!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
vagmann:
--- Quote from: vagmann on March 25, 2012, 12:38:54 AM ---Κατεληξα σε αυτα τα δυο μαλλον...
Για πειτε πιο απ τα δυο?
http://www.tsirikosbikes.gr/bikes/on-off-road-bikes/ktm-life-road.html
http://www.giant-bicycles.com/el-gr/bikes/model/roam.2/9485/50393/
--- End quote ---
--- Quote from: koli on March 25, 2012, 04:05:57 AM ---σαν βαση ειναι περιπου ιδια ποδηλατα, το πρωτο υστερει σε περιφεριακα αλλα εχει τα υδραβλικα... το δευτερο ειναι πιο ολοκληρομενο αλλα δεν εχει δισκοφρενα. εγω θα επαιρνα το giant και οσο για τα φρενα με ενα καλο τακακι το v-brake σκοτωνει :good:
--- End quote ---
--- Quote from: charchon on March 25, 2012, 05:04:55 AM ---Giant for me too...
--- End quote ---
--- Quote from: jSkyline on March 25, 2012, 09:31:35 AM ---To KTM εχει καλυτερα φρενα αλλα φοραει Shimano Alivio ενω το GIANT εχει την Acera που υποτιθεται οτι ειναι καλυτερη (λεω υποτιθεται γιατι εγω που την εχω στο ΜΤΒ δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος). Το κακο ειναι οτι και στα 2 ειναι καπως "σπασμενες" αλλο ντεραγιερ μπροστα αλλο πισω, αλλες μανετες. Γενικα βλακιες που κανουν για να μειωσουν το κοστος! Πηγαινε και διαλεξε το ελαφρυτερο η αυτο που σου αρεσει περισσοτερο σαν φινιρισμα και ποιοτητα και τα 2 παιζει να χρειαστουν αλλαγες αναλογα με τις αναγκες σου.
--- End quote ---
Thanks παιδες! :good:
Τα δισκοφρενα ειναι το τελευταιο που κοιταζω μιας και θα μου ειναι αχρηστα...
Το KTM μου αρεσει καλυτερα εμφανισιακα,αλλα το GIANT,φαινεται καλυτερο ποιοτικα μονο που με χαλαει το μαυρο...
Βαρος στα ιδια πανω κατω ειναι...οικονoμικα ειναι στα ιδια περιπου..wtf :????:
Ξάδελφος:
Τα δισκοφρενα στα MTB ειναι κορυφαια επιλογη.
Σκεψου οτι οταν βουτας σε νερα και λασπες και η στεφανη του τροχου βρεχεται λασπωνεται και τα V brakes δε φρεναρουν οπως πρεπει.Τα δισκοφρενα ειναι ψηλα δεν εχουν θεμα.
Επισης οταν πηγαινεις αργα σε πετρες ή κανεις αργη καταβαση σε κατσαβραχο οπου η αισθηση και η ακριβεια στο φρενο ειναι απαραιτητη ,τα δισκοφρεν α περνουν παλι το πανω χερι.
Λαβε το υποψη σου πριν κανεις την επιλογη σου;)
vagmann:
--- Quote from: Ξάδελφος on March 26, 2012, 04:32:02 PM ---Τα δισκοφρενα στα MTB ειναι κορυφαια επιλογη.
Σκεψου οτι οταν βουτας σε νερα και λασπες και η στεφανη του τροχου βρεχεται λασπωνεται και τα V brakes δε φρεναρουν οπως πρεπει.Τα δισκοφρενα ειναι ψηλα δεν εχουν θεμα.Επισης οταν πηγαινεις αργα σε πετρες ή κανεις αργη καταβαση σε κατσαβραχο οπου η αισθηση και η ακριβεια στο φρενο ειναι απαραιτητη ,τα δισκοφρεν α περνουν παλι το πανω χερι.
Λαβε το υποψη σου πριν κανεις την επιλογη σου;)
--- End quote ---
Μπα δεν κανω τετοια ακροβατικα ξαδερφε...γι αυτο ειπα μου ειναι αχρηστα...
...ειναι πιο μουρατα σιγουρα...
Σκατα...η λογικη λεει giant,η καρντια ktm... :moutza:
dimsabas:
Έτσι κι αλλιώς, είναι αμφότερα πολύ αξιόλογα. Τις μικροδιαφορές στην ποιότητα και στην απόδοση δε θα τις καταλάβεις στην πράξη, οπότε μην πολυσκάς. Πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά, να το βλέπεις και να ανοίγει η καρδιά σου. Τι έγινε κι αν χάσεις κι ένα 5% σε απόδοση; ;)
Ξάδελφος:
Αν δεν πας κατσαβραχα αλλα κινεισαι στην ασφαλτο τα δισκοφρενα εχουν ενα μειον.
Σε μεγαλη κατηφορα,οπως πχ οταν κατεβηκα απο το καζινο μεχρι κατω στην αφετηρια του τελεφερικ,τα δισκοφρενα ειχαν βρασει!
Μην μπαινεις στο τριπακι τι ειναι μουρη τι οχι,κοιτα να παρεις οτι σε εξυοηρετει χωρις υπερβολες.
Αν τελικα αποφασισεις οτι θες να πηγαινεις σε κατσαβραχα..με την καμια μην παρεις ποδηλατο χωρις πισω αναρτηση.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version