!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (95/240) > >>

vagmann:

--- Quote from: jSkyline on April 13, 2012, 03:08:44 PM ---Ψάχνοντας τροπο να το βαλω μεσα στο φυσικο του περιβαλλον (ποδηλατοδρομιο) τραβηξα μερικες φωτο  :giveheart:

(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)

--- End quote ---

Καλοριζικο Γιαννη!Κουκλι... :giveheart:

Το πηρες σε προσφορα,γιατι εχει στραβο (οριζοντιο πανω) σκελετο? :girlie:

jSkyline:
Το παρατηρησες και εσυ Βαγγελη ε ? Ασε εχω απογοητευτει, με κοροιδεψαν νομιζω, στραβος σκελετος, στραβο τιμονι και φρενα που δεν πιανουν (το τελευταιο οντως ισχυει!)

mx5silver:
μετα απο 16-17 χρονια ακινησιας, το παιδικο μου ποδηλατο απεκτησε ζωη παλι!  :excited:

αν και το ειχα κλεισμενο στην αποθηκη στο χωριο ειχε σκουριασει και μου χαλασε λιγακι το χρωμιο.

λυθυκαν τα παντα, πεταλιερες λαιμος γραναζι αξονες απο τις ζαντες, καθαριστηκαν και γρασαριστηκαν. τον σκελετο τον ετριψα με συρματοβουτσα με ηλεκτρικο τρυπανι. και αρχισε καπως να ξαναπαιρνει μορφη

αλλαξα και τον λαιμο με εναν ιδιο, αλλα σχεδον αχρησημοποιητο, και δαγκανες - μανετες με καινουργιες, οι οποιες περιμεναν υπομονετικα περιπου 20 χρονια για να φορεθουν. ποτε δεν ειχα προλαβει να τα βαλω..... :llol:

μπηκαν καινουργια λαστιχα και ντιζες και ηταν σχεδον ετοιμο

το γυαλισα με αλοιφη αυτοκινητου, αλλα δεν ηταν πολυ καλο το αποτελεσμα. γιαυτο το γυαλισα με braso, αυτο που γυαλιζουν και τα ασημικα! τελος το εκανα δωρο και ενα σετακι αυτοκολητα kuwahara επειδη παντα ηθελα ενα, αλλα τελικα ποτε δεν πηρα.... :giveheart:

vagmann:
Ωραιος!Καινουριο εγινε...
Πρεπει να εισαι γυρω στα 35,αν κρινω απο το ποδηλατο...

mx5silver:
εεε  βαλε και αλλα 2... :hello:
ηταν της εποχης τοτε τα kuwahara, τα pacific, τα  skyway....
περνουσα εξω απο τα ποδηλαταδικα και μου ετρεχαν τα σαλια.....

ειχαμε φτιαξει και ενα pacific, με τον σκελετο αγορασμενο απο ενα ποδηλαταδικο στο μοναστηρακι στα μαγαζια(δεν ξερω αν υπαρχει ακομα), με φρενα αλουμινενια lee chi και λαιμο 360, αλλα δυστυχως καποιος αλλος το χαιρεται...... :'(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version