!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
jSkyline:
To κολάν ειναι απαραίτητο. Αν θες μπορείς να φοράς απο πάνω ενα άλλο σορτσάκι, και εγώ αυτό κάνω. Μαζί σε αυτά που σου τρώνε λεφτά βάλε και το ποδήλατο! Εγώ πάντως εκεί έχω δώσει παραπάνω απο το αμάξι!
HOUZIK:
αν το caad είναι όντως στο νούμερο σου παρτο χωρίς δεύτερη σκέψη...θέλει κάποια upgrades, αλλά τα κάνεις σιγά σιγά και αναλόγως τις ανάγκες σου.Το πλαίσιο είναι απ τα top αλουμινίου. Επίσης κολάν να φοράς οπωσδήποτε έστω και κάτω από σορτσάκι
όσο για τα υπόλοιπα:
--- Quote from: kostasmito on June 29, 2016, 10:44:44 AM ---@HOUZIK αυτό με το χέρι που μπαίνει συνέχεια στο πορτοφόλι πολύ το φοβάμαι...έχω ήδη κόρη-αμάξι-μηχανή που μου τα τρώνε όλα!
--- End quote ---
εχω 2 κόρες, ένα μπλε κουβά που δε μπορώ να τις βάλω και τις δυο μέσα και ενα τουμπανιασμενο ποδήλατο πόλης που μου χει φάει περισσότερα σε upgrades απ οτι ο μπλε κουβάς :yeah:
sfrag:
Μετα απο 5 χρονια ενασχολησης δικης μου με το ποδηλατο σαν χρηστης αλλα και σαν "manager" του γυιου μου που ηταν αθλητης ποδηλατης και εχοντας ξοδεψει 2 φορες τα χρηματα που εδωσα για το NC, θα σου προτεινα:
1. Να πας κατευθειαν σε κουρσα με σχετικα φαρδυ λαστιχο, 25αρι με δισκους 50/34 και γραναζια 12 /27ή 28 ή και 32 αν οι βολτες περιλαμβανουν παρατεταμες ανηφορες με μεγαλες κλισεις. Προτιμητεες για ερασιτεχνικη χρηση κουρσες που δεν ειναι ιδιαιτερα "σκληρες". Η κουρσα σε σχεση με το fitness εχει περισοτερες θεσεις οδηγησης και ετσι ξεκουραζεται το σωμα στις μεγαλες αποστασεις. Σε σχετικα φτηνες κουρσες τα Specialized (allez)και cannondale (CAAD) ειναι τετοια αριστα παραδειγματα μοντελων.
2. Οπωσδηποτε κολαν με καλο pad το οποιο μπορεις να φορας κατω απο σορτσακι για να μην εχεις προβληματα με τον προστατη.
3. Kουμπωτα πεταλια και αντιστοιχα παπουτσια που δινουν ασφαλεια και σταθεροτητα.
4. καλο ελαφρυ κρανος και αεριζομενο κρανος
5. Σωστος διαπνεων ρουχισμος και στο πανω μερος του σωματος που χρησιμευει για την απαγωγη του ιδρωτα.
6. Και ποιο σημαντικο ......στροφαρισμα.... πηγαινεις με σχετικα κοντες σχεσεις για να μην παρεις τα γονατα στα "χερια"
Καλα χιλιομετρα
sfrag:
ααααα και πολυ νερο σε συνδυασμο με μπανανες ....
luigid:
--- Quote from: kostasmito on June 29, 2016, 10:44:44 AM ---Μπα λεφτά για καινούργιο δεν παίζουν, μεταχειρισμένο είναι και αυτό που έχω, μεταχειρισμένο θα είναι και αυτό που θα πάρω.
Διαδρομές εδώ για κουρσακια υπάρχουν αρκετές, αν και ο χρόνος που έχω διαθέσιμος (1 ώρα max), είναι οριακός.
Τα σκέφτομαι και τα fitness, αλλά φοβάμαι ότι απλά θα είναι ένα ακόμα στάδιο, γι'αυτό και λέω να το παραβλέψω.
@HOUZIK αυτό με το χέρι που μπαίνει συνέχεια στο πορτοφόλι πολύ το φοβάμαι...έχω ήδη κόρη-αμάξι-μηχανή που μου τα τρώνε όλα!
@luigid κουμπωτά & παπούτσια ok, κράνος ok...κολαν δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω, θα γελάει και το παρδαλό ερίφιο :P
@jSkyline καλό το τρέξιμο, αλλά τα γόνατα & οι αστράγαλοι μου δεν αντέχουν.
Μάλλον θα πάω να δοκιμάσω αυτό http://www.car.gr/classifieds/bicycles/photos/8209977/ που είναι στο νούμερο μου να δω τι παίζει!
--- End quote ---
Ημιμετρα τυπου fitness,trekking το μονο που κανουν ειναι να καθυστερουν την καταληξη σου στην κουρσα. :exaclty:
Αναφορικα με το κολαν,τρωγοντας ερχεται η ορεξη.Αν αρχισεις να ασχολεισαι ,οταν το παρδαλο κατσικι ξεκαρδιστει μαζι σου,θα του χαμογελασεις στα μουτρα!Μεχρι και ποδαρακι θα ξυρισεις,been there done that,trust me! :yeah:
Αν το μεταχειρισμενο εχει σκελετο χωρις σπασιματα,ολα τα αλλα σιγα σιγα θα τα αναβαθμισεις.Γενικα το ποδηλατο σου δινει πολλα περισσοτερα πισω οταν ξοδευεις για καλυτερα περιφερειακα,αν και πιστευω στην αρχη,μεχρι να βρεις το ρυθμο σου,μια χαρα θα ειναι και στην μορφη που ειναι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version