!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
jSkyline:
1) Δεν υπαρχουν μανετες στο οριζοντιο!!!! :)
2) Τα χειρστηρια πιανονται καθετα και φρεναρεις απο ψηλα πραγμα δυσκολο, αλλα γινεται. Αν σκυψεις και πιασεις το κουρμπαριστο ψιλο-φρεναρεις αλλα επειδη εχεις σκυψει η αεροδυναμικη εχει βελτιωθει τοσο πολυ που το ποδηλατο ειναι ασταματητο τα 50αρια στις κατηφορες τα εχει για πλακα!!!
xenos:
Γιάννη βάλε και καμιά καλύτερη φωτό.
Σήμερα έκανα 20χλμ (από Ηλιούπολη => Αργ/λη και από εκεί επέστρεψα από το βουνό μέχρι καρέα).
jSkyline:
Εγω σημερα εκανα καμια 40αρια χλμ το πρωι. Πλεον η αποσταση ειναι απλα μια εννοια, η Αθηνα μοιαζει μικρη, επισης επειδη δεν του εχω και πολυ εμπιστοσυνη προσπαθω να μην το τρεχω και να μην πηγαινω απο δρομους που δεν ξερω αλλα με μεση ωριαια τα 19χλμ/ωρα χωρις να το ζοριζω νιωθω οτι μπορω να καλυπτω μεγαλες αποστασεις. Επισης κοιτωντας της διαδρομες μου στο endomondo που τις καταγραφω παρατηρησα οτι πλεον απο εκει που στις διαδρομες μου ειχα στις διακυμανσεις της ταχυτητας 20-40-60 πλεον γραφει και το 80 μιας και καποια στιγμη πηγα με 64χλμ/ωρα.
Πολλες φωτογραφιες δεν εχω την αλλη βδομαδα ειπαμε να κανουμε μια καλη βολτα και τα 6 Specialized μιας και εγω ημουν ο τελευταιος που παρελαβε. Θα τραβηξω τοτε να τα δειτε ολα μαζι.
Να οριστε 2 ακομα φωτο μεσα απο το γκαραζ παρεα με το ΜΧ και το Scott
dimsabas:
Βλακεία το να μην έχει μανέτες στο οριζόντιο. Κάποιες φορές θες να ξεπιαστείς και σηκώνεσαι πιο όρθιος, κρατώντας το τιμόνι στο οριζόντιο κομμάτι του. Τι θα κάνεις αν χρειαστεί να φρενάρεις αμέσως; Μήπως να τις προσέθετες;
jSkyline:
Ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι χρησιμες και το σκεφτομαι και εγω. Αλλα αυτο που λες για να σηκωθεις ορθιος δεν ισχυει ετσι και αλλιως σε σχετικα ορθια σταση βρισκεσαι. Μην μπερδευεσαι με τα παλια κουρσακια παντως που ειχες 2 θεσεις για το τιμονι, το οριζοντιο τμημα και την κουρμπα. Τα καινουργια πλεον, εχουν τα χειριστηρια (βασικη θεση) την κουρμπα (δευτερευουσα) και τελος το οριζοντιο τμημα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version