Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Ταξιδι στο μελλον: Μiata ΝD  (Read 96598 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

February 25, 2011, 02:46:20 PMReply #90

Offline pooru ni san

Re: Ταξιδι στο μελλον: Μiata ΝD
« Reply #90 on: February 25, 2011, 02:46:20 PM »
το ps3 το αγορασα γιατι εγινε καλυτερο πολυ απλα.....δεν εχει να κανει ομως με το μχ5...τουλαχιστον εσυ ξερεις πολυ καλυτερα απο μενα οτι το μχ5 μιατα na εγινε πασιγνωστο και αγαπητο στο ευρυ κοινο του ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ με αποτελεσμα αυτη την απολαυστικη πρωτογνωρη οδηγηση.

Δε Νομίζω Τάκη (ε, Μπάμπη)!  ;D
Το ΝΑ έγινε γνωστό για αυτά που προσέφερε στα τέλη της δεκαετίας του '80 και η οδική του συμπεριφορά δεν οφείλεται σε έλλειψη εξοπλισμού ή μειωμένου βάρους καθώς τα αυτοκίνητα της εποχής ζύγιζαν αντίστοιχα λιγότερο. Το οτι ένα αυτοκίνητο όπως το ΝΑ δε θα μπορούσε να λάβει έγκριση για κυκλοφορία με τα σημερινά δεδομένα είναι ένα γεγονός οπότε το να μοιρολατρούμε για το οτι NC δεν κατασκευάστηκε ή το ND δε θα κατασκευαστεί με αυτά τα δεδομένα είναι λιγάκι άκαιρο και άκυρο.
Σκέψου πως θα υπάρχουν και άλλοι που θα θεωρούν το ΝΑ φλώρικο καθώς μια Jaguar E-Type ανοικτή ή ένα Honda S800 είναι πιο οδηγοκεντρικά για αυτούς. Είναι θέμα γούστου επομένως και πόσο αυτό μπορεί να συμβαδίσει με τα δεδομένα που συνεχώς αλλάζουν. Και εμένα μου αρέσει το ΝΑ αρκετά και θα ήθελα να έχω ένα, δε θα με σταματούσεη χαμηλή του επίδοση σε παθητική ασφάλεια ή εξοπλσιμό και ανέσεις. Αυτό όμως είναι διαφορετικό από το να γινόμαστε σαν αυτούς που συναντούμε στα συνεργεία (συνύθως μεγάλους σε ηλικία) που δαιμονοποιούν κάθε τι νέο και τους τρέχουν τα σάλια μόνο όταν θυμούνται BMW 2002tii και NSU TT.

Υ.Γ. Επίσης διαφωνώ με τη θέση "όσο πιο παλιό τόσο πιο καλό" καθώς έχει αποδειχθεί πολλάκις πως σημερινά αυτοκίνητα καταφέρνουν να μη υστερούν σε τίποτα βάσει των δεδομένων σήμερα αλλά και να ικανοποιούν τον οδηγό στο έπακρο. Βλέπε S2000, Boxster, Elise, MR2 mk3 όλα μεταγενέστερα του ΝΑ.

February 25, 2011, 02:49:34 PMReply #91

Offline xenos

« Reply #91 on: February 25, 2011, 02:49:34 PM »
και μια εκδοση με πιο πιεσμένο μοτεράκι και 200 άλογα, μην ξεχάσεις.

Αυτό πιέζεται στη συνέχεια. Εδώ όλα τα vag 122 με ένα πρόγραμμα πάνε 160.  :nod:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

February 25, 2011, 02:51:57 PMReply #92

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #92 on: February 25, 2011, 02:51:57 PM »
Υ.Γ: για εξηγηστε μου ρε παιδες πως μπορει ενα μοτερ με 160 αλογα να εχει 25 κιλα ροπης... :zalistika: :zalistika:
ρώτα την VW Ηλία που στα 170hp έβγαλε 240Nm @ 1750rpm-4500rpm σε 1400αρι κινητήρα :)

Πάντως παίδες, πριν βιαστούμε να αφορίσουμε το καινούργιο/διαφορετικό, ας περιμένουμε να το δούμε πρώτα, μπορεί να γίνει το "θαύμα" και να ναι καλύτερο απο τα προηγούμενα, όσο και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε ή να το παραδεχτούμε ;)

(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

February 25, 2011, 02:54:29 PMReply #93

Offline xenos

« Reply #93 on: February 25, 2011, 02:54:29 PM »
Σιγουρα xeno αν θες στησιμο, ροπη, αλογα, χαμηλα κυβικα για να μη πληρωνεις τελη κ χαμηλη καταναλωση, ανεση στα ταξιδια... ε ναι ρε φιλε τοτε θα πληρωσεις 30κ τσαμπα θα στο δωσουν? :llol: απλα αν δεν υπαρχουν τα λεφτα θα παρεις ενα μεταχειρο μετα απο 3χρονια ή το προηγουμενο μοντελο...

30κ έχουν πάρει καποιοι το 1.8. Μάλλον κανά 35άρι.  :'(
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

February 25, 2011, 03:06:45 PMReply #94

Offline Ξάδελφος

« Reply #94 on: February 25, 2011, 03:06:45 PM »
το ps3 το αγορασα γιατι εγινε καλυτερο πολυ απλα.....δεν εχει να κανει ομως με το μχ5...τουλαχιστον εσυ ξερεις πολυ καλυτερα απο μενα οτι το μχ5 μιατα na εγινε πασιγνωστο και αγαπητο στο ευρυ κοινο του ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ με αποτελεσμα αυτη την απολαυστικη πρωτογνωρη οδηγηση.οποτε λοιπον γιαυτο ειπα πριν εφοσον μια συνταγη ειναι πετυχημενη γιατι την χαλασανε...τωρα αμα μου το κανουνε παλι το nd αρμα μαχης και το φορτωσουνε ενα εκατομμυρια καλουδια οχι αχρηστα προς θεου αλλα τα οποια θα συμβαλουνε στο να χασει για λιγο ακομα τον αυθεντικο χαρακτηρα του τοτε ξαδελφε θα αναπολησω τις τουρκικες λεκανες του στρατου..οι οποιες και περισσοτερο με βολευαν αλλα και πιο υγιεινες ηταν γιατι δεν ακουμπαγες πουθενα...ελπιζω να σε καλυψα :giveheart:

Να ξεκινησω αναποδα...
Απο τοτε που χρησιμοποιουνταν οι "τουρκικοι" καμπινεδες , ο κοσμος εχει προοδευσει στον τομεα καθαριοτητα και πλεον αυτοι οι καμπινεδες που λογω σχεδιασεις βρωμουσαν απορριφθησαν.

Το ΜΧ5 οπως σωστα σου ειπε ο pooru οχι απλα δεν ειχε...αλλα ηταν και φορτωμενο το 1989 που παρουσιαστηκε με ...
διπλα ψαλιδια μπρος πισω
πολλαπλο ψεκασμο ιντζεκτιον
καταλυτη με λαμδα( ακομη φτιαχνονταν αυτοκινητα που καιγαν ...σουπερ)
τετρακαναλο ABS
τεσσερα δισκοφρενα με τα μπροστα διπλα αεριζομενα  (ακομη αμαξια εχουν πισω ταμπουρα)
μπλοκε
υδραυλικο τιμονι
ηλεκτρικα παραθυρα
A/c
δερματινα καθισματα
ηχοσυστημα
μεχρι δεικτη σταθμης του πλυστικου υγρου ειχε 

Αν πεσει περιοδικο της εποχης στα χερια σου δες ποσα και πια αμαξια προσφεραν ολα αυτα μαζι και τι ποσοστο της αγορας ηταν...
Επισης λαβε υποψιν το ΝΑ ηταν Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Ο !

Η τεχνολογια που ενσωματωνει  PS3 και η αναπτυξη της πλατηφορμας του GT5 ,τα καθιστουν καλυτερα απο το PS1 και GT1 και ας κανουν και  τα δυο συνολα την ιδια δουλεια ικανοποιουν την ιδια αναγκη ψυχαγωγιας.
( μη μου πεις κανεις οτι δε λυσσαξε το GT1 σε PS1 οταν επεσε στα χερια του ή οτι ηταν ασχημο)

Ετσι το ΝΑ και το NC .Το ΝC πολυ πιο εξελιγμενο σε καροτσα ,μηχανικα και ηλεκτρονικα απο το ΝΑ .Και τα δυο ναι μεν θα σε παν απο το σημειο Α στο Β αλλα περαν οτι το ΝC θα το κανει πολυ πιο οικονομικα,ξεκουραστα και στην τελικη ευχαριστα και απροβληματιστα, θα το κανει και με μεγαλυτερη Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α  απο το ΝΑ ακομη και αν αυτο ηταν καινουργιο ,μη μιλησουμε για 15ετιας -20ετιας.

Κι εμενα μ αρεσει περισσοτερο το ΝΑ και αυτο γιατι ειμαι κολλυμενος με το παρελθον και θελω απομειναρια του παρελθοντος να μου θυμιζουν τα νιατα μου τωρα που ειμαι κωλογερος.
Δε μπορω να μην παραδεχτω την ανωτεροτητα το ΝC (ακομη και εκεινου με την υφασματινη κουκουλα)

Ειχα κανει testdrive ενα NC (μαλιστα ειχε σιδερενιες ροδες)
Ξεκινησα απ το Μαρουσι,μπηκα Αττικη οδο ,εφτασα αεροδρομιο γυρισα ,εκανα ενα πανω κατω μεχρι την πλατεια στην Πεντελη και το γυρισα.
Οι πωλητες στην αντιπροσωπεια ηταν γνωστοι και μου τ αφησαν...

Μπαμπη...αν το οδηγησεις αρκετα θα καταλαβεις τι λεω.
« Last Edit: February 25, 2011, 03:09:09 PM by Ξάδελφος »

February 25, 2011, 03:21:53 PMReply #95

Offline simkoz

« Reply #95 on: February 25, 2011, 03:21:53 PM »
^^^ΜΛΚ το δικό μου στα Μέγαρα δεν το ήθελες, με το ξένο γύρισες την μισή Αθήνα.

Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

February 25, 2011, 03:28:39 PMReply #96

Offline Ξάδελφος

« Reply #96 on: February 25, 2011, 03:28:39 PM »
^^^ΜΛΚ το δικό μου στα Μέγαρα δεν το ήθελες, με το ξένο γύρισες την μισή Αθήνα.

Το δικο σου στα Μεγαρα αν το "εσπαγα " θα το πληρωνα εγω και εσυ.
Το τεστντραιβ θ ατο πληρωνε η ασφαλιστικη της αντιπροσωπειας ;)
Λες να σου κανα τον περηφανο...

Με το πλανο που εχω για το μελλον  :)  :)  :) ... οχι δε θα περισσεψουν λεφτα για ND αλλα ουτε για ΝΑ αν θελω να ξαναγορασω...  :'(  :'(  :'(

February 25, 2011, 03:52:12 PMReply #97

Offline bobbylouk

« Reply #97 on: February 25, 2011, 03:52:12 PM »

February 25, 2011, 04:49:44 PMReply #98

Offline mx5mk1

« Reply #98 on: February 25, 2011, 04:49:44 PM »
το ps3 το αγορασα γιατι εγινε καλυτερο πολυ απλα.....δεν εχει να κανει ομως με το μχ5...τουλαχιστον εσυ ξερεις πολυ καλυτερα απο μενα οτι το μχ5 μιατα na εγινε πασιγνωστο και αγαπητο στο ευρυ κοινο του ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ με αποτελεσμα αυτη την απολαυστικη πρωτογνωρη οδηγηση.οποτε λοιπον γιαυτο ειπα πριν εφοσον μια συνταγη ειναι πετυχημενη γιατι την χαλασανε...τωρα αμα μου το κανουνε παλι το nd αρμα μαχης και το φορτωσουνε ενα εκατομμυρια καλουδια οχι αχρηστα προς θεου αλλα τα οποια θα συμβαλουνε στο να χασει για λιγο ακομα τον αυθεντικο χαρακτηρα του τοτε ξαδελφε θα αναπολησω τις τουρκικες λεκανες του στρατου..οι οποιες και περισσοτερο με βολευαν αλλα και πιο υγιεινες ηταν γιατι δεν ακουμπαγες πουθενα...ελπιζω να σε καλυψα :giveheart:

Να ξεκινησω αναποδα...
Απο τοτε που χρησιμοποιουνταν οι "τουρκικοι" καμπινεδες , ο κοσμος εχει προοδευσει στον τομεα καθαριοτητα και πλεον αυτοι οι καμπινεδες που λογω σχεδιασεις βρωμουσαν απορριφθησαν.

Το ΜΧ5 οπως σωστα σου ειπε ο pooru οχι απλα δεν ειχε...αλλα ηταν και φορτωμενο το 1989 που παρουσιαστηκε με ...
διπλα ψαλιδια μπρος πισω
πολλαπλο ψεκασμο ιντζεκτιον
καταλυτη με λαμδα( ακομη φτιαχνονταν αυτοκινητα που καιγαν ...σουπερ)
τετρακαναλο ABS
τεσσερα δισκοφρενα με τα μπροστα διπλα αεριζομενα  (ακομη αμαξια εχουν πισω ταμπουρα)
μπλοκε
υδραυλικο τιμονι
ηλεκτρικα παραθυρα
A/c
δερματινα καθισματα
ηχοσυστημα
μεχρι δεικτη σταθμης του πλυστικου υγρου ειχε 

Αν πεσει περιοδικο της εποχης στα χερια σου δες ποσα και πια αμαξια προσφεραν ολα αυτα μαζι και τι ποσοστο της αγορας ηταν...
Επισης λαβε υποψιν το ΝΑ ηταν Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Ο !

Η τεχνολογια που ενσωματωνει  PS3 και η αναπτυξη της πλατηφορμας του GT5 ,τα καθιστουν καλυτερα απο το PS1 και GT1 και ας κανουν και  τα δυο συνολα την ιδια δουλεια ικανοποιουν την ιδια αναγκη ψυχαγωγιας.
( μη μου πεις κανεις οτι δε λυσσαξε το GT1 σε PS1 οταν επεσε στα χερια του ή οτι ηταν ασχημο)

Ετσι το ΝΑ και το NC .Το ΝC πολυ πιο εξελιγμενο σε καροτσα ,μηχανικα και ηλεκτρονικα απο το ΝΑ .Και τα δυο ναι μεν θα σε παν απο το σημειο Α στο Β αλλα περαν οτι το ΝC θα το κανει πολυ πιο οικονομικα,ξεκουραστα και στην τελικη ευχαριστα και απροβληματιστα, θα το κανει και με μεγαλυτερη Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α  απο το ΝΑ ακομη και αν αυτο ηταν καινουργιο ,μη μιλησουμε για 15ετιας -20ετιας.

Κι εμενα μ αρεσει περισσοτερο το ΝΑ και αυτο γιατι ειμαι κολλυμενος με το παρελθον και θελω απομειναρια του παρελθοντος να μου θυμιζουν τα νιατα μου τωρα που ειμαι κωλογερος.
Δε μπορω να μην παραδεχτω την ανωτεροτητα το ΝC (ακομη και εκεινου με την υφασματινη κουκουλα)

Ειχα κανει testdrive ενα NC (μαλιστα ειχε σιδερενιες ροδες)
Ξεκινησα απ το Μαρουσι,μπηκα Αττικη οδο ,εφτασα αεροδρομιο γυρισα ,εκανα ενα πανω κατω μεχρι την πλατεια στην Πεντελη και το γυρισα.
Οι πωλητες στην αντιπροσωπεια ηταν γνωστοι και μου τ αφησαν...

Μπαμπη...αν το οδηγησεις αρκετα θα καταλαβεις τι λεω.

1oν ΔΕΝ εισαι κωλόγερος, είσαι στην καλύτερη ηλικία.....

2ον έκανες μια βόλτα το NC και το γυρισες και σχηματισες άποψη, εγώ τι να πω που είχα το κορυφαίο ΜΧ5, το οδηγοκεντρικό, ρυθμίσιμο παιχνίδι που λέγεται ΜΚ1 και έπεσα μετά στην απάτη του ΜΚ3 το οποίο και ανέχτηκα για 6 ολόκληρους μήνες, έκανα πολλά χιλιόμετρα, ξόδεψα αρκετά χρήματα μέχρι που το έδωσα και ησύχασα.

Μπορεί να θέλετε να με βρίσετε, αλλά το ΜΚ3 είναι ασφαλές λόγω esp και δομικών ενισχύσεων, όμως το ΜΚ1 ήταν οδηγοκεντρικό ήταν ένα παιχνίδι στα χέρια του οδηγού που μπορούσε λόγω μεγέθους να το τοποθετήσει στη στροφή αλλά και λόγω σχήματος να είναι σε θέση να δει τα όρια του ανά πάσα στιγμή.
Το ΜΚ3 ήταν οικονομικό όταν πήγαινες με 80, όταν πήγαινες όμως με μέση ωριαία 140-150, έκαιγε πολλά (τεχνολογία μοτέρ+αεροδυναμική), επίσης το ΜΚ3 είχε περισσότερο θόρυβο από όσο θα περίμενε κανείς για αυτοκίνητο "νέας" τεχνολογίας.
Επίσης είχε πολά αδύνατα σημεία όπως το κενό πίσω από τα καθίσματα που λειτουργούσε σαν ηχείο για τον θόρυβο και τα χοντρά λάστιχα γύρω από τα παράθυρα που έκαναν απίστευτο αεροδυναμικό θόρυβο (το σφράγιζαν όμως καλά από τα νερά).
Προσπάθησαν να κρατήσουν το βάρος χαμηλά με οικονομικό τρόπο. Δεν χρησιμοποίησαν ακριβά υλικά αλλά αφαίρεσαν ηχομονωτικά και έβαλαν ελαφριά σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό και τα έβαψαν ασημί. Όσο για τα καθίσματα, ξέρετε ο καθένας πόσο άνετα είναι στο ταξίδι  (αν νομίζετε ότι είναι άνετα, τότε κάντε ένα ταξιδάκι με ένα άλλο αυτοκίνητο με καθισματάρες για να καταλάβετε τη διαφορά).
Είμαι τεχνολόγος, έχω σπουδάσει επιστήμη των υλικών και γνωρίζω 2 πράγματα για αυτοκίνητα. Έχω αλλάξει πολλά και έχω κάνει εκατομμύρια χιλιόμετρα εδώ και έξω.
Enough is enough με το ΜΚ3

Τα παραπάνω είναι η άποψή μου και συγνώμη αν σας φαίνονται απαξιωτικά για το χοντρόθολο καμάρι σας με τα βαμένα ασημί πλαστικά.

February 25, 2011, 05:01:01 PMReply #99

Offline Basilmx5

« Reply #99 on: February 25, 2011, 05:01:01 PM »
...
Enough is enough με το ΜΚ3

Τα παραπάνω είναι η άποψή μου και συγνώμη αν σας φαίνονται απαξιωτικά για το χοντρόθολο καμάρι σας με τα βαμένα ασημί πλαστικά.

Μου θυμησες ενα παλικαρι που στραβωνε με το μχ5 που ειχε παρει, γιατι δεν ειχε εξωτερικη θερμοκρασια, να δειχνει ποτε εχει παγετο ή οχι... :llol:
Απλα ολα τα αμαξια δεν ειναι για ολους.. ή καλυτερα δεν ταιριαζουν σε ολους..  ;)
ο καθενας βρισκει το ταιρι που του ταιριαζει, αλλος εχει κολλημα με ομορφα κοριτσακια που ομως μπορει να μην ειναι για οικογενεια.. αλλος του αρεσει να εχει το φαγητακι του ζεστο κ περιποιημενο ανεξαρτητως εμφανισης... γουστα ειναι αυτα...  :llol:

February 25, 2011, 05:24:33 PMReply #100

Offline Ξάδελφος

« Reply #100 on: February 25, 2011, 05:24:33 PM »
Δε σχολιασα ποιοτητα εσωτερικου και εκμεταλλευση χωρων . Εκει η πλαστιγα θα εγερνε υπερ του μικροτερου  ΝΑ .Πιθανοτατα κανενα ΝC δε θα φτασει να γινει 20ετων οπως πολλα ΜΚ1 αλλα θα εχει γινει ήδη  μπετοβεργα σε καποιο νεοανεγειρομενο κτισμα.
Τεσπα,ποιοτητα εσωτερικου κλπ   ειναι τομεις που δε μ αφορουν,δε με πολυνοιαζουν.
Το ΜΚ3 αναλογικα δεν ειναι το ιδιο καλο οπως ηταν στην εποχη του το ΜΚ1, συγκριτικα με αλλα αυτοκινητα , αλλα ειναι καλο!

February 25, 2011, 05:38:15 PMReply #101

Offline bobbylouk

« Reply #101 on: February 25, 2011, 05:38:15 PM »
kαποτε στην παρουσιαση του na ειχε πει γνωστος δημοσιογραφος οι ιαπωνες καταφεραν να ''αντιγραψουν'' με την καλη ενοια μια lotus και την ενσαρκωσαν δημιουργοντας το δικο τους lotus-mazda.....δεν νομιζω πλεον κανενα nc η nd να θυμιζει lotus σε χαρακτηριστικα...τουλαχιστον σε καμια περιπτωση οπως το μκ1... :good:

February 25, 2011, 07:36:37 PMReply #102

Offline Liakos

« Reply #102 on: February 25, 2011, 07:36:37 PM »
Τι αλλο θα διαβασουμε...  ::-

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

February 25, 2011, 08:09:42 PMReply #103

Offline nmwisima

« Reply #103 on: February 25, 2011, 08:09:42 PM »
απανταω γιατι με ρωτησε αχιλλεα δεν πεταχτηκα..και ναι λεω την αποψη μου ακριβως αυτο κανω.Δεν ειπα κατι για τα nc ισως αν ειχα τα χρηματα να ειχα και εγω nc.αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι σε πολλα μοντελα αλλιωνεται ο αρχικος χαρακτηρας τους με το περασμα των χρονων...πχ η σκληρη οροφη του nc την οποια λατρευω και αν αγοραζα σιγουρα θα ηταν με σκληρη..ε δεν ειναι ομως roadster...ο ορος αυτος αρμοζει αποκλειστικα σε οχηματα μαλακης οροφης και το ξερεις.αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα..οτι το περασμα των χρονων και η εξελιξη εχει και ποσοστα αλιωσης της προσωπικοτητας αλλα και των ιδιωτητων του αχηματος..δεν προσπαθω να βγαλω σκαρτο κανενα οχημα

To "απανάς μόνος σου" δεν ήταν μομφή, ήταν κυριολεκτικό. Στραβα το πηρες.
Απαντάς με αυτά που έγραψες στο ερωτημα που έθεσες=παίρνεις το πιο καινουριο Μχ5 γιατι ειναι καλυτερο αυτοκίνητο ;)

February 25, 2011, 08:14:11 PMReply #104

Offline pooru ni san

« Reply #104 on: February 25, 2011, 08:14:11 PM »
Τι αλλο θα διαβασουμε...  ::-

Συμφωνώ μιας και έχουμε περάσει από την άλλη όχθη πλέον. Αυτής της αγάπης με παρωπίδες  ;D

bobbylouk αυτό που αναφέρεις πως έγραψε ο δημοσιογράφος αφορά όντως ένα αυτοκίνητο της Lotus, την Elan της δεκαετίας του '60. Αυτής θεωρείται "μετενσάρκωση" το miata μιας και υπήρξε ένα roadster με πολύ καλά οδικά χαρακτηριστικά για τον ενθουσιώδη οδηγό και χαμηλό βάρος. Αυτό και τίποτε άλλο, το όνομα Lotus δεν προσδίδει κάτι παραπάνω σε αυτή τη περίπτωση καθώς χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 20 χρόνια για να παραχθεί κάτι παρόμοιας φιλοσοφίας. Αυτό και μόνο.  :)