!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (156/214) > >>

xenos:

--- Quote from: Manolis on October 26, 2011, 06:35:52 PM ---Μου είχαν πει τότε ότι μετά από 5 χρόνια από την στιγμή που το φοράς ή 7 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής του το
κράνος λήγει.Ισχύει αυτό σωστά?Παρόλο που το κράνος είναι σε σχετικά καλή κατάσταση με αυτό το δεδομένο,χρειάζομαι καινούργιο.

--- End quote ---

Aν το κράνος είναι από υλικά όπως kevlar/fiberglass/carbon και δεν έχει φάει γερό πέσιμο, τότε είναι οκ. Απλά θα έχουν φθαρεί οι εσωτερικές επενδύσεις.

stavrosr6:
μερικες φωτο κατοπιν επιθυμιας του KOSTAS2B!
ειναι ενα 06 r6 που με εχει βγαλει ασπροπροσωπο στην πιστα!!

και μια με το παλιο μου r6ακι!!

Kostas2B:
Σταυρο τρεχεις σε track day ή σε αγωνες OPEN?
Ετρεχες μηπως πριν μια εβδομαδα στα Μεγαρα?

Kostas2B:
Ο ιδιοκτητης του προσπαθει να πεισει εμενα και εγω αυτον για ανταλλαγη,αλλα και οι δυο δεν ειμαστε σιγουροι...
To δικο του...

Το δικο μου...

stavrosr6:
τα προηγουμενα χρονια η open ονομαζοταν -νεοι οδηγοι-, εκει οταν τα καταφερνα ετρεχα εναν αγωνα τον χρονο.
με το καινουργιο r6 και λογω οικονομικων συγκυριων δεν εχω τρεξει σε αγωνα, ηταν να τρεξω στον τελευταιο στα μεγαρα αλλα προεκυψε το μαζντακι και η αγορα αυτης
οποτε παμε για του χρονου!!
οσον αφορα το διλλημα σου: αν εχεις σκοπο να κανεις πιστακι η καμια σβελτη βολτιτσα μονοκαβαλος παρτο, αν οχι μην το σκεφτεσαι καθολου, γιατι αν ειναι το μονο σου μοτο θα σε περιορισει πολυ!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version