!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
Nitroking:
--- Quote from: dimsabas on May 05, 2012, 08:43:26 AM ---
--- Quote from: Nitroking on May 05, 2012, 01:29:49 AM ---Σημερα πηρα το ποδηλατο κι εκανα την ιδια ακριβως διαδρομη που κανω στο τρεξιμο.. Ζωαρα..
--- End quote ---
Ρε Νικολή, έπρεπε να κάνεις την τριπλάσια/τετραπλάσια απόσταση για να ζοριστείς. Τι περίμενες με τα ίδια χλμ; :P
--- End quote ---
To ξερω, απλα το εβγαλα για δοκιμη! Σημερα θα παω μια καλη.. Και ηθελα να δω ποσες ειναι οι διαφορες!
jSkyline:
Καλα Νικο κανε 45χλμ που εκανα σημερα και μετα ελα να μου πεις για αεροβια ασκηση!
Επειδη μεχρι το βραδυ τεμπελιαζω, θελεις κανενας να παμε βολτα ?
Αντεχω σιγουρα να κανω καμια 30αρα με ΜΤΒ και κανενα 40αρι με κουρσακι, οποτε αν καποιος ψηνεται εγω ειμαι μεσα! Αν καποιος επισης δεν εχει ποδηλατο μπορω να του δωσω το ΜΤΒ μου αρκει να ειναι πανω απο 1.85...
Nitroking:
Σημερα πηγα απο Γαλατσιου ως το praktiker Μεταμορφωσης να παρω αλυσιδα και πισω.. Το χρονομετρο εγραψε 1:15 γιατι παω απο πεζοδρομιο και το ανεβα κατεβα κοψε για πεζους γατια σκυλια καθυστερει πολυ.. Νομιζω οτι ειναι 15χλμ η αποσταση και εκανα και κατι παρακαμψεις απο γεφυρες κτλ γιατι τη Βεικου δεν την περνας απο πανω με τα αμαξια να εχουν 100+..
Ωραια ηταν αλλα και παλι απλα νιωθω λιγο κουρασμενος.. Το θεμα με το ποδηλατο ειναι οτι σε αφηνει και ξεκουραζεσαι οταν ρολλαρεις οποτε δεν πιεζεις τοσο οσο με το τρεξιμο.. Εκτος βεβαια αν εισαι σε ανηφορα οπου εκει τα δινεις ολα.. Οποτε πρεπει να κανω σιγα σιγα μεγαλυτερες βολτες!
Γιαννη σημερα δεν προλαβαινω, αλλα θα μιλησουμε για καμια καλη βολτα εσυ που ξερεις και τα μερη.. Περιμενω να μου ρθουν και τα φωτα μπρος πισω οποτε μεχρι τοτε δεν το πολυβγαζω βραδυ, μονο πεζοδρομιο..
Liakos:
Δημητρη αν θες να χασεις κιλα, βουτα σε καμια πισινα... :nod: Βαρετο να μετρας πλακακια αλλα αποδιδει...
Διαφορετικα βρες ενα μεγαλο σακο του box. Δεν υπαρχει καλυτερη αεροβια, αλλα προσεχε τους τραυματισμους.
Τρεχω 3-4 φορες τη βδομαδα αποσταση 6χλμ γιατι ειναι πολυ πιο βολικο για μενα απο τα 2 παραπανω. Στο δρομο. Κακο για γονατα,μεση κλπ. αλλα δεν αντεχω στιβους κ διαδρομους. Θα πεθανω απο βαρεμαρα... Διαφορα στο βαρος, ελαχιστη. Διαφορα σε εκρηξη, δυναμη κλπ. μηδενικη. Πονοι με σπασμενη προ 2ετιας περονη, αρκετοι...
Το παν για την απωλεια βαρους ομως ειναι η διατροφη.
dimsabas:
Μόλις μαζεύτηκα από βόλτα στη Σαρωνίδα και πίσω. 41 χλμ. Αυτό που προτείνω στους ποδηλάτες είναι να χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις δουλειές τους. Να πηγαίνουν σε αυτές με το ποδήλατο κι όχι με το αυτοκίνητο. Βρίσκω βαρετή (και λίγο ματαιόδοξη, από τη στιγμή που δεν είμαι κανένας αθλητής) την έννοια της προπόνησης, η οποία μού δεσμεύει απογεύματα και ώρες. Προτιμώ να κάνω τις δουλειές μου ποδηλατικώς, οπότε να καρπώνομαι όλο το όφελος από τη βενζίνη που δεν έκαψα. Την περασμένη εβδομάδα πρέπει να ξεπέρασα τα 250 χλμ κι ήταν όλα για δουλειές, όχι για βόλτα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version