!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
jSkyline:
Εχει αλλο ενα σε τελεια καταστασηη μ ΗΤ μερικα στενα πιο πανω απο το σπιτι μου. Ειναι εξω απο ενα φανοποιειο. Εκει υπαρχει επισης και ενα ανθρακι NBFL καθως και ενα ΜΚ1 με μπεζ οροφη και δερματα που πωλειται και φαινεται σε αριστη κατασταση. Μαλλον ο συγκεκριμενος φανοποιος ψαχνεται με τα ΜΧ.
jSkyline:
Σημερα το πρωι ετυχε να δω ενα NBFL twins στα πρασινο-ασημι με τα μπλε δερματα, καπου στην Μεταμορφωση, παροτι γενικα δεν μου αρεσει το twins ετσι, προτιμω τον συννδυασμο μπλε-γκρι, το συγκεκριμένο μου τραβηξε το ματι, γιατι εκτος απο το διακριτικο χαμηλωμα που ειχε, φορουσε και μια ζαντα ομοια με την κανονικη της εκδοσης twins αλλα σε 17αρα...
Manolis:
--- Quote from: Phaethon on January 22, 2011, 01:55:29 AM ---Αποφεύγοντας, πάλι, να ανοίξω νέο topic ή να ψάξω στο χάος των παλιών ( :sleepy:)... Έλεγα να πάρω κουκούκλα για το αμάξι (NCFL RC). Παίζει τίποτα οικονομικό και καλό? Από μαγαζί τύπου Praktiker ή από Mazda να ψάχνουμε? :punish:
--- End quote ---
Εγώ την είχα αγοράσει από την Autoplus μετά από παραγγελία.Αν θυμάμαι καλά 130-140 ευρώ.Αρκετά καλή ποιότητα
με θερμοκολλημένες ραφές και από αλουμινόπανο.Μετα από 4 χρόνια συνεχούς χρήσης,άρχισε τώρα σιγα σιγά να σκίζεται
σε κάποια σημεία.Όχι πως δεν την παλεύει ακόμα,απλά με τον καιρό "ξεράθηκε" και θέλει περισσότερη προσοχή.
Από το πράκτικερ που είχα αγοράσει κάποτε γύρω στο 60άρι δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί δεν είχε καλή εφαρμογή.Εκεί
τις δίνουν με μεγέθη και όχι σχεδιασμένη για κάθε μοντέλο ξεχωριστά.Έπρεπε ή να την δένεις,ή να την ψάχνεις στο πρώτο
φύσημα......αντίο ζωή..
GENERAL:
--- Quote from: dimsabas on January 22, 2011, 08:52:04 AM ---150 μέτρα από το σπίτι μου! Μαντράς είναι ο άτιμος; Υβριδικά Lexus (τζιπ και λιμουζίνα), 911, Boxster, Jaguar (S-type και καινούρια ΧΚR), Maserati (3200 και Granturismo) παρελαύνουν συνεχώς... Αλλά και SLR; :zalistika:
--- End quote ---
Βρε Δημητρη εκτος απο αυτα μηπως εχει και καμια ελευθερη ....κορη να τον εξυπηρετησω???
vagmann:
--- Quote from: GENERAL on January 22, 2011, 10:13:51 AM ---Βρε Δημητρη εκτος απο αυτα μηπως εχει και καμια ελευθερη ....κορη να τον εξυπηρετησω???
--- End quote ---
Ναι ρε!Εσενα θα περιμενε... :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version