2011, 11:58:42 PM ---Δε μου ειπε ομως καποιος:τι χρειαζεται σε μια τετοια μετατροπη?
--- End quote ---
Απλά να πουλήσεις το 1.8 και να πάρεις ένα δίλιτρο και καθάρισες έτσι απλά ;)
VasmaV:
από όσο ξέρω θές κινητήρα, εγκέφαλο και πλεξούδα, τα υπόλοιπα είναι ίδια
τώρα με τις τιμές που παίζουν στην αγορά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, όταν με προγραμμα+εξατμιση+κοντο, μπορείς να το κάνεις το 18αρι ίσως και πιο γρήγορο από διλιτρο
βέβαια αν έχεις σκοπό στο μέλλον να τα βάλεις έτσι κι αλλιώς αυτά, σε 2λιτρο μοτέρ θα χεις μεγαλύτερα οφέλη και θα φλερτάρεις εύκολα με τα 180 άλογα στρόφαλο και απροβλημάτιστα!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version