!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (132/214) > >>

simkoz:

--- Quote from: dimsabas on October 06, 2011, 10:33:32 PM ---Ηλία, αν σε μια κλειστή δεξιά είμαι με το ποδήλατο (ή όποιος άλλος προφανώς) κι εσύ είσαι με πολλά (εγώ αποκλείεται να είμαι με πραγματικά πολλά, άντε 30-35), έχει το μηχανάκι τόσο άμεσες αντιδράσεις, ώστε να πραγματοποιηθεί ελιγμός/αλλαγή πορείας αστραπιαία και να γλιτώσουμε τον άμοιρο τον ποδηλάτη; Δεν το λέω ειρωνικά, ρωτάω γιατί δεν έχω εμπειρία από μηχανές κι επειδή τέτοιες λωριδίτσες (όπως αυτή στη φωτογραφία) είναι λουκούμι για ποδηλατάκι.

--- End quote ---
Ελα ρε Δημήτρη τι τον ρωτάς τώρα;
Ασε που δεν θα χρειαστεί, είναι στην λωριδίτσα λόγο APEX, στην συνέχεια θα ανοίξει.
Αν είναι φορτηγάκι με 30-40 στην μέση της λωρίδας να ρωτήσεις τι μπορεί να κάνει πιο λογικό μου φαίνεται.
Αλλά λογικά είναι μια απ΄ τις στιγμές που οι πιο πολλοί έχουμε στο ενεργητικό μας, απ την μια περήφανοι που καταφέρνουμε να πάμε γρήγορα και απ' την άλλη να ντρεπόμαστε γιατί δεν είναι ασφαλές ούτε για μας αλλά κυρίως ούτε για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.
(ποστ άσχετο με μηχανές)  :btp:

Kostas2B:
Δε φοβασαι που πατας τη γραμμη; Συνηθως γλυστραει γι'αυτο το λεω.
Εγω τις αποφευγω οσο μπορω!

iliasfyntanidis:

--- Quote from: Kostas2B on October 07, 2011, 12:37:41 AM ---Δε φοβασαι που πατας τη γραμμη; Συνηθως γλυστραει γι'αυτο το λεω.
Εγω τις αποφευγω οσο μπορω!

--- End quote ---
Όχι Κώστα.Είναι καινούργια η άσφαλτος με αρκετά μεγάλους πόρους.Ο ασβέστης είναι μέσα και όχι πανω στην άσφαλτο,όπως είναι στους δρόμους μέσα την Αθήνα που όντως γλυστράει.

gianic:
Ηλια πως σκατα θα ρυθμισω την αναρτηση;

dimsabas:

--- Quote from: iliasfyntanidis on October 06, 2011, 10:46:21 PM ---Έχεις δίκιο,αλλά η διαδρομή είναι εκτός Αθηνών και είναι ελεγχόμενη με 5 άτομα.Εκτός και αν το ποδήλατο κατέβει από το βουνό,σε φάση trial ας πούμε...Δεν πάμε σε μήκος διαδρομής 12 χιλιομέτρων να κάνουμε ότι κάνουμε αλλά σε ένα σημείο με 6-8 στροφές αφού πρώτα έχουμε σαρώσει την περιοχή για λάδια,χώματα,νερά....Μην σε τρομάζει η κλίση.Η μετακίνηση στην Αθήνα είναι αρκετά πιο επικίνδυνη.....

--- End quote ---

Βρε, δεκτά κι εξαίρετα όλα τα παραπάνω, όμως δεν απάντησες! Η απορία μου ήταν ειλικρινής. Θέλω να μάθω αν ένα μηχανάκι (εννοείται με έμπειρο αναβάτη) έχει την ευελιξία ώστε να αλλάξει τόσο άμεσα κατεύθυνση. Δεν έγραψα όλο το κατεβατό για να σε κατηγορήσω για αντικοινωνική οδήγηση. Όλοι έχουμε κάνει (και κάνουμε) πράγματα που ξεφεύγουν από τις διατάξεις του ΚΟΚ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version