!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (157/214) > >>

Kostas2B:
Το θεμα ειναι οτι εχω ηδη γκρινιες κτλ..."Δε με σκεφτεσαι εμενα" και τετοια πραγματα... :llol:
Οποτε με βλεπω να καθομαι στα αυγα μου,αλλα αν φυγει το αμαξι,τοτε κατι μπορει να γινει...

dimag4:
εγω παντως αν ηθελε κανεις ανταλλαγη το africa twin με CBR600RR  '04 (σαν αυτο που ειχα δηλαδη) θα το εδινα...
αλλα οπως ειπα το ειχα κ πριν κ ξερω πλεονεκτηματα κ μειονεκτηματα.... ειναι διαφορετικα μηχανακια.

tsekrs:
Ασχετο αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι....
Υπάρχει εδω στο φορουμ κανας 2 stroke power? (διχρονάκιας),ή είμαι ο τελευταίος τον Μοικανων?
Σαν χτες μου φαίνετε πως μοσχοβολουσε η διχρονιλα σε ολα τα Γιάννενα....
Οταν κανω βόλτες με το TDR,οι πιο πολλοι το κοιτανε και χαζευουν...
Οι γνώστες μου λένε μπραβο ρε μαγγα,σαν καινουργιο το έχεις,και αλλοι (οι πιο νέοι)ρωτάνε τί είναι αυτό και γιατί βγαζει τοσο καπνό και βρομάει?
Και τους απανταω.....για να σας ντουμανιάζω στα φανάρια και να γουστάρω.....
Πάντως κρίμα,βαρεθηκα να βλέπω παντου 4χρονα...που ειναι τα NSR,τα KR-250,τα RGΓ 500,(τρελο εργαλείο,θυριδωμα,πιστονια,κ.τ.λ.,και δεν σε πιανει τιποτα....)
Γεμισαμε gsx-άρια....
Πάντως μεχρι να πεθάνω,διχρονίλα και πάλι διχρονίλα.
Γνώμη μου καθαρά....ο ήχος που κάνει μια δίχρονη μηχανή,δεν συγκρινεται με τίποτα...ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

iliasfyntanidis:

--- Quote from: tsekrs on November 14, 2011, 03:05:56 AM ---Ασχετο αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι....
Υπάρχει εδω στο φορουμ κανας 2 stroke power? (διχρονάκιας),ή είμαι ο τελευταίος τον Μοικανων?
Γνώμη μου καθαρά....ο ήχος που κάνει μια δίχρονη μηχανή,δεν συγκρινεται με τίποτα...ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

--- End quote ---
RGV-250K σου κάνει?Με ελαφρωμένα έμβολα,nicasil κυλίνδρους φτιαγμένους στην Ολλανδία το 1999,θυριδωμένο και τελική 221 km/h.....

xenos:

--- Quote from: tsekrs on November 14, 2011, 03:05:56 AM ---Ασχετο αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι....
Σαν χτες μου φαίνετε πως μοσχοβολουσε η διχρονιλα σε ολα τα Γιάννενα....
Οταν κανω βόλτες με το TDR,οι πιο πολλοι το κοιτανε και χαζευουν...
Οι γνώστες μου λένε μπραβο ρε μαγγα,σαν καινουργιο το έχεις,και αλλοι (οι πιο νέοι)ρωτάνε τί είναι αυτό και γιατί βγαζει τοσο καπνό και βρομάει?
Και τους απανταω.....για να σας ντουμανιάζω στα φανάρια και να γουστάρω.....
Πάντως κρίμα,βαρεθηκα να βλέπω παντου 4χρονα...που ειναι τα NSR,τα KR-250,τα RGΓ 500,(τρελο εργαλείο,θυριδωμα,πιστονια,κ.τ.λ.,και δεν σε πιανει τιποτα....)
Γεμισαμε gsx-άρια....
Πάντως μεχρι να πεθάνω,διχρονίλα και πάλι διχρονίλα.

--- End quote ---

H τεχνολογία πάει μπροστά, οι ρύποι πρέπει να μειώνονται κάθε χρόνο οπότε τα 2χρονα πεθαίνουν σιγά σιγά. Τα παλιά 2χρονα νομίζω εξαφανίζονται λόγω ηλικίας και ζημιών. Εδώ εξαφανίστηκαν τα punto/saxo/rallye που δεν είναι και τόσο παλιά. Καλά θα ήταν να υπάρχουν (και μόνο ως ανταγωνισμός) αλλά μπα...  ::-

Να μην σχολιάσω που τα gsxr και τα gs1200 έχουν γίνει περισσότερα από τα παπάκια...  ::-

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version