!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
paris:
--- Quote from: paris on March 27, 2012, 04:46:40 PM ---Εχω ακολουθήσει τα πάντα και συψνα πυκνα πάω Ν.Ιωνια - Βουλα - Ν.Ιωνια για cafe
--- End quote ---
Οταν λες συχνα-πυκνα? Εγω εχω ζοριστει αρκετα οσες φορες εχω κατεβει (Ν.Ιωνια μενω για αυτο στο λεω). Με την κουρσα σιγουρα θα μπορω να κινηθω πιο ευκολα αλλα με τα τραγικα φρενα της δεν ο εχω ακομα δοκιμασει.
[/quote]
Last year πήγαινα καθε Σαβ. τώρα φετος εχω παει μονο μια φορα γιατι παω με το Μιατα μου :hello:
Αν θες να κανονίσουμε να παμε δεν έχω κανενα πρόβλημα στο καλο μαρμαρο βρίσκομαι με εναν ακομα φιλο (με ΜΤΒ) και παμε παρεα
γιατι το ποδήλατο δεν ειναι για μονος, ειναι βαρετο μεχρι εκει που δεν παει
jSkyline:
Tα 2 πρωτα τα τσεκαρα. Το τακακι αφηνει και σημαδια στα σωστα σημεια. Το 3ο ειναι κατι που δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. Προσπαθω να σκεφτω γιατι υπαρχουν διαφορες τιμης και διαφορετικες σειρες στα φρενα στην ιδια εταιρια (shimano) και αν αυτο εχει να κανει με διαφορες στην αποδοση τους
Για οσους δεν ξερουν
Οι σειρες που περιλαμβανουν συστημα ταχυτητων αλλα και φρενων στα road bikes ειναι η εξής:
απο την χειροτερη προς την καλυτερη
2300
Sora (Την εχω δοκιμασει σε ενα Bianchi και νομιζω πως μου ειχε φανει ΟΚ)
Tiagra (Αυτο εχω)
105
Ultegra
Ultegra Di2
Dura-Ace Di2
Το συστημα Di2 εχει να κανει αποκλειστικα με τις ταχυτητες που ειναι ασυρματες! Πιστευω οτι τα φρενα απο το Ultegra και πανω δεν εχουν διαφορες. Τα φρενα της 105 μπορω να τα βρω μιας και τα ειχε αγορασει ο κολλητος μου για ενα ποδηλατο fitness bianchi, τελικα το πουλησε και του εμειναν, για να παρει και αυτος Specialized δρομου (πρεπει να δοκιμασω λιγο το δικο του, ειναι ενα μοντελο πανω απο το δικο μου Roubaix και εχει full 105). Το ποδηλατο μου εχει την ιδια γεωμετρια με το Roubaix απλα ειναι oλο Carbon και περιπου μισο κιλο ελαφρυτερο.
jSkyline:
--- Quote from: paris on March 28, 2012, 11:11:50 AM ---Last year πήγαινα καθε Σαβ. τώρα φετος εχω παει μονο μια φορα γιατι παω με το Μιατα μου :hello:
Αν θες να κανονίσουμε να παμε δεν έχω κανενα πρόβλημα στο καλο μαρμαρο βρίσκομαι με εναν ακομα φιλο (με ΜΤΒ) και παμε παρεα
γιατι το ποδήλατο δεν ειναι για μονος, ειναι βαρετο μεχρι εκει που δεν παει
--- End quote ---
Καλο μαρμαρο = Καλλιμάρμαρο ? Αμα εισαι με ΜΤΒ τοτε μπορω ανετα να παρω το κουρσακι οτι χανω στις κατηφορες ! Μπορω να το κερδιζω στην ανηφορα! Εγω παλι κυκλοφορω και μονος μου με το ποδηλατο, μουσικουλα και χαζεμα ειναι καλα για βολτα, γνωριζεις και τι κυκλοφορει στις 3γυρω περιοχες!
xenos:
Γιάννη, στο κατάστημα που το πηρες το έχεις αναφέρει μήπως έχουν τπτ υπόψιν τους?
--- Quote from: jSkyline on March 28, 2012, 11:26:59 AM --- Εγω παλι κυκλοφορω και μονος μου με το ποδηλατο, μουσικουλα και χαζεμα ειναι καλα για βολτα, γνωριζεις και τι κυκλοφορει στις 3γυρω περιοχες!
--- End quote ---
Ομοίως. ipod χαμηλά και είμαστε οκ. Δεν έρχεται κανένας για παρέα. Έχω φάει τρελή καζούρα για το ποδήλατο (τι ματάκια με έχουν πει που ανεβαίνω στο βουνό, κλπ. :punish: ).
jSkyline:
Καλα θα παω να το συζητησω ετσι και αλλιως με το παιδια στο μαγαζι, πρεπει να παω να κανω και το τελικο setup μολις γραψω καμια 500αρια χλμ (ειμαι στα 180+ τωρα), χωρις να θελω να κανω διαφημιση η εξυπηρετηση στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι απιστευτη, οποτε θα κατσω να τους πρηξω τοτε ;) Τους ειχαμε βγαλει την πιστη πριν παρουμε αυτα τα 5 ποδηλατα και επειδη και το ποσο ηταν σημαντικο και μετρητα, 7600€ προ εκπτωσης, ηταν οι μονοι που φανηκε να σεβονται τα χρηματα μας.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version