!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
makrixeris:
--- Quote from: Ξάδελφος on January 21, 2011, 10:07:51 PM ---
--- Quote from: makrixeris on January 21, 2011, 08:56:25 PM ---
--- Quote from: george 1323 on January 21, 2011, 02:01:57 PM ---Βρε συ μηπως θελεις οφθαλμιατρο(αληθεια το λεω)...ειχα εναν γνωστο που ειχε δυσχρωματοψια η αχρωματοψια,δεν θυμαμαι καλα κ εβλεπε τα μαυρα μπορντωκοκκινα κ τετοια.... :yawn:για κοιτα το. ;)
--- End quote ---
xa0x0a0xa0 χαλάρωσε george στην δουλεία ήμουνα και το έβλεπα με ένα χρέπι υπολογιστή δεν ήμουνα 100% σίγουρος παντός οφθαλμίατρο δόξα τον Θεό δεν θέλω χαχαχα
τωρα που το βλεπω απο το δικο μου Pc απορω πως ελεγα οτι ειναι merlot
--- End quote ---
Το χρωμα το εχασες οκ, μερλοτ που ειδες να γραφει η αγγελια? ,τη διαβασα πολλες φορες μπας και καταλαβω τι εννοεις.
--- End quote ---
δεν το ειδα αλλα λεω θα το παιζει Merlot αυτος
leonidas11b:
:llol:
Κουκου-ρουκου Power Ranger!!!^^^
:llol:
Ξάδελφος:
--- Quote from: makrixeris on January 21, 2011, 10:11:19 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on January 21, 2011, 10:07:51 PM ---
--- Quote from: makrixeris on January 21, 2011, 08:56:25 PM ---
--- Quote from: george 1323 on January 21, 2011, 02:01:57 PM ---Βρε συ μηπως θελεις οφθαλμιατρο(αληθεια το λεω)...ειχα εναν γνωστο που ειχε δυσχρωματοψια η αχρωματοψια,δεν θυμαμαι καλα κ εβλεπε τα μαυρα μπορντωκοκκινα κ τετοια.... :yawn:για κοιτα το. ;)
--- End quote ---
xa0x0a0xa0 χαλάρωσε george στην δουλεία ήμουνα και το έβλεπα με ένα χρέπι υπολογιστή δεν ήμουνα 100% σίγουρος παντός οφθαλμίατρο δόξα τον Θεό δεν θέλω χαχαχα
τωρα που το βλεπω απο το δικο μου Pc απορω πως ελεγα οτι ειναι merlot
--- End quote ---
Το χρωμα το εχασες οκ, μερλοτ που ειδες να γραφει η αγγελια? ,τη διαβασα πολλες φορες μπας και καταλαβω τι εννοεις.
--- End quote ---
δεν το ειδα αλλα λεω θα το παιζει Merlot αυτος
--- End quote ---
Εχεις τρελαθει με το Μερλοτ// :giveheart:
Αυτοκινητοκαψουρης :giveheart:
Σωστος! :good:
makrixeris:
xa0x0a0xa0xa0x0axa0x0a ο liakos φτεει που μου ειπε οτι ειδε ενα ιδιο με το δικο μου θα παρω το transporter του πατερα μου και θα κανω βολτες αμα δω ιδιο με το δικο μου θα τους κοπαναω
Phaethon:
Αποφεύγοντας, πάλι, να ανοίξω νέο topic ή να ψάξω στο χάος των παλιών ( :sleepy:)... Έλεγα να πάρω κουκούκλα για το αμάξι (NCFL RC). Παίζει τίποτα οικονομικό και καλό? Από μαγαζί τύπου Praktiker ή από Mazda να ψάχνουμε? :punish:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version