!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
General_lee:
Γιατι ρε, οταν ημουν 75 κιλα και ελιωνα στο γυμναστηριο ενιωθα να πεταω. κι αυτο με κυριως αεροβια ασκηση,πολυ τρεξιμο και καποια βαρη.(οχι τπτ πολυ χαρντκορ)
Τωρα μετα το στρατο εχω φτασει 85 αλλα κυριως εχω βαλει λιπος που δεν ειχα. και διαπιστωνω οτι βαριεμαι αφορητα το τρεξιμο. Οποτε το λιπος δυσκολα θα το χασω τρεχοντας. Με εναν καλο ρυθμο και συγκεκριμενους παλμους μπορει με το ποδηλατο να καψω πολυ.
Στα υπολοιπα,ευχαριστω παρα πολυ για την προταση! ειμαι 1.78 και εχω δοκιμαει για λιγο στο cyclist μια κουρσα της orbea καρμπον.ετσι για να παρω μια γευση. δε μαρεσε η σταση και ενιωθα αβολα και χωρις ευελιξια σε μικρες ταχυτητες. πιστευω θα μαρεσε μονο σε ανοιχτο δρομο.
Αντιθετως ενα hybrid της giant νομιζω που ειχα παει βολτα με λιγο πιο χοντρο απο κουρσας λαστιχο και φαρδυ τιμονι ηταν γαματο εντος πολης. απλα δε μαρεσε που ειχε (μηχανικο) δισκοφρενο γιατι σφυραγε και δεν ειχε δυνατη αισθηση.
Για να συνοψισω θελω κατι που να κανει παραχωρησεις στο χωμα και στις λακουβες αλλα να ειναι γρηγορο και με ανετη-ορθια θεση οδηγησης.
Nitroking:
Οπως το ειπες τρεξιμο.. Εγω εχασα 12 με τρεξιμο (ξεκινησα απο 4 και τωρα ειμαι στα 7χλμ/μερα 5 τη βδομαδα μαξ) και γυμναστικη..
Σημερα πηρα το ποδηλατο κι εκανα την ιδια ακριβως διαδρομη που κανω στο τρεξιμο.. Ζωαρα.. Παροτι στιβιστας και το ποδηλατο θα πρεπε να με ζορισει, ηταν υπερυεχαριστο και απλα μου εκαιγε λιγο τους τετρακεφαλους στο πλαι.. ΚΑΜΙΑ σχεση με το τρεξιμο, ΚΑΜΙΑ σχεση ο ιδρωτας που εριξα σε σχεση με το τι βγαζω οταν τρεχω.. Το ποδηλατο το πηρα γιατι ο καλοκαιρι με τη ζεστη το τρεξιμο γινεται ψιλοαφορητο ενω με το ποδηλατο καπως δροσιζεσαι.. Συν οτι ηθελα να αλλαξω λιγο την αεροβια μου γιατι εχω φτασει στα 75,5 και δε λεει να κατεβει αλλο οποτε ειπα να παιξω συνδυαστικα.. Το τρεξιματακι μου οσο και οποτε μπορω και εκρηξεις με το ποδηλατο.. Συν βεβαια μεγαλες βολτες μαλακισιου (ελπιζω να συμμετασχει και ο μεγας Ζαχος σε αυτες)..
Το ποδηλατο μου ειναι φουλ αλουμινιο και ειναι πουπουλο, σε καθε γκαζια εκτοξευεται..
Να ρωτησω κατι, τα φρενα πως τα κανω να μην τριζουν? Σημερα πηγα να πατησω ενα κοπροσκυλο γιατι οταν ακουσε τα φρενα μου που εκοβα αντι να παει προς τον ιδιοκτητη του, πηγε στη μεση του δρομου και καθησε εκει σαν κουραδα με αποτελεσμα να εχω αριστερα σκυλο στη μεση λουρι και δεξια αφεντικο.. Τελικα ενα μεγαλοπρεπες παντηλικι εσωσε την κατασταση..
Ξάδελφος:
--- Quote from: dimsabas on May 04, 2012, 10:50:50 PM ---[...]
Αναφορικά με την επιλογή σου, έχεις αντικρουόμενες προτεραιότητες. Σκέψου κάποιον που θα ήθελε ένα αμάξι να πηγαίνει αέρα, να στρίβει τάπα χωρίς κλίσεις, να παρέχει φοβερή άνεση στις λακκούβες. Και το κυριότερο; Να είναι φθηνό στην αγορά και πολύ οικονομικό στην κατανάλωση. [...]
--- End quote ---
Nαι γινεται και ονομαζεται ,μιατα!
General_lee:
ωραιος νικ, οταν σε ειδα απο κοντα ηταν σαφεστατη η διαφορα!
εγω ειμαι πολυ ασταθης γενικως σωματικα και βαριεμαι ευκολα τη γυμναστικη αν δεν βαζω στοχους και προγραμμα. παιζω ενα 15 κιλο πανω κατω εδω και χρονια.(μεταξυ 70-85) Εχω υπαρξει απο αρκετα φιτ και γυμνασμενος μετα απο 2 χρονια σερι φουλ γυμναστηριο μεχρι εντελως σαπιος και παχουλος. Ευτυχως το σωμα θυμαται ομως. αν εχεις υπαρξει γυμνασμενος για καποια χρονια επανερχεσαι πολυ πιο γρηγορα.
κατα τα αλλα για να εχω το αποτελεσμα που θελω δυστυχως χρειαζονται ΚΑΙ αεροβια ΚΑΙ βαρη ΚΑΙ διατροφη. χωρις βαρη γινομαι απλως λεπτος χωρις μυικη μαζα.Χωρις αεροβια δεν καιω το φαι και απλα φουσκωνω και χωρις διατροφη τρεχω τρεχω και δεν εχω κανα φοβερο αποτελεσμα. Το κακο ειναι οτι οταν οι ρυθμοι ζωης ανεβαινουν δεν προλαβαινεις και δεν εχεις κουραγιο για ολα αυτα μαζι.
Στα του ποδηλατου τωρα, σιγουρα δεν ειναι αποκλειΣτικα για να χασω τα κιλα. μαρεσει σαν λογικη και σαν εναχοληση αρκει να βρω παρεα. τωρα αν καις οσο με το τρεξιμο και γυμναζεσαι εστω και λιγο απο τη μεση και πανω δεν ξερω...λογικα αν κανεις πολλα χιλιομετρα θα καις. με μαουντεν αμα κατεβαινεις βουνα η κινεισαι σε κατσαβραχα φοβαμαι οτι αεροβια σοβαρη δεν κανεις. δεν εχεις σταθερο ρυθμο και σφιγμους.κανεις ολο ξεσπασματα, πραγμαα που δε βοηθαει να χασεις λιπος.
dimsabas:
--- Quote from: Nitroking on May 05, 2012, 01:29:49 AM ---Σημερα πηρα το ποδηλατο κι εκανα την ιδια ακριβως διαδρομη που κανω στο τρεξιμο.. Ζωαρα..
--- End quote ---
Ρε Νικολή, έπρεπε να κάνεις την τριπλάσια/τετραπλάσια απόσταση για να ζοριστείς. Τι περίμενες με τα ίδια χλμ; :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version