!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (96/240) > >>

aimkara:
Μπραβο για το μερακι σου! Σαν καινουργιο  :exaclty:

nmwisima:
Καλή φάση.

Εχω ένα gyro για τιμόνια με σπείρωμα (το πήρα από άγνοια, ενώ το δικό μου δεν έχει σπείρωμα).

Ζαντες (πολύ) φτηνές για το δικό μου ΒΜΧ που μπορώ άραγε να βρω????

Επίσης, υπάρχει ένα παπαράκι που μπαίνει στο πίσω φρένο και κάνει τη μια ντίζα δυο, ένα splitter.
Ξέρετε πως σκατά λέγεται αυτό και που μπορώ να βρω? Ενα μεταλλάκι απλό ειναι.

Α.

vdedeve:

--- Quote from: nmwisima on April 21, 2012, 12:54:04 PM ---Καλή φάση.

Εχω ένα gyro για τιμόνια με σπείρωμα (το πήρα από άγνοια, ενώ το δικό μου δεν έχει σπείρωμα).

Ζαντες (πολύ) φτηνές για το δικό μου ΒΜΧ που μπορώ άραγε να βρω????

Επίσης, υπάρχει ένα παπαράκι που μπαίνει στο πίσω φρένο και κάνει τη μια ντίζα δυο, ένα splitter.
Ξέρετε πως σκατά λέγεται αυτό και που μπορώ να βρω? Ενα μεταλλάκι απλό ειναι.

Α.

--- End quote ---

για το ποδηλατο που εβαψες προσφατα? αυτο που ανεβασες φωτογραφιες??? δεν ξερω πως λεγετε αλλα θα το κοιταξω και θα σου σε παρω τηλ!  ;)

nmwisima:
Στείλε πμ μη  χρεώνεσαι! Ευχαριστώ :good:

Να πω επίσης ότι από τα λάθη που αγόρασα έχω ένα ολοκαίνουριο gyro Odyssey και μια γυρτή σωλήνα σέλας Odyssey, καινουρια.

Δεν θέλω καν τα λεφτά που έδωσα πίσω, 20 και 20 ευρώ θα είναι ευτυχία αν πάρω. :exaclty:

Α.

vagmann:

--- Quote from: mx5silver on April 21, 2012, 12:13:30 AM ---εεε  βαλε και αλλα 2... :hello:
ηταν της εποχης τοτε τα kuwahara, τα pacific, τα  skyway....
περνουσα εξω απο τα ποδηλαταδικα και μου ετρεχαν τα σαλια.....

--- End quote ---

Σειρες ειμαστε...εβλεπα τα νικελ bmx,με τις τοτε φουτουριστικες ζαντες και μου επεφταν τα σαλια και μενα...
Εγω ειχα ενα τετοιο σε μπλε...

Απο μικρος μου αρεσαν τα φορτηγα... :moutza:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version