!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
jSkyline:
Οι περισσότερες σχάρες σαν τον τύπο που βάζω παρακάτω μπαίνουν στο ΜΧ. Έχω 2 τέτοιες και τις έχω χρησιμοποιήσει σε όλα μου τα αμάξια Xtrail, Fiesta, Primera, Corsa, 208, προχθές την έβαλα και σε ένα Maverick που χρησιμοποιώ αυτές τις μέρες. Μια φορά την έβαλα και στο ΜΧ, δε λέω μια χαρά έκατσε, απλά δεν θα το ξανακάνω. Γενικά η πόρτα του πορτμπαγκάζ μοιάζει πολύ "εύθραυστη" για να φορτωθεί 1-2 ποδήλατα
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kon/nos:
Να σου πω την αληθεια και εγω τις ιδιες αμφιβολίες ειχα για την αντοχή του πορτ μπαγκαζ.
Ευχαριστω για την πρόταση.
SteliosR:
Ένα ποδηλατο με παρομοια σχαρα σε NC και ηταν μια χαρα για 700 χλμ.
Oresias:
Έχω χαλάσει 2-3 αυτοκίνητα με αυτές τις σχάρες ενώ ήμουν πολύ προσεκτικός. Δε θα την έβαζα ποτέ ξανά , πόσο μάλλον σε MX-5 που έχει ψεύτικη λαμαρίνα. Πρακτικά όλο το βάρος το συγκρατούν 2 ιμάντες και το φορτίο ασκείται πρακτικά σημειακά στα σημεία που πιάνουν . Οι άλλοι 4 απλά ισορροπούν το όλο σύστημα από το να κινηθεί δεξιά ή αριστερά.
jSkyline:
Δεν είναι 2 ιμάντες Βασίλή είναι 4 ιμάντες και ένα μέρος του βάρους το σηκώνει ο προφυλακτήρας, επίσης δεν κάνει γρατσουνιές αν προσέξεις και σφίξεις καλά τους ιμάντες και φυσικά υπάρχουν και τα αντίστοιχα προστατευτικά. Υπάρχουν σχάρες τέτοιου τύπου των 50€ υπάρχουν και τον 150€, οι διαφορές τους είναι στην λεπτομέρεια και την κατασκεύη. Οχι 700χλμ που έκανε ο Στέλιος δεν θα έκανα.
Για μικρές διαδρομές είναι ΟΚ, στις δικές μου έχω βάλει και εξτρα προστασία σε κάποια σημεία για να σιγουρέψω οτι δεν θα χτυπηθεί το αμάξι και κατα τη μετακίνηση, αλλά και κατα την τοποθέτηση.
Τεσπά, πλέον δεν πρόκειται να βάλω ποδήλατο που κάνει οσο το ΜΧ πάνω σε αυτή τη σχάρα! Ούτε και το προηγούμενο μου καλό ποδήλατο το έβαζα. Όσο είχα το mountain τις χρησιμοποιούσα, την προηγούμενη βδομάδα κουβάλησα τα ποδήλατα 2 φίλων μου με μια απο αυτές στο maverick, αλλά το δικό μου το σπαστό το έβαλα μέσα στο αμάξι. Γενικά στο ΜΧ βάζω το σπαστό μέσα στο πορτμπαγκάζ αφού χωράει, αλλά στην πόρτα του δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη. Επίσης επειδή έβαζα και τη σχαρα του πορτμπαγκαζ για να μετακινώ το SUP στο παρελθόν νομίζω οτι τα αμορτισερ της πόρτας την έχουν ακούσει!
Γενικά το ΜΧ δεν κάνει για μετακινήσεις, δεν κάνει για διακοπές, δεν μπορεί να συνδυαστεί με αθλήματα και να είναι το μοναδικό αμάξι!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version