!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
epicWin:
--- Quote from: gianic on April 24, 2012, 04:32:52 AM ---Eχουμε καμια λυση Ηλια να κανουμε το 600f4i ποιο ανετο ή να το δωσω και να παω να παρω ενα ΧΧ ;
Πολυ κουραστικο επισης και για τον πισω. Ανεβηκα συνοδηγος στο δικο μου κι ενιωθα λες και ειμαι σε τραμπαλα χωρις χερουλια.
--- End quote ---
Μη νομίζεις πάντως οτι το ΧΧ έχει μεγάλη διαφορά στην άνεση απο το δικο σου. Έχω πάει βόλτα με ΧΧ συνοδηγός και είναι δράμα. Γιατί δεν κοιτάς ενα Fazer800 που είναι και κουκλί?
gianic:
Δεν ηξερα οτι υπαρχει κι επισης ειναι ακριβο. Εδω μιλαμε για πωληση του δικου μου κανα 2.500€ και αγορα το αλλο max +1000.
iliasfyntanidis:
--- Quote from: gianic on April 24, 2012, 04:32:52 AM ---Eχουμε καμια λυση Ηλια να κανουμε το 600f4i ποιο ανετο ή να το δωσω και να παω να παρω ενα ΧΧ ;
Πολυ κουραστικο επισης και για τον πισω. Ανεβηκα συνοδηγος στο δικο μου κι ενιωθα λες και ειμαι σε τραμπαλα χωρις χερουλια.
--- End quote ---
Υπάρχουν τα bar raisers για τον οδηγό που φέρνουν τα κλιπ ον πιο πάνω και μπορείς επίσης να αλλάξεις σέλα(ακριβή) και τις γωνίες από τα ποδωστήρια.Το αποτέλεσμα αναμφίβολο...Δεν αξίζει να επενδύσεις.Άλλαξε μηχανάκι καλύτερα.Το ΧΧ έχει σχεδόν ίδια φιλοσοφία στην τοποθέτηση αναβάτη-συνεπιβάτη.Η κατηγορία αυτή πάντως δεν προσφέρει και την τρελή άνεση στον συνεπιβάτη είναι η αλήθεια.Πρέπει να δοκιμάσεις πριν αποφασίσεις.Γιάννη γιατί το θες,ακριβώς?
gianic:
--- Quote from: iliasfyntanidis on April 24, 2012, 01:02:43 PM ---
--- End quote ---
Υπάρχουν τα bar raisers για τον οδηγό που φέρνουν τα κλιπ ον πιο πάνω και μπορείς επίσης να αλλάξεις σέλα(ακριβή) και τις γωνίες από τα ποδωστήρια.Το αποτέλεσμα αναμφίβολο...Δεν αξίζει να επενδύσεις.Άλλαξε μηχανάκι καλύτερα.Το ΧΧ έχει σχεδόν ίδια φιλοσοφία στην τοποθέτηση αναβάτη-συνεπιβάτη.Η κατηγορία αυτή πάντως δεν προσφέρει και την τρελή άνεση στον συνεπιβάτη είναι η αλήθεια.Πρέπει να δοκιμάσεις πριν αποφασίσεις.Γιάννη γιατί το θες,ακριβώς?
--- End quote ---
Eχω βαλει ρυθμιζομενα clipons κι εχει σηκωθει αρκετα η θεση. Κατι εκανε σιγουρα αλλα δεν ελυσα και το προβλημα μου.
Ηλια ουτε κι εγω δεν ξερω γιατι το θελω. Θελω κατι all around.(καθαρα street) Δηλαδη κατι που να συνδυαζει σκληρη αναρτηση με ανετη θεση οδηγησης, σιγουρα πανω απο 100 αλογα αν προκειται για 4κυλινδρο και να κανει κατω απο 3.500€.
Για ταξιδακι, για εκδρομη και φυσικα για μεσα στην πολη. Σκουτερ αποκλειονται.
Το fazer 600 μου φαινεται πλαδαρο. Το fz1 απο την αλλη ενδιαφερον αλλα ακριβουτσικο.
Το καινουριο hornet μου καθεται αρκετα καλα μπορω να πω αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την ανεση του.
Καποιος μου ειχε προτεινει το vfr800. Καποιος αλλος το xx. Kαποιος αλλος αυτα τα κ@λοτρυπιδια tdm, vstrom κλπ(ΟΧΙ κατηγορηματικο)
Vroutos:
Δυστυχώς all around μηχανάκια είναι αυτά που σιχαίνεσαι.. street και άνεση δε συμβαδίζουν. Έλα να σε πάω βόλτα με ktm adventure ν'αλλάξεις γνώμη!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version