!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (86/240) > >>

dimk1:
Εμένα η σχέση μου με το ποδήλατο είναι σχεδόν καθημερινή. 3 φορές τη βδομάδα τουλάχιστον θα πάω στη δουλειά (Πετρούπολη-Ν.Κηφησιά -- 30χλμ πήγαινε-έλα), και τις μέρες που πάω με το αμάξι πάω το βραδάκι βόλτες του στύλ Πετρούπολη-Σχιστό, Ελληνικό κοκ. ΣΚ ενδεχομένως να πάω πιο μακριά (Πεντέλη, Καβούρι, Λαγονήσι). Επόμενος στόχος είναι το Σούνιο  :yeah:

ΑΛΛΑ

Είμαι με ένα IDEAL Megisto. Απόλυτα ευχαριστημένος, το ποδήλατο δε κάνει κιχ και πολύ ξεκούραστο. Μια vintagia όμως του στυλ Peugeot ή Mercier δεκαετίας 80 με στοιχειώνει! Θέλω να βρώ ένα τέτοιο κουρσάκι και να το ανακατασκευάσω. Μεγάλο κόλλημα. Αν έχει κανείς τίποτα υπ'όψιν ας ειδοποιήσει!

Ξάδελφος:

--- Quote from: dimk1 on April 01, 2012, 07:16:23 PM ---Εμένα η σχέση μου με το ποδήλατο είναι σχεδόν καθημερινή. 3 φορές τη βδομάδα τουλάχιστον θα πάω στη δουλειά (Πετρούπολη-Ν.Κηφησιά -- 30χλμ πήγαινε-έλα), και τις μέρες που πάω με το αμάξι πάω το βραδάκι βόλτες του στύλ Πετρούπολη-Σχιστό, Ελληνικό κοκ. ΣΚ ενδεχομένως να πάω πιο μακριά (Πεντέλη, Καβούρι, Λαγονήσι). Επόμενος στόχος είναι το Σούνιο  :yeah:

ΑΛΛΑ

Είμαι με ένα IDEAL Megisto. Απόλυτα ευχαριστημένος, το ποδήλατο δε κάνει κιχ και πολύ ξεκούραστο. Μια vintagia όμως του στυλ Peugeot ή Mercier δεκαετίας 80 με στοιχειώνει! Θέλω να βρώ ένα τέτοιο κουρσάκι και να το ανακατασκευάσω. Μεγάλο κόλλημα. Αν έχει κανείς τίποτα υπ'όψιν ας ειδοποιήσει!

--- End quote ---
To Noεμβρη μου χαρισαν ενα σχεδον αχρησιμοποιητο και παναλαφρο Molvedo δεκαετιας 80.Οταν το ξεβρωμισα ειδα οτι ηταν μαλλον εντελως αχρησιμοποιητο.Τα λαστιχα εχουν ακομη εκεινα τα τριχακια.Αλλαξα προλυπτικα λαστιχα,σαμπρελες ,συρματοσχοινα ,τακακια και το ποδηλατο ειναι απιστευτο.Ειμαι κι εγω τις παλιας σχολης.Το εχω καταευχαριστηθει !
Στη Στουρναρη στη στοα καποτε πουλουσαν καποια Mercier δεκαετιας 80,προσφατα που πηγα ειδα οτι τα ειχαν διαλυσει ειχαν κρατησει τους σκελετους και τα ειχαν ξανασυρναμολογησει με συγχρονα ανταλλακτικα...κριμα.

option-D:
Κούρσα '80 Peugeot έχω εγώ.. Κάποτε την είχα φτιάξει και κυκλοφορούσα, πριν καμιά δεκαριά χρόνια..
Τώρα αραχνιάζει στην αποθήκη αλλά σκεφτόμουν να της κάνω ένα ξεσκούριασμα και να την έχω στο σπίτι για μπιμπελό  :girlie:

dimsabas:

--- Quote from: dimk1 on April 01, 2012, 07:16:23 PM ---Εμένα η σχέση μου με το ποδήλατο είναι σχεδόν καθημερινή. 3 φορές τη βδομάδα τουλάχιστον θα πάω στη δουλειά (Πετρούπολη-Ν.Κηφησιά -- 30χλμ πήγαινε-έλα), και τις μέρες που πάω με το αμάξι πάω το βραδάκι βόλτες του στύλ Πετρούπολη-Σχιστό, Ελληνικό κοκ. ΣΚ ενδεχομένως να πάω πιο μακριά (Πεντέλη, Καβούρι, Λαγονήσι). Επόμενος στόχος είναι το Σούνιο  :yeah:

ΑΛΛΑ

Είμαι με ένα IDEAL Megisto.

--- End quote ---

Αυτός είσαι! :excited: :excited: :excited: :excited:
Το ακριβώς ανάποδο από αυτό που κάνουν οι περισσότεροι. Λογικό ποδήλατο (λογικό κόστος και λογικές ικανότητες) και ξεσκίζεσαι στα χλμ. Κάποιοι έδωσαν τα δεκαπλάσια από σένα για να αγοράσουν ποδήλατο και είναι ζήτημα αν κάνουν το 1/10 των δικών σου χλμ. :clap:

dimk1:

--- Quote from: dimsabas on April 02, 2012, 03:46:14 PM ---

ΑΛΛΑ

Είμαι με ένα IDEAL Megisto.

--- End quote ---

Αυτός είσαι! :excited: :excited: :excited: :excited:
Το ακριβώς ανάποδο από αυτό που κάνουν οι περισσότεροι. Λογικό ποδήλατο (λογικό κόστος και λογικές ικανότητες) και ξεσκίζεσαι στα χλμ. Κάποιοι έδωσαν τα δεκαπλάσια από σένα για να αγοράσουν ποδήλατο και είναι ζήτημα αν κάνουν το 1/10 των δικών σου χλμ. :clap:

--- End quote ---
Εμ πως αλλιώς να τσεκάρεις τον εαυτό σου και τις ορέξεις σου και τις αντοχές σου; Γι'αυτό τώρα θέλω να κάνω το βήμα με τη κούρσα αλλά αυτό το ρετρό με έχει στοιχειώσειιιι!!! Θέλω 80s τη τρέλα μου μέσα  :please:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version