!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (170/298) > >>

xenos:
Σίμο βάλε coil και στείλε μου τα ελατήρια...  :angel:
Που βρίσκεις ρε συ με το nc? Περίεργο μου φαίνεται...

nmwisima:

--- Quote from: Stav on December 17, 2010, 10:23:07 AM ---Axιλλεα, Γαυριο-Κορθι σε 22 λεπτα???  :o :o ::- ::- :????: :????:ειχε στρωθει η καινουρια ασφαλτος?? φανταζομαι θα ηταν βραδυ, γιατι 15αυγουστο κ μερα αποκλειεται να μην βρηκες κινηση...
--- End quote ---

15 Αυγουστο έφτασα στην Ανδρο, 16 του μήνα ήταν συνεπώς, αφού λέω την επόμενη. όχι ότι παίζει ρόλο. Ήταν μέρα, καταμεσήμερο νομίζω, και είχε ελάχιστη κίνηση, που μεταφραζεται ότι προσπέρασα 5-6 αμάξια συνολικά.
Ασφαλτος, δεν θυμάμαι, νομίζω ήταν το 2007. Αλλά με τετρακίνητο 260 ίππων δεν έχει μεγάλη σημασία.
22 λεπτά? όπως βλέπεις είναι εκτίμηση. Στα 18 μου χάλασε το αμάξι. Έκανα αναποδα την υπόλοιπη διαδρομή χαλαρά την επόμενη και μέτρησα ένα 9 λεπτο, την ξαναέκανα λίγο πιο γρήγορα και έκανα 6, αν  πήγαινα μαλλιοκούβαρα ίσως έπεφτε κι άλλο. Αυτό λέω. Αρα τα 22 ειναι απλή εκτιμηση, αν όλα ήταν ιδανικά και αν θες τη γνώμη μου στην πράξη άκυρη.

Αλλά ρε Σταύρο, δεν είναι αυτό το νόημα του κομματιού...

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on December 17, 2010, 12:20:50 PM ---
--- Quote from: Stav on December 17, 2010, 10:23:07 AM ---Axιλλεα, Γαυριο-Κορθι σε 22 λεπτα???  :o :o ::- ::- :????: :????:ειχε στρωθει η καινουρια ασφαλτος?? φανταζομαι θα ηταν βραδυ, γιατι 15αυγουστο κ μερα αποκλειεται να μην βρηκες κινηση...
--- End quote ---

15 Αυγουστο έφτασα στην Ανδρο, 16 του μήνα ήταν συνεπώς, αφού λέω την επόμενη. όχι ότι παίζει ρόλο. Ήταν μέρα, καταμεσήμερο νομίζω, και είχε ελάχιστη κίνηση, που μεταφραζεται ότι προσπέρασα 5-6 αμάξια συνολικά.
Ασφαλτος, δεν θυμάμαι, νομίζω ήταν το 2007. Αλλά με τετρακίνητο 260 ίππων δεν έχει μεγάλη σημασία.
22 λεπτά? όπως βλέπεις είναι εκτίμηση. Στα 18 μου χάλασε το αμάξι. Έκανα αναποδα την υπόλοιπη διαδρομή χαλαρά την επόμενη και μέτρησα ένα 9 λεπτο, την ξαναέκανα λίγο πιο γρήγορα και έκανα 6, αν  πήγαινα μαλλιοκούβαρα ίσως έπεφτε κι άλλο. Αυτό λέω. Αρα τα 22 ειναι απλή εκτιμηση, αν όλα ήταν ιδανικά και αν θες τη γνώμη μου στην πράξη άκυρη.

Αλλά ρε Σταύρο, δεν είναι αυτό το νόημα του κομματιού...

--- End quote ---
Noμιζω ειχα διαβασει το αρθρο ,με τεσταρισμα της Αλφα στην Ανδρο και εβριζα τον δημοσιογραφο οταν "ανεφερε" τα λαμπακια που αναψαν.Αλλη φορα να πας με golf ρε!.Η Αλφα παει σφαιρα και χωρις αυτα τα μπλιμπλικια...  :llol:
Πλακα σου κανω.

Εχω διαβασει σχεδον ολα τα αρθρα σου στο LSD οπως και τα περισσοτερα του προκατοχου σου.
Εκεινος εδειχνε πια την ηλικια του μιας και οι ιστοριες του με το ζορι αγγιζαν τον 30αρι +. Εμενα μ αρεσε οπως εγγραφε γιατι τα περιστατικα λογω ηλικιας μου φαινοταν γνωριμα και με βαζαν στο κλιμα να τα ζω.
Το εχω ξαναγραψει..Αν κανεις μας πια δεν αγοραζει κανενα περιοδοκο τυπου Drive, αυτα τα αρθρα δε θα γραφτουν ποτε ,ωστε ετεροχρονισμενα ν ανεβουν στο διαδικτυο και να διαβαστουν free.
Τα αρθρα σου τα εκτυπωνω και τα φτιαχνω σε τευχος.
Μακαρι να εβρισκα και του προκατοχου σου,την Αριστερη λωριδα.

Stav:
Σιμο, ναι ....και εγω Ανδριωτης (κατα το ημισυ :) :) )...

Αχιλλεα, σιγουρα αλλη ειναι η ουσια του αρθρου σου, απλα μιας και εχω κανει απειρες φορες τη διαδρομη (34 χρονια ειναι αυτα :) :) :) ) εντυπωσιαστηκα απο το χρονο....
(τον μυθο με τα 14 λεπτα κ το αγροτικο, που κυκλοφορει οπως σωστα αναφερεις, δεν τον πιστευω ουτε με σφαιρες :) :) :) .......)

Για την ιστορια παντως, στην Ανδρο προτιμω να κανω τα καφριλικια μου, βραδυ και καλυτερα στην διαδρομη προς Γαυριο που εχει λιγο πιο πολλες αριστερες και αρα ελεγχεις καλυτερα το τι ερχεται απο την αλλη (επιπλεον βοηθανε αρκετα κ τα φωτα των απεναντι...)

nmwisima:
Ούτε εγώ μπορώ να πιστέψω τον χρόνο με το φορτηγάκι.

Όπως κα πολύ απλά δεν θα ξαναέκανα με την καμία τη διαδρομή με τον τρόπο αυτό...

Φέτος, με το Μχ5 και συνοδηγό δεν έπεφτα κατω από 35 λεπτά με τίποτα και δεν μπορουσα να σκεφτώ πως θα μπορουσε να γίνει αυτό.

Αλλάζει ο άνθρωπος...

Α.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version