!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (85/240) > >>

xenos:
Από που το πήρες? Πήρατε κ οι 5 το ίδιο?
Πάντως πολύ σημαντικό πράγμα το σωστό aftersales.  :good:

dimsabas:
Καλή η παρεούλα στο ποδήλατο, όταν όμως θες να κινηθείς με τον ρυθμό σου, δεν μπορείς να έχεις δεύτερο άτομο μαζί. Ή θα πρέπει να του βγαίνει η γλώσσα και να τον εξαντλήσεις (μέχρι να σταματήσει και να σου χαλάσει τη βόλτα) ή να θυσιαστεί, όντας ταχύτερος και κάνοντας υπομονή για να πηγαίνετε μαζί.

jSkyline:

--- Quote from: xenos on March 28, 2012, 12:56:06 PM ---Από που το πήρες? Πήρατε κ οι 5 το ίδιο?
Πάντως πολύ σημαντικό πράγμα το σωστό aftersales.  :good:

--- End quote ---
Ναι αυτος ειναι ο λογος που επιλεξαμε το συγκεκριμενο μαγαζι, ισως αλλοι σηκωναν περισσοτερα παζαρια στην τιμη αλλα ηταν ο μονος που καθισε και μας μετρησε για να δει τι ποδηλατο χρειαζομαστε π.χ ολοι μου ειχαν πει εσυ χρειαζεσαι XL μετα απο μετρηση ομως που μου εκαναν μονο εκει τελικα βγηκε οτι χρειαστηκα ενα "τραβηγμενο" L.  Aκομα και ο επισημος αντιπροσωπος της Specialized ηθελε 150€ για BG Fit που εμας μας το εκανε δωρο. Πηραμε 3 Secteur και 2 Roubaix (full carbon). Tα secteur ενω τα ειχαμε ζητησει σε ασπρο-μαυρα μας τα εφεραν σε ασπρο-κοκκινα, επειδη ο Κασσιματης δεν ηθελε να εχει 2 χρωματα, οι 2 φιλοι μου το δεχτηκαν και εγω απαιτησα να περιμενω μεχρι να ερθει αυτο που ειχα ζητησει. To μαγαζι πιεσε και μου το εφερε μονο και μονο επειδη μου το ειχαν υποσχεθει!

--- Quote from: dimsabas on March 28, 2012, 01:01:53 PM ---Καλή η παρεούλα στο ποδήλατο, όταν όμως θες να κινηθείς με τον ρυθμό σου, δεν μπορείς να έχεις δεύτερο άτομο μαζί. Ή θα πρέπει να του βγαίνει η γλώσσα και να τον εξαντλήσεις (μέχρι να σταματήσει και να σου χαλάσει τη βόλτα) ή να θυσιαστεί, όντας ταχύτερος και κάνοντας υπομονή για να πηγαίνετε μαζί.

--- End quote ---
Αν ειναι παρεα που γνωριζει ο ενας τα κουσουρια του αλλου τοτε μια χαρα μπορουν να συνταξιδεψουν, εμεις μια χαρα τα καταφερνουμε σαν 5αδα με τα ΜΤΒ το ιδιο πιστευω θα γινει μολις ανοιξει παλι ο καιρος και με τα κουρσακια (βεβαια εχουμε -1 απο την παρεα μιας και μεταναστεψε Κυπρο).

paris:

--- Quote from: jSkyline on March 28, 2012, 11:26:59 AM ---
--- Quote from: paris on March 28, 2012, 11:11:50 AM ---Last year πήγαινα καθε Σαβ. τώρα φετος εχω παει μονο μια φορα γιατι παω με το Μιατα μου  :hello:
Αν θες να κανονίσουμε να παμε δεν έχω κανενα πρόβλημα στο καλο μαρμαρο βρίσκομαι με εναν ακομα φιλο (με ΜΤΒ) και παμε παρεα
γιατι το ποδήλατο δεν ειναι για μονος, ειναι βαρετο μεχρι εκει που δεν παει

--- End quote ---
Καλο μαρμαρο = Καλλιμάρμαρο ? Αμα εισαι με ΜΤΒ τοτε μπορω ανετα να παρω το κουρσακι οτι χανω στις κατηφορες ! Μπορω να το κερδιζω στην ανηφορα! Εγω παλι κυκλοφορω και μονος μου με το ποδηλατο, μουσικουλα και χαζεμα ειναι καλα για βολτα, γνωριζεις και τι κυκλοφορει στις 3γυρω περιοχες!

--- End quote ---

Βρε συ βόλτα θα παμε, τι θα πει κερδιζω-χάνω  :angel:
καπου θα περιμενει ο ενας αλλου ο αλλος ετσι ειναι αυτα,
οταν ειναι πες μου

Ξάδελφος:

--- Quote from: jSkyline on March 28, 2012, 10:46:31 AM ---Μα στο φαναρι και στον μ@Κ@κ@ που σου πεταγεται ενω κινεισαι με μεγαλες ταχυτητες πως προσαρμοζεσαι ? Ειναι αστειο να βλεπεις στα διαγραμματα οτι στις ανηφορες κινεισαι πιο γρηγορα απο τις κατηφορες!

--- End quote ---
"προσαρμοζεσαι" = σ αυτες τις συνθηκες κυκλοφοριας πας πιο αργα πιο φυλαγμενα.
Το οτι ειναι "κουρσα" και μπορεις να αναπτυξεις μεγαλες ταχυτητες ,δε σημαινει οτι μπορεις να το κανεις μεσα στην κινηση.Ειναι επικινδυνο οπως και να χει.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version