!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (278/298) > >>

Akina_DownHill:
Καταλαβαίνω αυτά που λες,αλλά τα περισσοτερα απ αυτά θα ισχυαν αμα είχες κρατησει το αυτοκινητο σου stock ή near stock τελος παντων.
Δε σου είπα ότι σωνει και καλα επρεπε να πουλησεις το sporty σου και να πάρεις ένα χρεπι mk1,απλα εχω παρατηρησει οτι η ιδεα ενος low budget killer mk1 σ αρέσει και μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια.
Ασε που πιστευω οτι στο βαθος του μυαλου σου ενα τετοιο project το ψηνεις στο μέλλον κ ας σε σκοτωσει η γυναικα σου  :llol:  :llol:  :llol:

Basilmx5:

--- Quote from: dimsabas on January 21, 2011, 07:48:01 PM ---

--- End quote ---

Παντως εντυπωση μου κανει οτι εκτος απτο supercar, που ειναι κλειδωμενη η ροδα, κατι που μπορεις να δικαιολογησεις εν μερη, κλειδωμενη ροδα ειναι κ της BMW ακριβως διπλα... μαλλον τα αρπαζουν αβερτα τα αμαξια γενικοτερα εκει περα...

dimsabas:
Για παράνομη στάθμευση έχει κλειδώσει η ρόδα. Αν δεν πλερώσεις, δε σου ξεκλειδώνουν τη δαγκάνα. ;)

Basilmx5:

--- Quote from: dimsabas on January 21, 2011, 08:43:57 PM ---Για παράνομη στάθμευση έχει κλειδώσει η ρόδα. Αν δεν πλερώσεις, δε σου ξεκλειδώνουν τη δαγκάνα. ;)

--- End quote ---
Σωστοι... ωρε δαγκανες που θα χρειαζομασταν εδω... :llol:

spoumi:

--- Quote from: Basilmx5 on January 21, 2011, 08:41:10 PM ---
--- Quote from: spoumi on January 21, 2011, 08:38:17 PM ---Από την άλλη μπορεί αυτό να είναι το 7ο αμάξι στο γκαράζ του και να ψιλοχέστηκε για αν ακούμπησε η ζάντα ή όχι.
Επίσης καλώς ή κακώς υπάρχουν και τα άτομα που αγοράζουν κάτι μόνο και μόνο για να το δείξουν και να το μοστράρουν και όχι να εκτιμήσουν τι έχουν.

--- End quote ---
Πηγα να ποσταρω κ με προλαβες κ μου δοθηκε 2η ευκαιρια να σου πω οτι αυτο δεν ειναι επιχειρημα... μηπως θες να καλυψεις τον εαυτο σου απο τετοια κ σκεφτεσαι δικαιολογιες? :llol:

--- End quote ---
Με τσάκωσες γμτ...
το έβδομό μου αμάξι είναι η lambo οπότε ψιλοχέστηκα αν γδάρθηκε η ζάντα....
Μην βλέπεις από το μιάτα μου είναι όπως είναι...Το μιάτα είναι το πρώτο αμάξι και το προσέχω περισσότερο :P :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version