!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Σχετικά με NC 2.0
Liakos:
Φυσικα κ συμφερει... Απο το να καθεται κανεις να τα δινει δεξια κ αριστερα βαζοντας μπιχλιμπιδια μπας και καταφερει να βγαλει κανα αλογο παραπανω, καλυτερα να βαλει ενα 2λιτρο μοτερ να εχει εγγυημενο αποτελεσμα κ 100% εργοστασιακο.
Θα με ενδιεφερε, απλα η τσεπη μου δεν το αντεχει κ το θεωρω κ τρελη μανουρα...
Kostas2B:
Ααααα μπραβοοοο...Αυτο ακριβως που λεει ο Λιακος!
Αυτο ακριβως ζηταω απο το αμαξι μου.Δε με ευχαριστουν τα 126 αλογα που εχει,αλλα δε θελω να μπλεξω με κομπρεσσορες και τουρμπινες...Οποτε το μονο που μενει ειναι το swap engine!
Η καλυτερη επιλογη (λες και εχω και αλλη...) ειναι το διλιτρο μοτερ με τα 160hp,στο dyno ειναι 170 σχεδον,που με τα καταλληλα περιφερειακα φτανει στα 180-185 οπως ειπε και ο Vasmav πιο πανω.Και εχεις ενα αμαξι εργοστασιακο που πηγαινει ικανοποιητικα!
Επισης Σπυρο,οπως πολυ σωστα ανεφερες,μετα απο μια τετοια μετατροπη,η μεταπωλητικη αξια πεφτει κατακορυφα,μη σου πω οτι το παντρευεσαι κιολας.Ομως,ειναι μια μετατροπη που και να μη την δηλωσεις,σιγα το πραγμα,στο Ελλαντα εισαι,ποιος θα καθισει να δει τι μοτερ κουβαλας και ειδικα σε αμαξι οπως το mx-5? 8)
Σκεψεις κανω,εξαλλου ουτε εμενα με παιρνει οικονομικα αυτον τον καιρο... :(
Liakos:
Μπαινει κ ο 2.3 της εταιριας αλλα παει μακρυαααα η βαλιτσα... :'(
Αν δε σου αρκουν τα 140 αλογα του 1.8 μην περιμενεις να κανεις κακα οταν οδηγησεις ενα 2.0 :nono: Ειναι πιο ζωντανο αλλα μη φανταστεις καμια χαοτικη διαφορα. ::-
Kostas2B:
140??? :???:
Δεν εχω οδηγησει,αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο πιο αργο απο RX-8 Challenge.Στα χαρτια παντα...
Φαντασου ομως πως θα πηγαινει ενα 2.0 με φιλτρο,χταποδι,καταλυτη,εξατμιση,5αρι σασμαν με 4.444 κ/π...Super θα ειναι!
Καπως ετσι το σκεφτομαι...
HOUZIK:
Ομολογω οτι και εμενα περναει συχνα πυκνα η ιδεα του swap engine.....
Οσες φορες ομως εχω δει ανοιγματα 2lt με 1.8 ή 1.8 'φτιαγμενο' με μαμα, συνερχομαι και λεω οτι για τοσο μικρη διαφορα σε επιδοσεις δεν αξιζουν τοσα λεφτα....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version