!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (18/214) > >>

racing nick:

--- Quote from: option-D on June 11, 2010, 03:50:27 PM ---Αν θέλετε κομπρεσοράτα μηχανάκια, μπορεί να σας βοηθήσει ένας φίλος μου..
Έχει μια busa με έναν ΜΡ..κάτι κομπρέσορα 310 άλογα τροχό..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lGL2L7xAnSI[/youtube]

Κυκλοφορεί ανάμεσά μας κι είναι το καθημερινό του όχημα..
Μια φορά πήγε να οδηγήσει μόνο παπάκι κι έπεσε κάτω  :hilarious:
Η δικαιολογία του ήταν ότι το παπί είναι πολύ αργό και ξεχνιόταν να κοιτάει εδώ κι εκεί (με το busa δεν προλαβαίνεις να δεις τίποτα μάλλον)..

--- End quote ---
φοβερο μηχανακι εχει φτιάξει ο φιλος σου . πρεπει να εχει γερο στομαχι παντος για να το οδηγαει αυτο το κτηνος .εγω δεν νομιζω να καταφερνα να πιασω τα ορια του .εδω με το R1 που ηταν 200 αλογα και παλι δεν μπορουσα να το βαλω κατω . κλωτσαγε το ρημαδι το αλογο  ;)

leonidas11b:

--- Quote from: opelcorsa12 on June 11, 2010, 04:26:46 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on June 11, 2010, 02:13:45 PM ---Πολύ ωραίο εργαλείο....το έχει ένας φίλος μου και απ' ότι μου έχει εξιστορήσει το μειονέκτημα της είναι η υψηλή κατανάλωση!
Με 15€ αν θυμάμαι ορθά κάνει περίπου 130χλμ!

--- End quote ---

Ρε Λεωνίδα πως οδηγάει ο φίλος σου? >:-
Έχω το ίδιο και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα για το γραφείο. Σε συνθήκες πόλης κάνει 210-220km με 18ευρώ (~1,40ευρώ/lt) και σε ταξίδι με ταχύτητες 140-180 και 2-3 ανόιγματα παραπάνω έκανα 270++.Τα Km αυτά είνια μέχρι ν' ανάψει λαμπάκι (μπακαλίστικα δλδ :P)

--- End quote ---

Επειδη ειναι και λογιστης μου εκτος απο πολυ καλος μου φιλος, μου κανει οτι παπαρια θελω και εχθες ετυχε να ειμαι σπιτι του για δουλεια και ετυχε να συζητησουμε για την καταναλωση που εχει επειδη μου περναει η αγορα της απο το μυαλο μου!
Τωρα αν παρανοεισα κατι απο τα λεγομενα του θα σας το αυριο...παω για μπυρονι και θα τον ρωτησω ξανα!

tsantmad:
φοβερο το busa!! :yeah:
αλλα για τους Ελληνικους δρόμους λιγο επικυνδινο,
ασε που δεν σ αφηνουν να εκμεταλευτεις και ολη αυτη τη δυναμη!!

xenos:

--- Quote from: opelcorsa12 on June 11, 2010, 04:26:46 PM ---Ρε Λεωνίδα πως οδηγάει ο φίλος σου? >:-
Έχω το ίδιο και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα για το γραφείο. Σε συνθήκες πόλης κάνει 210-220km με 18ευρώ (~1,40ευρώ/lt) και σε ταξίδι με ταχύτητες 140-180 και 2-3 ανόιγματα παραπάνω έκανα 270++.Τα Km αυτά είνια μέχρι ν' ανάψει λαμπάκι (μπακαλίστικα δλδ :P)

--- End quote ---

χμμμμμ. Μήπως μπορείς να δώσεις πληροφορίες για σέρβις, τυχόν αδυναμίες, πρακτικότητα, πως συμπεριφέρεται στον δρόμο (ειδικά με την πίσω ανάρτηση) και πόσο ενοχλεί ο αέρας? (εγώ δεν ψάχνω για μηχανάκι αλλά δεν με βλέπω καλά  :giveheart: )

xenos:

--- Quote from: leonidas11b on June 11, 2010, 09:57:10 PM ---... επειδη μου περναει η αγορα της απο το μυαλο μου!

--- End quote ---

Άσε τις μηχανές εσύ...  :punish:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version