!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
option-D:
Αυτοματίλα; :P
A1D3L:
--- Quote from: vagmann on April 21, 2012, 02:36:37 PM ---Εγω ειχα ενα τετοιο σε μπλε...
...
--- End quote ---
Μήπως το έχεις ακόμη; Αν ναι, το δίνεις;
Nitroking:
Kuwahara! Χαχα! Τι μου θυμισες τωρα! Το ειχε ο ξαδερφος μου στο χωριο και τον ξετρυπωνα συνεχεια με το mountain..
Μια μερα απο την υπερπροσπαθεια εφαγε τρελη σαβουρα και του τραγουδουσα για κανα 2χρονο: "Εφαγε σαβουρακι με το κουαχαρακι, εφαγε σαβουρακιιιιιιιιιιιιι!" σε ρυθμ,ο αμερικανικου εμβατηριου! :P
Καλα αυτα τα bmx ρε παιδια αλλα το δικο μου το χρησιμοποιουσα μονο για αλματα στους λοφους απο τα 3Α χαλικια οταν εστρωναν ασφαλτο στο χωριο..
Τωρα που πηγα πανω λοιπον επλυνα με το πιεστικο το mountain μου - ενα αλουμινενιο eversest χωρις αμοριστερια που ειχα παρει απο το praktiker το 1998.. Του ειχα βαλει acera x σασμαν και μανετες και v-brakes.. Του λαδωσα την αλυσιδα, αλλαξα σαμπρελες και δουλευει τελεια! Πηγα να το κανω φορτωτικη στο τρενο αλλα εφαγα ακυρο και ετσι θα ανεβω κανα 3ημερο για να το φερω μαζι, μου ειπαν οτι μονο αν το συνοδευω γινεται να το μεταφερω με το τρενο..
Ολα καλα εκτος απο τις λιγο στραβωμενες ζαντες (who cares) και φυσικα εμενα που ψοφουσα σε καθε λιγο ζορικη ανηφορα.. Καθοτι στιβιστας, θελω χρονο παλι για να αποκτησω αντοχη στο ποδηλατο κι ετσι περιοριστικα σε εκρηξεις.. Καλα και το χωριο ειναι ολο ανηφορες, δεν κανει για ποδηλατο.. :P
Mikekir:
--- Quote from: vagmann on April 21, 2012, 02:36:37 PM ---
--- Quote from: mx5silver on April 21, 2012, 12:13:30 AM ---εεε βαλε και αλλα 2... :hello:
ηταν της εποχης τοτε τα kuwahara, τα pacific, τα skyway....
περνουσα εξω απο τα ποδηλαταδικα και μου ετρεχαν τα σαλια.....
--- End quote ---
Σειρες ειμαστε...εβλεπα τα νικελ bmx,με τις τοτε φουτουριστικες ζαντες και μου επεφταν τα σαλια και μενα...
Εγω ειχα ενα τετοιο σε μπλε...
Απο μικρος μου αρεσαν τα φορτηγα... :moutza:
--- End quote ---
Όχι ρε Βάγγο, μιλάμε για ΤΟ εργαλείο τότε!
vagmann:
--- Quote from: A1D3L on April 21, 2012, 02:58:37 PM ---Μήπως το έχεις ακόμη; Αν ναι, το δίνεις;
--- End quote ---
Μακαρι να το χα...
το χα διαλυσει,απο τη σουζα και τα αλματα...το πισω λαμακι που στηριζε τον μηχανισμο των φρενων,το ειχα κολλησει πανω απο 5 φορες...
Φοβερο ποδηλατο οντως...13,000 δρχ το 85-86 παρακαλω...Συλλεκτικο σημερα...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version