!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (168/298) > >>

dimsabas:
Μανάρι, συγγνώμη, δεν αντιλήφθηκα όλο αυτό με τα τεύχη και την αλλαγή νοοτροπίας. Έχω μείνει κολλημένος σε τεύχη παπαγιατρού. Αν δε δω παπαδάσκαλο, δε θα ησυχάσω...  :P :P :P :P

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on December 16, 2010, 10:47:34 PM ---Μανάρι, συγγνώμη, δεν αντιλήφθηκα όλο αυτό με τα τεύχη και την αλλαγή νοοτροπίας. Έχω μείνει κολλημένος σε τεύχη παπαγιατρού. Αν δε δω παπαδάσκαλο, δε θα ησυχάσω...  :P :P :P :P
--- End quote ---

Μα αυτό με τον Παπαγιατρό και το δικό σου, το Σαμπανιες και φελοί, δεν είναι ιστοριούλες, είναι γνώμες και σχολιασμός.
Το ίδιο πράγμα λέμε λοιπόν ;)

Α.

nikosg6:
συγχαρητήρια Α. πολύ ωραία κείμενα που τα διαβάζεις ευχάριστα και δεν σε κουράζουν  λεπτό :yeah:

heras:
Συμφωνω... :yeah:
ωστοσο για μενα το drive εχει σβησει μ αυτους τους συντακτες που εχει πλεον....απο κει που ημουν ιδρυτικος αναγνωστης, εδω κ κανα δυο χρονια παιρνω 1-2 τευχη το χρονο επιλεκτικα  :yawn:
το μονο που εξακολουθω να αγοραζω κ να διαβαζω φανατικα ειναι το evo  :clap:

xenos:
Σήμερα το πρωί (~09.00) σκούρο ΝΒ ήταν χτυπημένο πολύ, από πίσω στον περιφερειακίο υμηττού λίγο πριν την έξοδο της ΑΟ στο ρεύμα προς μεσογείων. Κανένας γνωστός?  :-\ :-[ Η παρατήρηση μου ήταν το hardtop το οποίο δεν ήταν πάνω στο αυτοκίνητο (αυτό για να γνωρίζουμε ότι το ΗΤ δεν προσφέρει σώνει κ καλά ασφάλεια πχ σε ανατροπή).  :nono:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version