!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
makrixeris:
--- Quote from: george 1323 on January 21, 2011, 02:01:57 PM ---Βρε συ μηπως θελεις οφθαλμιατρο(αληθεια το λεω)...ειχα εναν γνωστο που ειχε δυσχρωματοψια η αχρωματοψια,δεν θυμαμαι καλα κ εβλεπε τα μαυρα μπορντωκοκκινα κ τετοια.... :yawn:για κοιτα το. ;)
--- End quote ---
xa0x0a0xa0 χαλάρωσε george στην δουλεία ήμουνα και το έβλεπα με ένα χρέπι υπολογιστή δεν ήμουνα 100% σίγουρος παντός οφθαλμίατρο δόξα τον Θεό δεν θέλω χαχαχα
τωρα που το βλεπω απο το δικο μου Pc απορω πως ελεγα οτι ειναι merlot
lok502:
--- Quote from: dimsabas on January 21, 2011, 08:43:57 PM ---Για παράνομη στάθμευση έχει κλειδώσει η ρόδα. Αν δεν πλερώσεις, δε σου ξεκλειδώνουν τη δαγκάνα. ;)
--- End quote ---
O0
kakwkei:
--- Quote from: Basilmx5 on January 21, 2011, 08:29:03 PM ---
--- Quote from: dimsabas on January 21, 2011, 07:48:01 PM ---
--- End quote ---
Παντως εντυπωση μου κανει οτι εκτος απτο supercar, που ειναι κλειδωμενη η ροδα, κατι που μπορεις να δικαιολογησεις εν μερη, κλειδωμενη ροδα ειναι κ της BMW ακριβως διπλα... μαλλον τα αρπαζουν αβερτα τα αμαξια γενικοτερα εκει περα...
--- End quote ---
Ελληνας με Veyron υπαρχει, κ στην Ελλαδα μαλιστα..! Οσον αφορα το κλειδωμα της ροδας, να θυμισω οτι εδω σε κοτζαμ ιδιοκτητη των Harrods κ μελος της βασιλικης οικογενειας του Qatar (που προσφατως εξαγορασε τα harrods), κ του κλειδωσαν ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ HARRODS τα αυτοκινητα του, Koenigsegg CCXR και Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce....! Δεν αστειευονται σε μερικες χωρες..!
and the pic to prove it!
http://jalopnik.com/5599479/new-harrods-owners-25m-supercars-booted-outside-store-they-bought-for-25b
dimsabas:
Τρελά ντριφτάμαξα στην μαρτυρικήν Τσύπρον!
Ξάδελφος:
--- Quote from: makrixeris on January 21, 2011, 08:56:25 PM ---
--- Quote from: george 1323 on January 21, 2011, 02:01:57 PM ---Βρε συ μηπως θελεις οφθαλμιατρο(αληθεια το λεω)...ειχα εναν γνωστο που ειχε δυσχρωματοψια η αχρωματοψια,δεν θυμαμαι καλα κ εβλεπε τα μαυρα μπορντωκοκκινα κ τετοια.... :yawn:για κοιτα το. ;)
--- End quote ---
xa0x0a0xa0 χαλάρωσε george στην δουλεία ήμουνα και το έβλεπα με ένα χρέπι υπολογιστή δεν ήμουνα 100% σίγουρος παντός οφθαλμίατρο δόξα τον Θεό δεν θέλω χαχαχα
τωρα που το βλεπω απο το δικο μου Pc απορω πως ελεγα οτι ειναι merlot
--- End quote ---
Το χρωμα το εχασες οκ, μερλοτ που ειδες να γραφει η αγγελια? ,τη διαβασα πολλες φορες μπας και καταλαβω τι εννοεις.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version