!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (162/214) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: xenos on November 21, 2011, 10:34:10 AM ---Γιώργο κρίμα για τον φίλο σου και ευτυχώς που είναι καλά, αυτό μετράει μόνο. Αστυνομία έκανε καταγραφή κλπ?

--- End quote ---
Ναι κανονικα γραψαν τα παντα.
Μ ενα καταγμα στην ποδοκνημικη ...τυχερος ηταν μετα απο τετοια στουκα.
Ευχαριστω

stavrosr6:
οτι και να οδηγαει ειναι εντυπωσιακος...
RALLY MONZA SHOW 2011 "FORD FIESTA WRC VALENTINO ROSSI SHOW" :btp:

aero21:
Εδώ και 2 μήνες είμαι χαρούμενος ιδιοκτήτης ενός Beverly 300. Μέση κατανάλωση μιας και έχω ήρεμο και προοδευτικό δεξί χέρι (+πόδι) 3-3,3 max lt/100km. Απόλαυση. Η πλάκα είναι πως μέχρι να πάρω το δίπλωμα δε το έχω φέρει Αθήνα και το κυκλοφορώ ανασφάλιστο και χωρίς δίπλωμα επειδή ως γνωστόν οι εξεταστές κάνουν απεργία.... Έχω κάνει κάπου στα 600km μέσα σε πόλη, επαρχιακούς δρόμους ανηφοροκατηφόρες.
Προχθές έμαθα από τον γαμπρό μου που είναι δικηγόρος αν με σταματούσαν τι ποινές θα είχα....Η επόμενη κίνηση ήταν στο γκαράζ και κουκούλα... Γι αυτό δρομολόγησα με τον ασφαλιστή μου να βρούμε ασφάλεια που δεν απαιτεί δίπλωμα τουλάχιστον να το κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα.
Άνεση άπειρη ειδικά αφού μπήκε ο μικρός ανεμοθραύστης -μου έκαναν και δώρο μεταχ. ποδιά για το κρύο(η μόνη περίπτωση που ένιωσα οτι κρυώνω ήταν με -2 οC και 100km/h)-. Και το καλύτερο? Δεν κυκλοφορώ πολύ το mx-5 (=ευελιξία=βενζίνη=οικονομία) και όταν το παίρνω είναι πλέον όπως η 1η φορά.Το εκτιμάς το μηχάνημα... Ανυπομονώ να το φέρω Αθήνα να κάνω δουλειά μου επιτέλους άνετα.

Liakos:

--- Quote from: aero21 on December 14, 2011, 12:39:51 PM --- Δεν κυκλοφορώ πολύ το mx-5 (=ευελιξία=βενζίνη=οικονομία) και όταν το παίρνω είναι πλέον όπως η 1η φορά.Το εκτιμάς το μηχάνημα...
--- End quote ---
Ποσο μα ποσο ισχυει αυτο.  :nod:

Περνανε κ απο το δικο μου μυαλο σκεψεις για τετοιας κατηγοριας 2κυκλο. Φοβαμαι ομως 3 πραγματα. Το μεσο Ελληνικο δρομο, το μεσο Ελληνα οδηγο κ τριτον, το να μη γινω σαν το μεσο Ελληνα 2κυκλιστη. Ανεγκεφαλος.  ::-

Καλες βολτες κ με προσοχη! :good:

aero21:

--- Quote from: Liakos on December 14, 2011, 01:11:44 PM ---
--- Quote from: aero21 on December 14, 2011, 12:39:51 PM --- Δεν κυκλοφορώ πολύ το mx-5 (=ευελιξία=βενζίνη=οικονομία) και όταν το παίρνω είναι πλέον όπως η 1η φορά.Το εκτιμάς το μηχάνημα...
--- End quote ---
Ποσο μα ποσο ισχυει αυτο.  :nod:

Φοβαμαι ομως 3 πραγματα

--- End quote ---

Μιλάς με άνθρωπο που έχει περάσει προανάκριση επειδή του έπεσε μοτοσυκλέτα πίσω στο αμάξι- ο προφυλακτήρας ούτε καν βάφτηκε αλλά ο οδηγός της μοτοσυκλέτας κόντεψε να πεθάνει- και τρέχει στα δικαστήρια 2 χρόνια... Αν δε συντρέχουν λόγοι ευελιξίας + οικονομίας θα σου έλεγα μη πας ποτέ σε 2 τροχούς εκτός πίστας.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version