!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (237/240) > >>

heavenandhell82:

--- Quote from: Dasimo on May 27, 2020, 11:57:10 PM ---
--- Quote from: dimsabas on May 27, 2020, 11:15:08 PM ---Με γεια και πάντα όρθιος (δύσκολο αυτό στο βουνό).
Δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις δύο 12άρες. Θα επέλεγα όμως τη Sram για το σωστότερο γρανάζωμα. 10-51 αντί για 11-50. Καλύτερη τελική ΚΑΙ πιο κοντή πρώτη.

--- End quote ---
10-51 έχει η Shimano, η Sram έχει 10-50 και για αυτό στην ουσια η Shimano θεωρείτε καλύτερη και επιπρόσθετα έχει και αρκετά φθηνότερη κασέτα όταν έρθει η ώρα της αλλαγής

--- End quote ---

Βεβαια η SRAM εχει προχωρήσει ήδη σε 10-52...δουλευω (εδω και 3 χρόνια νομίζω) με 10-50...απιστευτη μετάδοση

Dasimo:
Και επειδή είναι άδικο να γράφουμε μόνο τα στραβά, η Canyon ως τεράστια εταιρία που είναι δεν άφησε ένα φτωχό πελάτη της παραπονεμένο στα Βαλκάνια! Εχθές με ενημέρωσε μετά από email παραπόνου μου ότι έβαλε στο ταχυδρομείο δυο υπέροχους ολοκαίνουργιους DT Swiss XM 1501 boost spline για αντικατάσταση (αρχικής αξίας 1100 ευρώ, τους βρίσκεις στα 800 ευρώ σήμερα) των (τελικά μετά από δέσιμο) αρκετά ανθεκτικών Raceface AR30. Πολλά μπράβο στην εταιρία που απέδειξε ότι έχει αντανακλαστικά και logistics. Χίλια ευχαριστώ στον Christian αλλά ειδικά στον Stephen από το workshop της εταιρίας, ο οποίος μόλις έμαθε το θέμα επιληφθηκε κατευθείαν με τρόπο no questions asked!

heavenandhell82:
Η Canyon (όπως και η YT) απαντούν κ ασχολούνται άμεσα με τα όποια θεματά των πελατών τους και φυσικά θέλουν να τους έχουν οσο πιο ευχαριστημενους γίνεται...Σε 1 εβδομάδα απο την ενημέρωση που τους έκανα οτι έκοψα το πίσω τρίγωνο σε Spectral '18, είχα ήδη παραλάβει καινουργιο!Η ΥΤ απο την άλλη μού έστειλε άμεσα αναλυτικές οδηγίες απο την e-thirteen για το πως θα επισκευάσω ενα dropper...Πολλά μπράβο στους Γερμανούς λοιπον!

Μεγειά τους τροχούς καλοπάτητοι!να τους χαρείς! 

Dasimo:

--- Quote from: heavenandhell82 on July 01, 2020, 10:37:56 AM ---Η Canyon (όπως και η YT) απαντούν κ ασχολούνται άμεσα με τα όποια θεματά των πελατών τους και φυσικά θέλουν να τους έχουν οσο πιο ευχαριστημενους γίνεται...Σε 1 εβδομάδα απο την ενημέρωση που τους έκανα οτι έκοψα το πίσω τρίγωνο σε Spectral '18, είχα ήδη παραλάβει καινουργιο!Η ΥΤ απο την άλλη μού έστειλε άμεσα αναλυτικές οδηγίες απο την e-thirteen για το πως θα επισκευάσω ενα dropper...Πολλά μπράβο στους Γερμανούς λοιπον!

Μεγειά τους τροχούς καλοπάτητοι!να τους χαρείς!

--- End quote ---
Ευχαριστώ πολύ . Νομίζω θα τους ευχαριστηθώ και ανυπομονώ πλέον αφού έχω ένα εξαιρετικό ζεύγος τροχών να στήσω ένα hardtail ατσάλι η κάρβουνο να το έχω για τα γούστα !

Kon/nos:
Εχει βρει κανεις τροπο μεταφορας ποδηλατου με mx5?
Εννοω σχαρα που να πιανει πισω και να ειναι αξιοπιστη, ωστε να μην πειραματιστω.

Ειδα την λυση με κοτσαδορο αλλα δεν θα ηθελα να μπλεξω.

Για μετακινηση εντος Αττικης θελω, δεν θελω να βγω εθνικη πχ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version