!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
kakwkei:
ΕVO διαβαζα κ διαβαζω μονο το αγγλικο, που πραγματικα εχει συντακτες petrolheads...!
Το ελληνικο EVO ειναι αναδιατυπωση - μεταφραση των θεματων του αγγλικου EVO 3-4 τευχων πριν (οσον αφορα τα ενδιαφεροντα αυτοκινητα), και καποια θεματα ελληνων συντακτων για πιο γηινα αυτοκινητα, που σιγουρα δεν αποτελουν κινητρο για να το αγορασεις...
Stav:
Axιλλεα,
Γαυριο-Κορθι σε 22 λεπτα??? :o :o ::- ::- :????: :????:ειχε στρωθει η καινουρια ασφαλτος?? φανταζομαι θα ηταν βραδυ, γιατι 15αυγουστο κ μερα αποκλειεται να μην βρηκες κινηση.....
simkoz:
Επ΄τι έγινε κι άλλος Ανδριώτης?
Παιδιά έχω πρόβλημα με τα χιόνα και το ΜΧ. Παρά τα ολοκαίνουργια χιονολάστιχα και το μπλοκέ μόλις έχει λίγο χιόνι παραπάνω ο δρόμος δεν πάει ούτε μπρός ούτε πίσω. Δεν ξέρω αν φταίει η πίσω κίνηση αλλά νομίζω ότι έχει κυρίως να κάνει με το χαμήλωμα. Μάλλον βρίσκει όλο στο χιόνι και δεν μπορεί να συνεχίσει.
Το λέω αυτό γιατί το Getzάκι δεν έχει πρόβλημα σε σημεία που το ΜΧ δεν περνάει.
Βέβαια οι δρόμοι είναι 99% καθαροί, με αλάτι οπότε και με το ΜΧ την κάνω την δουλειά μου αλλά σε κάτι driveways ιδίως αν έχουν και μια μικρή κλίση, κλάφτα Χαράλαμπε.
Να βαλω coils να το σηκώνω τον χειμώνα?
xenos:
--- Quote from: Hayate on December 16, 2010, 08:33:13 PM ---Είχα 200SX ~240ΗP και χωρίς να τουρμπίζω έκαιγε λιγότερο απο το ΜΧ σε χαλαρό ρυθμό.
--- End quote ---
Νομίζω πρέπει να μας το αναλύσεις λίγο αυτό το αυτοκινητάκι... :giveheart:
Ξάδελφος:
--- Quote from: simkoz on December 17, 2010, 11:09:05 AM ---Επ΄τι έγινε κι άλλος Ανδριώτης?
Παιδιά έχω πρόβλημα με τα χιόνα και το ΜΧ. Παρά τα ολοκαίνουργια χιονολάστιχα και το μπλοκέ μόλις έχει λίγο χιόνι παραπάνω ο δρόμος δεν πάει ούτε μπρός ούτε πίσω. Δεν ξέρω αν φταίει η πίσω κίνηση αλλά νομίζω ότι έχει κυρίως να κάνει με το χαμήλωμα. Μάλλον βρίσκει όλο στο χιόνι και δεν μπορεί να συνεχίσει.
Το λέω αυτό γιατί το Getzάκι δεν έχει πρόβλημα σε σημεία που το ΜΧ δεν περνάει.
Βέβαια οι δρόμοι είναι 99% καθαροί, με αλάτι οπότε και με το ΜΧ την κάνω την δουλειά μου αλλά σε κάτι driveways ιδίως αν έχουν και μια μικρή κλίση, κλάφτα Χαράλαμπε.
Να βαλω coils να το σηκώνω τον χειμώνα?
--- End quote ---
Σιμο,αν σερνει την κοιλια του κατω και οι τροχοι δεν καλοπατανε ,ειναι λογικο να μην κινειται τ αμαξι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version