!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
dimsabas:
Ανακαλώ λοιπόν. Τα είχα ανάποδα στο μυαλό μου.
psych0:
Έργο τέχνης.
Dasimo:
--- Quote from: psych0 on May 28, 2020, 11:38:06 AM ---Έργο τέχνης.
--- End quote ---
Ευχαριστώ πολύ. Στην πρώτη απαιτητική βόλτα βέβαια τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά (στο τέλος). Μετά από 650 υψομετρικά στο ποικίλο όρος και πανέμορφη σαββατιάτικη βόλτα από τος 7 έως τις 9 , στην επιστροφή διαπίστωσα ότι ο πίσω τροχος είχε επι της ουσίας λυθεί όλος με 2 ακτίνες στον αέρα .....στάση στο ποδηλαταδικο και χεσιμο στην Canyon η οποία ενώ το πρόβλημα το γνώριζε έστειλε τα ποδήλατα στους πελάτες. Αναμένω κάποιου είδους ηθική τουλάχιστον αποζημίωση. Επισυνάπτω και το review που ξεκάθαρα αναφέρει το πρόβλημα και στα δημοσιογραφικά ποδήλατα. Είναι η πρώτη φορά που η ίδια η εταιρία έδεσε τους τροχούς εσωτερικά (με καλά υλικά ομολογουμένως ) όπως στεφάνια Raceface και έκκεντρα Shimano Deore. Γράφει λοιπόν ο δημοσιογράφος ¨ Unfortunately, the spokes on the rear wheel had to be retensioned during the short time that we had it, which is probably due to an error in the wheel building process. Canyon have already told us that they will review this before commencing with the production models to make sure it doesn’t happen again. ¨.
Παραθέτω και το Λίνκ: https://enduro-mtb.com/en/new-canyon-neuron-al-7-0-2020-review/
Κατά τα αλλά το ποδήλατο είναι απλά υπέροχο, απίστευτα αθόρυβο και το setup είναι το πλέον ιδανικό για τα trails της Ελλάδας.
jSkyline:
Αν θυμάμαι καλά το ποδήλατο αυτό κάνει γυρω στα 3Κ ? Ίσως και ακριβότερο (δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με MTB)... Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να συμβεί αυτό απο τις πρώτες βόλτες
Dasimo:
--- Quote from: jSkyline on June 01, 2020, 09:32:59 AM ---Αν θυμάμαι καλά το ποδήλατο αυτό κάνει γυρω στα 3Κ ? Ίσως και ακριβότερο (δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με MTB)... Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να συμβεί αυτό απο τις πρώτες βόλτες
--- End quote ---
Το ποδήλατο κάνει 2κ (το συγκεκριμένο) και με αλλά περιφερειακά φτάνει έως 6κ. Έστειλα μήνυμα με το λινκ και βίντεο για την κατάσταση του τροχού και περιμένω απάντηση από το support. Καταλαβαίνω οτι κάπου στο Koblentz γινεται χαμος τωρα μιας και ο συγκεκριμένος τροχός ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ που φτιάχθηκε εσωτερικα απο την ίδια την εταιρία (δηλαδή δεν αγοραστηκε απο εξωτερικό προμηθευτη). Αυτο δε που κάνει πιο γελοία την κατάσταση είναι οτι η εταιρία ήταν υπερήφανη για αυτό και το ανέφερε στους δημοσιογράφους κατα την παρουσίαση που έγινε 2 Απριλίου. Αν διαβάσετε το λινκ που έβαλα, ο δημοσιογράφος έπαθε ΑΚΡΙΒΩΣ ότι έπαθα και εγω. Αρα εδω δεν ´τιθεται θεμα οτι ειναι κατασκευαστική αστοχία. Ο έμπιστιστος επισκευαστής μου , μου είπε οτι χρησιμοποίησαν μικρές ακτίνες (γιατι μάλλον δεν είχαν τις σωστές) με αποτέλεσμα να μήν τεντωσουν μέχρι το σημείο που απαιτείται. Το αποτέλεσμα είναι οτι παρότι έσφιξε ακτίνες και έκανε ακτινολόγηση, κρίνει οτι ο τροχός δεν θα σηκώσει άλλη ακτινολόγηση αν χρειαστεί και οτι θα πρέπει να αλλαχθούν και να ξαναπλεχθεί όλος ο τροχός. Γελοία πράγματα δηλαδή και πως καταφεραν να μαυρίσουν την εικόνα ενὄς καταπληκτικού ποδηλάτου.....
Αναμένω απαντήσεις.....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version