το ps3 το αγορασα γιατι εγινε καλυτερο πολυ απλα.....δεν εχει να κανει ομως με το μχ5...τουλαχιστον εσυ ξερεις πολυ καλυτερα απο μενα οτι το μχ5 μιατα na εγινε πασιγνωστο και αγαπητο στο ευρυ κοινο του ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ με αποτελεσμα αυτη την απολαυστικη πρωτογνωρη οδηγηση.οποτε λοιπον γιαυτο ειπα πριν εφοσον μια συνταγη ειναι πετυχημενη γιατι την χαλασανε...τωρα αμα μου το κανουνε παλι το nd αρμα μαχης και το φορτωσουνε ενα εκατομμυρια καλουδια οχι αχρηστα προς θεου αλλα τα οποια θα συμβαλουνε στο να χασει για λιγο ακομα τον αυθεντικο χαρακτηρα του τοτε ξαδελφε θα αναπολησω τις τουρκικες λεκανες του στρατου..οι οποιες και περισσοτερο με βολευαν αλλα και πιο υγιεινες ηταν γιατι δεν ακουμπαγες πουθενα...ελπιζω να σε καλυψα 
Να ξεκινησω αναποδα...
Απο τοτε που χρησιμοποιουνταν οι "τουρκικοι" καμπινεδες , ο κοσμος εχει προοδευσει στον τομεα καθαριοτητα και πλεον αυτοι οι καμπινεδες που λογω σχεδιασεις βρωμουσαν απορριφθησαν.
Το ΜΧ5 οπως σωστα σου ειπε ο pooru οχι απλα δεν ειχε...αλλα ηταν και φορτωμενο το 1989 που παρουσιαστηκε με ...
διπλα ψαλιδια μπρος πισω
πολλαπλο ψεκασμο ιντζεκτιον
καταλυτη με λαμδα( ακομη φτιαχνονταν αυτοκινητα που καιγαν ...σουπερ)
τετρακαναλο ABS
τεσσερα δισκοφρενα με τα μπροστα διπλα αεριζομενα (ακομη αμαξια εχουν πισω ταμπουρα)
μπλοκε
υδραυλικο τιμονι
ηλεκτρικα παραθυρα
A/c
δερματινα καθισματα
ηχοσυστημα
μεχρι δεικτη σταθμης του πλυστικου υγρου ειχε
Αν πεσει περιοδικο της εποχης στα χερια σου δες ποσα και πια αμαξια προσφεραν ολα αυτα μαζι και τι ποσοστο της αγορας ηταν...
Επισης λαβε υποψιν το ΝΑ ηταν Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Ο !
Η τεχνολογια που ενσωματωνει PS3 και η αναπτυξη της πλατηφορμας του GT5 ,τα καθιστουν καλυτερα απο το PS1 και GT1 και ας κανουν και τα δυο συνολα την ιδια δουλεια ικανοποιουν την ιδια αναγκη ψυχαγωγιας.
( μη μου πεις κανεις οτι δε λυσσαξε το GT1 σε PS1 οταν επεσε στα χερια του ή οτι ηταν ασχημο)
Ετσι το ΝΑ και το NC .Το ΝC πολυ πιο εξελιγμενο σε καροτσα ,μηχανικα και ηλεκτρονικα απο το ΝΑ .Και τα δυο ναι μεν θα σε παν απο το σημειο Α στο Β αλλα περαν οτι το ΝC θα το κανει πολυ πιο οικονομικα,ξεκουραστα και στην τελικη ευχαριστα και απροβληματιστα, θα το κανει και με μεγαλυτερη Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α απο το ΝΑ ακομη και αν αυτο ηταν καινουργιο ,μη μιλησουμε για 15ετιας -20ετιας.
Κι εμενα μ αρεσει περισσοτερο το ΝΑ και αυτο γιατι ειμαι κολλυμενος με το παρελθον και θελω απομειναρια του παρελθοντος να μου θυμιζουν τα νιατα μου τωρα που ειμαι κωλογερος.
Δε μπορω να μην παραδεχτω την ανωτεροτητα το ΝC (ακομη και εκεινου με την υφασματινη κουκουλα)
Ειχα κανει testdrive ενα NC (μαλιστα ειχε σιδερενιες ροδες)
Ξεκινησα απ το Μαρουσι,μπηκα Αττικη οδο ,εφτασα αεροδρομιο γυρισα ,εκανα ενα πανω κατω μεχρι την πλατεια στην Πεντελη και το γυρισα.
Οι πωλητες στην αντιπροσωπεια ηταν γνωστοι και μου τ αφησαν...
Μπαμπη...αν το οδηγησεις αρκετα θα καταλαβεις τι λεω.