!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (133/214) > >>

Basilmx5:

--- Quote from: dimsabas on October 07, 2011, 07:16:16 AM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on October 06, 2011, 10:46:21 PM ---Έχεις δίκιο,αλλά η διαδρομή είναι εκτός Αθηνών και είναι ελεγχόμενη με 5 άτομα.Εκτός και αν το ποδήλατο κατέβει από το βουνό,σε φάση trial ας πούμε...Δεν πάμε σε μήκος διαδρομής 12 χιλιομέτρων να κάνουμε ότι κάνουμε αλλά σε ένα σημείο με 6-8 στροφές αφού πρώτα έχουμε σαρώσει την περιοχή για λάδια,χώματα,νερά....Μην σε τρομάζει η κλίση.Η μετακίνηση στην Αθήνα είναι αρκετά πιο επικίνδυνη.....

--- End quote ---

Βρε, δεκτά κι εξαίρετα όλα τα παραπάνω, όμως δεν απάντησες! Η απορία μου ήταν ειλικρινής. Θέλω να μάθω αν ένα μηχανάκι (εννοείται με έμπειρο αναβάτη) έχει την ευελιξία ώστε να αλλάξει τόσο άμεσα κατεύθυνση. Δεν έγραψα όλο το κατεβατό για να σε κατηγορήσω για αντικοινωνική οδήγηση. Όλοι έχουμε κάνει (και κάνουμε) πράγματα που ξεφεύγουν από τις διατάξεις του ΚΟΚ.

--- End quote ---
Η συγκεκριμενη στροφη εχει ορατοτητα οποτε δεν εχει προβλημα... αν ρωτας για ολες τις αλλες περιπτωσεις που δεν υπαρχει ορατοτητα αν εχει την ευελιξια.. εξαρταται τις συνθηκες, την ασφαλτο, τον οδηγο... αν παρολαυτα τα βαλεις αυτα σε πολυ καλα επιπεδα, συνεχιζει και εχει μικροτερη ευελιξια αποτι ενα οχημα με 4τροχους..

dimsabas:

--- Quote from: Basilmx5 on October 07, 2011, 09:21:05 AM ---αν παρολαυτα τα βαλεις αυτα σε πολυ καλα επιπεδα, συνεχιζει και εχει μικροτερη ευελιξια αποτι ενα οχημα με 4τροχους..

--- End quote ---

Α γεια σου! Αυτή ήταν η απάντηση στην απορία μου...  :good: :good: :good:

aero21:
Θέλω τα φώτα σας. Μαζί με σπίτι στην Αθήνα ψάχνω και μεταφορικό μέσον γιατί πληρώνω ενοίκιο για γραφείο στο κέντρο και καταλήγω τις μισές φορές να μη πηγαίνω από απεργίες κτλ. Βάλω και το ότι θέλω να "ελαφρύνω" τη τσέπη λόγω κατανάλωσης στη πόλη του mx-5 και ο χρόνος πήγαινε έλα που φτάνει τις 2 ώρες (με παρκάρισμα)μου η δίνει. Οπότε ψάχνω όχημα για να πηγαίνω ειδικά με κίνηση όλες τις κεντρικές οδ. αρτηρίες με συνηθέστερες, μεσογείων, κηφισίας και κέντρο άντε να πηγαίνω και προς γλυφάδα  με ασφάλεια, σύντομα και χώρους (αποθηκευτικούς). Το πρόβλημα είναι οτι είχα εμπλακεί σε ατύχημα στο οποίο αν είχε πέσει αμάξι πάνω μου απλά θα έσπαγαν οι βάσεις στους προφυλακτήρες ενώ στη περίπτωσή μου έπεσε μοτοσυκλέτα και από το πέσιμο τραυματίστηκε σοβαρά ο άνθρωπος, και έχω βιώσει απο 1ο χέρι πόσο εκτεθιμένος είσαι. Προσανατολίζομαι σε μεταχειρισμένο Piaggio Mp3 που οδηγείς με δίπλωμα αυτοκινήτου. Το θέμα είναι πως δε ξέρω με τον όγκο του τι γίνεται στη κίνηση. Όπως σας είπα ειναι για μέσα στη πόλη οπότε απο κυβικά εσείς ξέρετε τι ταιριάζει. Αξίζει να πάω για δίπλωμα και να πάρω κατι άλλο?

Στέλιος - fess:
Αν και δεν συμπαθώ τα σκουτεροειδή, όσοι φίλοι έχουνε το mp3 λένε τα καλύτερα.
Κανένας τους βέβαια δεν είχε μοτοσυκλέτα, για να ξέρει από αυτές.  :llol:
Είσαι πολύ σαφής σε αυτά που ζητάς και μάλλον το συγκεκριμένο θα σου έρθει μια χαρά.

NiTse:
Με το mp3 θα γλυτώσεις σίγουρα το χρόνο παρκαρίσματος από την άλλη δεν νομίζω να είναι και τόσο ευέλικτο όσο ένα δίτροχο. Άλλωστε νομίζω ότι υπάρχουν και δίτροχα σκούτερ με αρκετό αποθηκευτικό χώρο ενώ πάντα υπάρχουν και λύσεις όπως μπαγκαζιέρες κτλ. Επίσης και με το μπ3 νομίζω ότι είσαι αρκετά εκτεθειμένος.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version