!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (229/240) > >>

HOUZIK:

--- Quote from: gianic on June 29, 2016, 12:35:32 AM ---Τα hybrid ειναι σαν κουρσες με ισιο τιμονι, παρε ενα τετοιο.

--- End quote ---
Fitness εννοείς...

Sent from my iPhone using Tapatalk

gianic:

--- Quote from: HOUZIK on June 29, 2016, 12:40:20 AM ---
--- Quote from: gianic on June 29, 2016, 12:35:32 AM ---Τα hybrid ειναι σαν κουρσες με ισιο τιμονι, παρε ενα τετοιο.

--- End quote ---
Fitness εννοείς...

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

Fitness στην Ελλαδα , hybrid εξω. Ειναι λιγο οτι να'ναι οι εννοιες. Παντως γενικοτερα εννοω κουρσαδικο σκελετο και περιφερειακα με ισιο τιμονι.

dimsabas:
Πού μένεις; Αν είσαι σε μεγάλη πόλη, κάνε δοκιμή κουρσάς από μεγάλο ποδηλατάδικο και θα σου λυθούν οι απορίες στα πρώτα 100 μέτρα. Θα καταλάβεις αμέσως αν ερωτεύτηκες ή τη μισείς θανάσιμα.

Dasimo:
Προτείνω αν έχεις δυνατότητα λόγω μεγάλης πτώσης στερλίνας αγορά απο Planet X . Φοβερά ποδήλατα σε απίστευτο value for money, οσο η Βρετανία  ειναι ακομη στην ΕΕ !

Sent from my iPad using Tapatalk

kostasmito:
Μπα λεφτά για καινούργιο δεν παίζουν, μεταχειρισμένο είναι και αυτό που έχω, μεταχειρισμένο θα είναι και αυτό που θα πάρω.
Διαδρομές εδώ για κουρσακια υπάρχουν αρκετές, αν και ο χρόνος που έχω διαθέσιμος (1 ώρα max), είναι οριακός.
Τα σκέφτομαι και τα fitness, αλλά φοβάμαι ότι απλά θα είναι ένα ακόμα στάδιο, γι'αυτό και λέω να το παραβλέψω.
@HOUZIK αυτό με το χέρι που μπαίνει συνέχεια στο πορτοφόλι πολύ το φοβάμαι...έχω ήδη κόρη-αμάξι-μηχανή που μου τα τρώνε όλα!
@luigid κουμπωτά & παπούτσια ok, κράνος ok...κολαν δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω, θα γελάει και το παρδαλό ερίφιο :P
@jSkyline καλό το τρέξιμο, αλλά τα γόνατα & οι αστράγαλοι μου δεν αντέχουν.

Μάλλον θα πάω να δοκιμάσω αυτό http://www.car.gr/classifieds/bicycles/photos/8209977/ που είναι στο νούμερο μου να δω τι παίζει!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version