!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
AzmO:
για να παρεις ομως ποδηλατο με πισω αναρτηση θες και πανω απο 1200 euro..μην σου πω πανω απο 1500 :(
Μηχανικα δισκοφρενα δεν αξιζουν τα λεφτα τους.....υδραυλικα δισκοφρενα ειναι πολυ ακριβα και πρεπει να ξερεις γιατι τα παιρνεις(κυκλοφορεις σε λασπες και νερα)
αφου η χρηση ειναι δρομος και διασκεδαση...παρε οτι θα γουσταρεις να καβαλας :hello:
Ξάδελφος:
--- Quote from: AzmO on March 27, 2012, 09:31:59 AM ---για να παρεις ομως ποδηλατο με πισω αναρτηση θες και πανω απο 1200 euro..μην σου πω πανω απο 1500 :(
Μηχανικα δισκοφρενα δεν αξιζουν τα λεφτα τους.....υδραυλικα δισκοφρενα ειναι πολυ ακριβα και πρεπει να ξερεις γιατι τα παιρνεις(κυκλοφορεις σε λασπες και νερα)
αφου η χρηση ειναι δρομος και διασκεδαση...παρε οτι θα γουσταρεις να καβαλας :hello:
--- End quote ---
Υπαρχουν και φθηνοτερα και μαλιστα πολυ καλα.
Τα μηχανικα γιατι δεν αξιζουν τα λεφτα τους?
jSkyline:
Δεν ξερω αν αξιζουν τα λεφτα τους τα μηχανικα, αλλα η διαφορα στην αισθηση ειναι χαοτικη! Παντως ακομα και V-Brake υπαρχουν με εξαιρετικη αποδοση ;)
Βαγγελη χτυπα το ΚΤΜ ρε και εμενα αυτο μου αρεσει περισσοτερο, αυτο θα διαλεγα και εγω, εδω περιμενα να παρω το δικο μου στην γιορτη μου και τελικα το πηρα 3 μηνες μετα στα γενεθλια μου, μονο και μονο επειδη δεν ηθελα να το παρω σε κοκκινο αλλα σε ασπρομαυρο! Οτι σου αρεσει στο ματι ρε, ετσι και αλλιως και τα 2 εχουν αξιολογους σκελετους, τα περιφεριακα αλλαζουν ;)
Ξάδελφος:
Παντως δεν πιστευω οτι ενα μηχανικο δισκοφρενο ειναι κατωτερο ενος Vbrake παντα σε καλα ποδηλατα.
Εχω φαει τον κοσμο να βρω την παλια καλη σφηνα για πεταλιερα και δε μπορω να βρω πουθενα.
AzmO:
η διαφορα των μηχανικων δισκοφρενων με τα V-brakes, δεν δικαιολογει το κοστος ουτε και το βαρος που προσθετουν.
σε οσα ποδηλαταδικα πηγα οταν πριν κανω την αγορα μου, μου ελεγαν οτι δισκοφρενα χρειαζεσαι μονο οταν κινεισαι σε βροχη και λασπη........και τοτε χρειαζεσαι υδραυλικα δισκοφρενα για να δεις διαφορα....
τωρα αν σ'αρεσουν ειναι αλλο θεμα.
προς το παρον τυραννιεμαι κι εγω με ενα trekking που εχω βαλθει να το κανω Mountain (σε χρηση) και ας μην ειναι :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version